Те са там, в Одрин, чакат с надежда. Вижте ги!

2 000 бежанци от Сирия са задържани от турските власти
17 сеп 2015 18:34,
178

Снимка: Булфото

Около 2 000 бежанци от Сирия са задържали турските власти в Одрин. 500 от тях са на автогарата, а останалите са се разположили край магистралата, на 10 км от града.

Още по темата

Те се охраняват от полиция и жандармерия, а хуманитарни организации и местната община им носят вода и храна, видя Булфото.

Бежанците искат да преминат през територията на Турция по пътя си за Европа и определят за крайна точка на пътуването си Финландия, Германия, Великобритания.

Повечето от бежанците имат паспорти, но нямат виза за влизане в Турция. Те нямат отговор на въпроса как ще преминат границата с България, за да стигнат до западните държави.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
25
 
6
 
! Отговори
travell преди 8 години
Хора, зарежете ги тия крайни емоции и мислете...Така или иначе бежанци ще има и в БГ, въпроса е да се приобщят наистина нуждаещи се и страната да ги избира, а не някакви спуснати квотиtravell.blog.bg
74
1
 
56
 
! Отговори
циник преди 8 години
СТИГА с тия снимки на невинни дечица, СТИГА с това оправдание бягаме от Башар Асад, СТИГА с тези млади мъже, които бягат от страх, СТИГА с тоя рев във всички медии, СТИГА ВЕЧЕ с това милозливо умиление и двулично състрадание, трябва да се сложи КРАЙ на тая ПРОСТОТИЯ с тия ПРИШЪЛЦИ!!!
73
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баси, аз ако имах 4000$ да дам на камалджия щях да хвърля български паспорт и аз да стана "бежанец" . Ама се толкова пари и мен като у тея уж банди нещастни араби. Тея бежанци изглеждат по-добре облечени от повечето българи.
72
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах преди малко филм от Швеция, където показваха, че тези надеждни мигранти не са ходили на училище в собствената си страна, а са на 30, 40 години. Чудя се как и като какви ще се реализират и интегрират такива ***???
71
0
 
39
 
! Отговори
Аз пък искам в Швейц преди 8 години
Искам да ме хранят , да ми осигурят хубаво жилище,да ме лекуват,да ми дадът помощи-кеш де в Швейцария-ИскамТова тяхното е нечувана наглост-" не ви щем водата и храната-искаме в Германия",
70
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се подавайте на емоции, а мислете с главата. Това е ИНВАЗИЯ!
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка номер 9, гледам знаят английски тия, затова е редно да им се напише ответно съобщение : WE DO NOT WANT YOU !
68
0
 
46
 
! Отговори
bbb преди 8 години
Каква "надежда",бе тъпоумник.Европа демонстрира самоубийствена демократичност, спрямо тези арабски,мюсюлмански ***.Не ги ли видяхте,че са настървени като животни,и с нашата демократична самоубийствена състрадателност,утре ще ни изтрепят.Не го ли виждате?Европа не изтрезня ли?Въоръжен отпор на тази мюсюлманска гмеж.Само така ще се оправи ситуацията.
67
7
 
8
 
! Отговори
:))) преди 8 години
Турция няма да ги пусне, не за друго, просто,добри хора са , атлетични, млади, интелигентни :)))Не са шишковци и ***, тези хора не са за изпускане :))))
66
1
 
16
 
! Отговори
ДО 92ри ГРАЖДАНИНА преди 8 години
ГРАЖДАНИНО ВАСИЛЕВ /КОЙ ЗНАЕ ОТ КОЕ СЕЛО СИ/ КАТО СИ ТАКЪВ ХУМАНИСТ ВЗЕМИ СИ ГИ ГЛЕДАЙ У ВАС ОТ СЕЛО
65
0
 
