Те са там, в Одрин, чакат с надежда. Вижте ги!

2 000 бежанци от Сирия са задържани от турските власти
17 сеп 2015 18:34,
178

Снимка: Булфото

Около 2 000 бежанци от Сирия са задържали турските власти в Одрин. 500 от тях са на автогарата, а останалите са се разположили край магистралата, на 10 км от града.

Още по темата

Те се охраняват от полиция и жандармерия, а хуманитарни организации и местната община им носят вода и храна, видя Булфото.

Бежанците искат да преминат през територията на Турция по пътя си за Европа и определят за крайна точка на пътуването си Финландия, Германия, Великобритания.

Повечето от бежанците имат паспорти, но нямат виза за влизане в Турция. Те нямат отговор на въпроса как ще преминат границата с България, за да стигнат до западните държави.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и какво сега да ревеме или да плачеме? не няма нито да ревеме нито да плачеме. нашите деца като гладуват някой пита ли ни? някой питали ни как преживяваме със 400 лв. заплати? не никой не ни пита. а тези не бягат от глад тези бягат защото искат да станат еврогейци. бедните могат ли да си позволят да дават на трафикантите по 4 000 долара за да ги прекарат до европа? и ако ги попитаме защо бягат като в турция не ги обстрелват и бомбардират? нали бягат от това? а тръгнали да търсят германия. защо?
54
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видях ги, ясна ми е надеждата им, там да си стоят!
53
1
 
27
 
! Отговори
aaa преди 8 години
Пак малки дечица за пред камерите за да ги съжеляват хората в процеса на промиване на мозъци и кондициране за лъжата на века(последната от много),че "Асад е отговорен"и като се свали всички щастливо ще се върнат при терористите на които запада свали оръжейното ембарго за да убиват Сирия белязана за изтриване от картата за каузата Велик"Израел".Такива редички имаше в същия процес на кондициране преди бомбардировката на суверенна Сърбия,когато на терористите от косовската армия за освобождение бе дадена държава,чиято значимост ще се узнае в бъдещи събития...
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това на снимките изглежда като който и да е български кънпинг. Какво толкова им е? Да не забравяме, че нашенеца цака кинти за да стои на къмпинг!
51
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече взе да ми писва от трогателните мелодрами на"независимите"НОВА и най-вече БТВ.То не бяха вайкания,охкания и всякакви сърцераздирателни сцени с"горките"хорица.И нито дума за това,че са фрашкани с мангизи,че поне 80% от тях са мъже в активна възраст,че отказват всяка помощ,състояща се от храни и дрехи,че веят знамена на ИД,че атакуват с камъни и ножове униформени служители на реда.Аз предлагам всеки журналист,участвал в подобни репортажи,да докаже своята солидарност,като приюти 2-3"бежанци".
50
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На плакатите на снимка 9 са си го написали сами - те не са хора в нужда, иначе не биха казвали:"Не искаме храната и водата ви, просто искаме да преминем" и "До социална Европа. Молим: отворете границата за нашите деца"...
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ги гледам така средното тегло е към 100-120 кила бройка.Тия хора не са бедни измъчени и гладни и защо след като са много зле имат по 10 деца.Тва са богати хора имат пари за хотел и къща.Просто се стискат и чакат келепира.Няма да чакат дълго.Милозливите извратеняци са на линия.
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да си стоят в Одрин вовеки
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приятел вчера е получил повиквателна,служил е в"ШЗО" Плевен!!!!!Казали му да се готви,възможно е да ги викат на границата!Калпаци няма ли да ходят,само психясват хората!
46
0
 
5
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
...na Odisey v gemiikata...s017.radikal.ru/i408/1509/a0/ae8b37ee6373.jpg
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЛКОТО ДО САУДИТСКА АРАБИЯ ТЕ СА НАДМЕННИ. НИКОГА ПОМОЩ ТО ТЯХ НЕМОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА. КАКТО ИМАМЕ ЕДНА БГ ПОГОВОРКА. ОТИДИ В БОГАТ ДА СЕ НАГЛЕДАШ А ПРИ БЕДЕН ДА СЕ НАЯДЕШ И НАПИЕШ.
44
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И естествено навсякъде около тях се търкалят торбички, бутилки и всякакви ***. Не хора, а *** нахлуват в Европа.
43
0
 
18
 
! Отговори
travell преди 8 години
Сауд. Арабия, Кувейт, Бахрейн?Какво правят те, освен да гледат сеир с Американцитеtravell.blog.bg/regionalni/2015/09/13/bejancite-i-solidarnostta.1391400
42
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това зад тях мъже ли са или търтеи? Вместо да се бият за родината си те са се опънали като бейове. Дезертьори нямат място тук.
41
0
 
21
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Няма значение дали са мъже, жени, деца, старци. Важното е, че са на сигурно място, където да останат докато могат да се върнат в родината си. Пригответе водни оръжия и сълзотворен газ все пак ако решат да нарушават законите на БГ.
40
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОСЕГА СЪМ ВИДЯЛ САМО 20 ТИНА ЖЕНИ И ДЕЦА ВСИЧКИ ДРУГИ СА МЪЖЕ ОТ 20 ДО 40 ГОДИШНИ. ТЕЗИ МЪЖЕ ЗАЩО НЕ СЕ БИЯТ ПРОТИВ ДЖИХАДИСТИТЕ АМИ СА ТРЪГНАЛИ ДА ТЪРСЯТ НА БАНИЦАТА МЕКОТО И НА РАБОТАТА ЛЕКОТО. НИМА АКО В БЪЛГАРИЯ СТАНЕ КАТО В СИРИЯ ЩЕ БЯГАМЕ? НЕ НЯМА ДА БЯГАМЕ А ЩЕ ГРАБНЕМЕ АВТОМАТИТЕ И ЩЕ СЕ БИЕМЕ ЗА ДА НЕ УБИЯТ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА НИ. А ТЕЗИ СА ТРЪГНАЛИ ДА СЕ СПАСЯВАТ КАТО ЧЕ ЛИ БЕЗ ТЯХ СВЕТА ЩЕ СВЪРШИ. ИМА РАЙОНИ В СИРИЯ КЪДЕТО ИЗОБЩО НЕЗНАЯТ ЧЕ ИМА ВОЙНА. СИРИЯ Е ПО ГОЛЯМА ОТ БГ ТРИ ПЪТИ.
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А аз съм тука в България и не ги чакам. Много поздрави от мене.
38
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Германски полицай е застрелял иракчанин в Берлин, водеща новина на Фокус.
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шишкавите арабки с фереджетата с по 10 деца и сърдитите талибани.Каква гледка,а? Бас държа ,че българските политици вече се подмокрят.А и не само те.
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това деца камикадзета ли са?