Българин застрелян с ловна карабина край Кавала

Между него и възрастен грък възникнал спор
5 юли 2019 13:20, Елка Василева
35
Българин застрелян с ловна карабина край Кавала
Снимка: архив, Reuters

Българин е бил убит от възрастен грък в село Елефтерес край Кавала в четвъртък, след като между двамата е възникнал спор, съобщава "Прото тема".

Убийството е извършено пред свидетели.

Според първоначалната информация извършителят се е срещнал с жертвата, която е живеела в близкото село Платанотопос, в дома на общи познати. Там двамата се скарали по незначителен повод от финансов характер.

В някакъв момент възрастният грък е взел ловна карабина и е застрелял българина хладнокръвно, преди някой да успее да му попречи.

Извършителят се е опитал да се укрие, но е бил заловен от полицията, предаде БТА. Името и възрастта на убития българин не се споменават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
34
 
! Отговори
Лошата Гърция преди 4 години
Мдааа, кампанията на Еднокнижника и конската му министърка срещу Гърция продължава.Не могат да преживеят, че българите си дават парите навън, а не в родните мутро-хотели.
8
8
 
40
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Под българин трябва да се разбира или български тypчин или ***. Чистокръвен българин никога не би бил обект за какъвто и да е спор, още по-малко, ще да е повод за стрелба. Ние българите сме благородна и извисена нация.
7
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пореден ден, поредна новина от типа - " не ходете в Гърция, там е много страшно". Мутроморието в ступор...... А на границата не могат да смогнат от наплив на туристи към тази зла Гърция
6
28
 
15
 
! Отговори
слаб Иван преди 4 години
На гърците им писна от българските туристи със сандвичите и бирата на промоция на плажа и почнаха да ги отстрелват!
5
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От една страна българския туризъм се отърва от бедняцитее ходещи в гръцките села около Кавала. От друга гърците, ще страдат. Да се готвят 20 год за безплатни услуги и мрънкане от комплексари. Хахаха
4
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно се е опитал да краде дини и пъпеши от бостана но човека.Забравил е че не е в БГ, страната на мутрите и беззаконието.Браво на гърка, следващия път няма да краде - със сигурност.
3
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно се е опитал да краде. Мислил си е че е в Тикволандия, където всичко е позволено.
2
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, никъде не ни смятат за хора. Това е!
1
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** ходи в гръцките села и си мисли, че е голям тариакт и умник. Да ама там не е анархия, като тук... влизаш в частна собственост и бам. Всички бедняци взеха да ходят в Гръцките села горките гърци.