Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"

Нападнати са в нощен клуб в Задар
21 окт 2019 20:05, Елка Василева
385
Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"
Кадър: YouTube

Двама чернокожи войници от американските военновъздушни сили са били брутално пребити в събота вечерта в нощен клуб в хърватския град Задар. Войниците, които били дошли на почивка в Задар от Вирджиния и Джорджия, са били нападнати по време на „туъркване“ в клуба, където открито показвали, че са хомосексуалисти, пише Zadarski.hr.

При нападението от страна на голяма група мъже американците едва са се спасили, като в крайна сметка са били транспортирани в спешното отделение на местната болница. Те са получили лекарска помощ, тъй като главите им са били разкървавени, имали са хематоми от получените удари.

„През изминалата нощ преживяхме един от най-лошите моменти в живота си. В клуба бяхме нападнати от група от 8-10 хърватски мъже. Никога в живота си не съм се чувствал толкова безпомощно. Изглеждаше, като че няма да ни пуснат живи“, разказа шокираният 24-годишен войник. Той е споделил първия си подобен опит в социалните мрежи, където е получил подкрепа от своите приятели от поделението, познати и приятели по цял свят.

От полицията в Задар потвърдиха, че през нощта срещу неделя в нощния клуб „Опера“ е станал инцидент, при който са пребити двама американски граждани на 25 и 24 години. Полицията е получила сигнала около 3,20 часа, като нападението е станало около 3,10 часа.

При нападението над двамата американски войници са участвали няколко неизвестни лица, които са им нанесли леки телесни повреди, удряйки ги с юмруци и нанасяйки им ритници по главата.

Полицията в Задар работи интензивно за установяване на самоличността на нападателите и причините за нападението. Засега нападателите се издирват за нарушаване на обществения ред, което е в сферата на нарушенията, но разследването ще покаже дали при физическото нападение над чернокожите гей войници е имало елементи на престъпление от омраза, което е наказуемо деяние, пише „Ютарни лист“.

„Пътуването, което започна толкова добре, приключи по толкова ужасен начин, но съм благодарен, че аз и приятелят ми сме живи!  Имаме няколко синини, но ще сме добре!“, каза 24-годишният мъж от Джорджия. Неговият приятел на 25 години от Вирджиния сподели в социалните мрежи същия разказ от болницата в Задар, където и двамата са настанени, охранявани от полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
мммм преди 4 години
Само поклонниците на Летящато Спагетено Чудовище трайкат още си, от Силата боят се своя собствения гняв спира ги.Йода
16
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе да ги бият бе да си туъркват вкъщи
15
2
 
19
 
! Отговори
Циник до 21 преди 4 години
Ааааахахаха+10
14
2
 
56
 
! Отговори
Браво преди 4 години
В Сирия,Кюрди и Сирийци замерят бягащите окупатори от сащ с камъни и краставици има клип в нета.
13
5
 
64
 
! Отговори
Бат Минко преди 4 години
Браво Хърватия!Браво
12
2
 
118
 
! Отговори
Мътилник-изпъченяк преди 4 години
Какво значи "чернокожи гей войници"?Това някаква специална част ли е!?
11
48
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това като се случи с руски войници е всекидневие и никоя медия не го отразява. Виж, като се случи с американци, става новина!
10
1
 
17
 
! Отговори
Men преди 4 години
Аахахахахахаххайайайайайайайа
9
0
 
70
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Ааааахахаха.. *** тва не е расизъм... Сигурно не са били къпани и бръснати...АаааахахахаЧернокожи гей войнициАаааахаха - заглавието кърти сичките мивки
8
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахахх сетих се за онази сцена в "Умирай трудно 3", където принудиха Брус Уилис да отиде в Харлем с табела на врата "Мразя нег...". Ефектът, който са постигнали тези двамата е подобен.
7
1
 
67
 
! Отговори
дедо поп преди 4 години
какво означава ,,туърквали,, ?
6
66
 
9
 
! Отговори
Лика-прилика преди 4 години
Лика-прилика са си с руските войници. Защо най-накрая не спрат да се правят на противници и да вземат да се вземат?!
5
2
 
137
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чернокожи гей войници са друсали *** в източноевропейски клуб. Тези направо са си просели боя. Сигурно по-малко бой щяха да изядат ако бяха казали, че мразят белите.
4
1
 
85
 
! Отговори
Ясно преди 4 години
До 1,Точно тази фалшива толерантност и търпение погуби България и света.
3
81
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за Загреб. Хубав град беше, жалко, че скоро няма да го има...
2
103
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма работа!Ако всеки американски войник ликвидира по един руски войник, светът ще стане едно по-хубаво място за живеене. А това дали някакви хървати ще ги бият или не, е въпрос маловажен.
1
7
 
105
 
! Отговори
Едно време преди 4 години
Егати и воиниците не могат да се защитят