Скопие след труса: Без пострадали, само материални щети

Хората останаха до късно извън сградите си
Обновена: 11 сеп 2016 22:28 | 11 сеп 2016 21:42,
7
Скопие след труса: Без пострадали, само материални щети
Снимка: Facebook

Регистрирани са първите щети, след земетресението със сила 5.2, което разтърси македонската столица, предават македонските медии.

Още по темата

На снимки във Facebook се вижда как има автомобили, ударени от паднали комини или части от сгради, както и клипове със стоки, падащи от щандовете в супермаркет.

 Според МКД, чест от община "Център” е останала без електричество. Изданието цитира енергийният регулатор, според който се е включила системата за автоматична защита и част от трансформаторите автоматично са се изключили.

МКД съобщава за пукнатини по редица сгради, счупена посуда и съборени картини. Изданието пише, че жителите на Скопие са по улиците и се страхуват да се върнат по домовете си.

A1on твърди, че почти целият град се е събрал в парковете, като най-много са семействата с малки деца, които са напуснали високите етажи на жилищните сгради и нежелаят да се приберат. Изданието съобщава за редица щети, регистрирани в магазини в централната част. Плюс Инфо съобщава за паднали комини и твърди, че земетресението е било усетено и във Велес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: скопиеземетресение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Нали знаете че кой на друг гроб копае как самия ще падне в него? Така че по-добре на себе си пожелайте да не станете жертви на земетресение отколкото на другите да пожелавате нещастие или да се майтапите с мъките на хората... Да не дава Бог подобни неща да се случват и в България... Иначе MKD , A1On и Плюс Инфо са медии финансирани от Сорос в Македония чрез "Отворено Общество" на Владимир Милчин. Сами си правете извода защо тук само от тези медии се взимат информации.
4
5
 
3
 
! Отговори
Боже, Боже, преди 7 години
Какви читатели имате!!!........
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с мерцедеса на снимката явно господ не го обича нещо....
2
3
 
40
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Не е хубаво да се присмивате,още повече на човешки трагедии.
1
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Македонските трусове: най-древните трусове.