Погребаха жива жена в Солун

Според лекарите тя била починала
26 сеп 2014 12:16, Елка Василева
13
Погребаха жива жена в Солун
Снимка: архив, Reuters

49-годишна жена е била погребана жива в Солун и починала впоследствие от задушаване. Това пише изданието „Български новини“, позовавайки се на телевизия МЕГА.

През последните дни жената е била лекувана в болница в Солун и според лекарската констатация е била починала.

Часове след като е погребана, случайно минаващи младежи в гробищния парк чули викове: “Помощ, спасете ме, извадете ме от тук” и чули удари по дърво.

Изплашени, извикали отговорника на гробищния парк, който веднага разбил ковчега, но жената вече била издъхнала от задушаване. Очите и устата й били отворени, а ръцете в поза, различна от тази, в която била погребана.

В момента тече разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе да измишльотини
9
0
 
8
 
! Отговори
KUK преди 9 години
LEKARI SAS ZAKUPENI DIPLOMI KONSTATIRALI SMARTA NA GENATA.
8
0
 
1
 
! Отговори
Продълж. на 8 преди 9 години
Тези ученици благополучно завършили, момчетата отишли в казармата. Един от тях, като си дошъл в отпуска, пийнал и споделил всичко със свой приятел, включително и къде са я заровили. Другият пък казал на друго момче. Стигнало до милицията. В дробовете на момичето открили пясък, което означавало, че е погребана жива. Когато били направени арестите, копелдаците си признали, ЧЕ ГИ БИЛО СТРАХ ВЗИМАНЕТО НА НАРКОТИЦИ ДА НЕ ИМ ПОПРЕЧИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕТО В УНИВЕРСИТЕТА. Та решили да "скрият" белята.
7
0
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Отиди до родното място на канонизираната българка Стойна - известна е като Преподобна Стойна. Няма смисъл да разказвам тук нейната история, тя е известна и не се е случила чак толкова отдавна.Преди около 40 г. в София е имало такъв отвратителен случай. Гимназисти взимали наркотици, едно момиче колабирало. Впоследствие останалите твърдели, че е изглеждала мъртва и от страх я погребали тайно. После пуснали слух, че е споделяла с тях, че се запознала с италианци и иска да бяга в чужбина. Продълж.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да не се случва това и на наи големия ти душманин,това е наи гадната смърт която може да застигне човек,лекарят които е подписъл смъртния акт трябва да бъде осъден жестоко,сигурно и в българия се случват такива нещастия но няма кои да ги разкаже
5
1
 
5
 
! Отговори
2013 преди 9 години
До знаещ, коментар 3: като си толкова знаещ, обясни как пък в България не съм чул за такъв случай?
4
1
 
17
 
! Отговори
Теософия преди 9 години
В книгите си Е. П. Блаватска е писала че някога в църквите слагали в ръката на мъртвеца връвчица с завързано звънче за нея. И така три денонощия преседявал мъртвеца в църквата и ако звънчето звъннело значи не е мъртъв човека.
3
7
 
27
 
! Отговори
знаещ преди 9 години
Много от гръцките лекари са завършили в България
2
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А аз си мислех, че само тукашните лекари са дремали когато са били студенти. Май и в Гърция е същото. Горката жена! Това е ужасна смърт!
1
3
 
29
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Тези гръцки..лекари,явно не са ходили на...лекциите,когато са преподавали темата,как се...познава кога си...умрял.Сигурно са помислили че въпросната нещастна жена вече е...пътник и едва ли би поискала да се...върне в този...труден гръцки живот.