13
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Е-де. Като четете немските новини , поне ги четете до край де. Немски полицай е застрелял иракски джихадист (познат на прокуратурата) в Берлин след като той, иракчанина, е ранил тежко с нож негова колежка. Ранената жена е закарана с хеликоптер в болница. Оръжието на полицаите, които са били на мястото е събрано за да се установи кой е дал смъртоносните изстрели.
64
0
 
17
 
! Отговори
User преди 8 години
Ей, слугинаж здрав ви гони! Или рекламирате разни ромове или сега разни пришълци!Да не сте ходили предизборно до Одрин на масовите сюнети?
63
13
 
3
 
! Отговори
пфуууу преди 8 години
До AeonСлужиш драги на човекоомразната ционоталмудокабалистка кауза,щом невинни деца подбуждат омраза в теб и вече ги определи като бъдещи"терористи,изнасилвачи и главорези",аз също не одобрявам инвазията ПЛАНИРАНА не от влизащите мигранти,но да мразиш малки невинни деца показва,че си от дяволаhttps://youtube/watch?v=YSy6ENVAJlY
62
0
 
4
 
! Отговори
x преди 8 години
Идеята,че тези дечица ще станат "бъдещи терористи"е заимствана от ционисткото верую и по-добре обяснена във видеото по ютуб"когато Израел е мощен" When Israel is Mighty.https://youtube/watch?v=YSy6ENVAJlY.Тези деца са тук смесени с неизвестни лица и пред камерите се използват за лъжлива пропаганда,а причината да са в Европа е защото тя вдигна оръжейното ембарго на терористите биещи се изтриването и от картата и за да се кондицира Европа за война срещу суверенна Сирия.
61
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейските политици се оказаха тотално неадекватни. Първо приветстваха така наречената "демократична опозиция" в Сирия. Обявиха Асад за звяр.После размахваха пръст на всички държави които си заградиха границите с огради а днес същите европейски управници не искат мигранти. Имам в предвид европейците от Германия и Франция. Не се отнася за Унгария и др.Сега прдлагат 1 милиард евро на Турция да задържи мигрантитеЕвропейските политици са истински...няма да напишаКончита Вурст е на символът ЕС
60
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не пуснете снимки как си хвърлят децете през оградата в Унгария без изобщо да ги интересува как ще пострадат? Защо не пуснете снимки как рушат хотела в Загреб и как нападат унгарските полицаи?
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При липсата на законови аргументи, се прибягва до някакво сълзливо-сополиво-лигаво отразяване на събититията. Има ли закони в ЕС за емиграцията? Има! Що не се прилагат!? Или какво, да зарежем законите и да го ударим на "жал ми е". Мен като ме спре катаджията, какво? Да започна да му хленча че ми е ниска заплатата ли? Има накаква огромна фалшификация в цялата тая история! И лошото че всички започват да закретеняват и я приемат.
58
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те са там в Берлин, чакат с нож в ръка! Покажете ни да ги видим!Германски полицай застреля иракчанин, който нападна с нож представител на силите на реда в Берлин, предава информационната агенция AFP. Мъжът е бил заподозрян ислямист, твърдят прокурори, съобщава "Фокус".
57
0
 
5
 
! Отговори
12345 преди 8 години
Pitam balgarite,zashto ne na mert za svoite hora jilishta ,a tarpjat dazi zgan.Mrkel ve4e se darpa nazat i sajaljava.Brvavo na Uhgaria
56
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАЩО ИЗМИНАВАТ МНОГО ПО-ДЪЛГИЯТ И ОПАСЕН ПЪТ ДО ЕВРОПА, ВМЕСТО ДА ОТИДАТ В СЪСЕДНИТЕ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ? ЦЕЛТА Е УНИЩОЖАВАНЕТО НА ХРИСТИЯНСТВОТО И ЛИКВИДАЦИЯТА НА СЪВРЕМЕННАТА ЕВРОПА! СТИГА С ТЕЗИ СЪЛЗЛИВИ СНИМКИ, А ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ В УНГАРИЯ!