Качулки щурмуват именията на Галеви

Подстъпите до офисите, къщите и именията на двамата в Дупнишко са блокирани
15 окт 2008 13:39,
60
Качулки щурмуват именията на Галеви
Подстъпите към сградите е блокиран. Снимка: Булфото

Жандармерията и ГДБОП обискират имотите на известните в Дупница братя Галеви.

Щурмът на хората с качулки е започнал рано тази сутрин от офиса на Пламен Галев и Ангел Христов - Геле, в къщата им в градския парк "Рила". Надзорник там е общинският съветник в Дупница Васил Василев, с прякор Дон Клеменца.

В момента се обискира и имението им в дупнишкото село Ресилово, съобщиха от МВР.

Подстъпите към сградите са блокирани.

При обиските са установени адреси на офиси на търговски дружества, в които не се е извършвала дейност и които е възможно да служат за прикриването на финансови операции, твърдят разследващите.

Установени са и дружества, собственост на офшорни компании.

Служители на ГДБОП претърсват и офиса на Коко Клисарски в Дупница, чието име също се свързва с братя Галеви.

Националната агенция по приходите (НАП) и Агенция "Митници" пък проверяват автокъщите в Дупница, свързани с бизнесмените, като кола по кола описват номера на рамата и на двигателя и изискват документите за внос на автомобилите.

При инспекцията са открити луксозни лимузини с неустановен произход, платен акциз и ДДС.

В хода на операцията има задържани лица за притежание и съхранение на наркотици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Baihui преди 15 години
Super! Sega Galevite i tehnite hora shte vustanoviat Dupnishkia Partizanski Otriad I shte ni osvobodiat ot chengetata! Plamen GALEV- komandir, brat mu-ZKP4
58
0
 
0
 
! Отговори
Данчо на 63г. преди 15 години
45,46,47,48 -Вие, с уважение,сте съвсем прави.Де да сващаха и останалите нещата.Нямаше да сме на този хал.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Качулки щурмуват именията на Галеви-просълзих се,колко смели са качулките,особено като знаят че братята са духнали
56
0
 
0
 
! Отговори
на ражнятович трети преди 15 години
аз съм бивш жител на "града на справедливостта"радвам се че избягах от цялата тази мръсотия тези хора съсипват всичко ценностно в човека но всяко чудо за три дни ще се върнат на бял кон защото тази малка територийка българия го позволява има една стара поговорка-в страната на слепите и едноокият е цар СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО,И ПРЕДИ ДА СИ ПЛАТИШ ТОКА РОПТАЙ!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Da sa jivi i zdravi pi4ovete. Koi ima da pati poe4e da ima koi nqma vaob6te da nqma.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КАЧУЛКИТЕ НА ВЛАСТ!
53
0
 
0
 
! Отговори
Дядо преди 15 години
Всички мнения са интересни и може би правдиви ! Единствено Вашето е злонамерено-отвратително. Мнение на "Кон с капаци" Вероятно имате близък "активен борец" ???
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
51 ti si tapaka
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako vav vseki edin grad ima takiva kato tia dvamata balgaria s6tes6e da e kato amerika ako li ne i po dobre,evala na bratiata
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Смехотворнооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
49
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Галеви никога не са били спонсори на БКП по разбирами причини просто защото техния мозък никога не би допуснал да финансират партия която се обявява срещу частниците и за зашита на работниците от капиталситите и гангстерите. братята са рожба на капиталзма в България и като такива може да спонсорират всеки продажен политик само и само да могат перат кинтите на мафията. а като знаете на власт сега не е БКП, а коалиция от продажни социалдемократи, турски националисти и монархисти. толкова за връзката между братята и БКП. такава няма и няма как да има понеже са пълни противоположности:) няма нужда от подобни лъжи
48
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
такива мафиоти като Иван Костов-Командира и Софиянски-Усмивката са ги предупредили. в МВР има хора които за пари са готови и майка си да продадат. още повече че преди май братята са бачкали през деня в отряда на баретите, а нощем - при мафията
47
0
 
0
 
! Отговори
главъта преди 15 години
ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУМБАТА ПОМОЧКОТО ОТ ПЛЕВЕН И СПОНСОРИ НА БСП СА АУТ ! НО КОЙ ГИ ПРЕДУПРЕДИ ЗА АКЦИЯТА ??!
46
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Галеви перат кинти от , крадени коли и наркотици в строителство и футболни отбори. да им се конфискува в полза на държавата и да се преследват до край не само тях, а и техните босове. даже и в затвора няма да са на сигурно понеже ако не пипнат босовете, Галеви ще последват съдбата на Илия Павлов, братя Илиеви, бай Миле, Косьо Самоковеца, Клюна, Маймуняка и други видни национални герои на прехода от комунизъм към гангстерско робство и капитализъм
45
0
 
0
 
! Отговори
Дупничанин преди 15 години
Долу ръцете от братята.Те са нашите лидери и бащици.Който има проблем - отива при тях и те го разрешават на секундата. Е искат и ти да се отблагодариш за услугата някой ден, но не е нещо престъпно - я да набиеш някой политик, я да убиеш кучето му. Братята не са престъпници, а хора милеещи за Коза ностра в нашия град.При липсата на държавност нали не очаквате че ще седим със скръстени ръце. Напротив, скоро ще поискаме и автономия - на нашата република Галевистан.Венсеремос братя. На оружие да защитим нашия град :)
44
1
 
0
 
! Отговори
силвия преди 15 години
Евала на Пламен иГеле-eлате и ни виште града.Ако всеки град може да се похвали с токиви темпове на развитие ..Правитеството ни дане би да е читаво.Там се въртят най мръсните далавери без да им мигне окото за нас.Дупница свали едно правителство....... ДОЛУ ръцете от ПЛАМЕН И ГЕЛЕ.
43
1
 
0
 
! Отговори
pepo преди 15 години
Две танкови бригади и една артилерийска част също са се насочили към крепоста на братята.Преди час самолети СУ нанесоха от въздуха ракетен удар по сайванта в имението.Планински часи и хеликоптери претърсват Рила и Пирин за наличието на някакви братя.Така ще е до изборите...
42
0
 
0
 
! Отговори
Альо-о преди 15 години
Няма ли местенце в Аусбург при Мацето и за тях? С тия бръснати главички , с този мехурест изглед от три мехура-*** , корем и тиква....Ако са тук - диагноза Епилепсия маргината и ....мач !!!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
BILI OPRAVILI DUPNIZA ? TE SI OPRAVQT TEHNIQT GRAD !VNIMANIE, OPASNOST IMA, KADE OTIDE GORO ILIEV ?TEZI DUPNISHKITE GO ZAMESTVAT, TE DARPAT KONZITE NA PODZEMNIQT SVQT, A PARITE, DETO HARCHAT, NE SA TEHNI, IMAT ZAVODI.......STIGA S TIQ SILOVI ORGANIZACII, TAKA SE VRAZVAT RAZETE NA PRAVITELSTVOTO I POLIZIQTA.
40
0
 
0
 
! Отговори
още една дупничанка преди 15 години
Прави са 30 и 37. Аз от години не живея в Дупница постоянно, но дори и аз като отида виждам, че нещата са се променили на добре. Те са като сицилианските босове, добри за тези дето не им пречат и лоши за враговете си. Супер направиха като забраниха на общинарите да прибират пари изпод масата - така ще има много по-малко сигали към Брюсел. А на колко болни дечица помогнаха. За тия, дето са ги пречукали не ми е жал, та нали който нож вади от нож умира.