Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"

Нападнати са в нощен клуб в Задар
21 окт 2019 20:05, Елка Василева
385
Чернокожи гей войници от САЩ пребити в Хърватия, докато "туърквали"
Кадър: YouTube

Двама чернокожи войници от американските военновъздушни сили са били брутално пребити в събота вечерта в нощен клуб в хърватския град Задар. Войниците, които били дошли на почивка в Задар от Вирджиния и Джорджия, са били нападнати по време на „туъркване“ в клуба, където открито показвали, че са хомосексуалисти, пише Zadarski.hr.

При нападението от страна на голяма група мъже американците едва са се спасили, като в крайна сметка са били транспортирани в спешното отделение на местната болница. Те са получили лекарска помощ, тъй като главите им са били разкървавени, имали са хематоми от получените удари.

„През изминалата нощ преживяхме един от най-лошите моменти в живота си. В клуба бяхме нападнати от група от 8-10 хърватски мъже. Никога в живота си не съм се чувствал толкова безпомощно. Изглеждаше, като че няма да ни пуснат живи“, разказа шокираният 24-годишен войник. Той е споделил първия си подобен опит в социалните мрежи, където е получил подкрепа от своите приятели от поделението, познати и приятели по цял свят.

От полицията в Задар потвърдиха, че през нощта срещу неделя в нощния клуб „Опера“ е станал инцидент, при който са пребити двама американски граждани на 25 и 24 години. Полицията е получила сигнала около 3,20 часа, като нападението е станало около 3,10 часа.

При нападението над двамата американски войници са участвали няколко неизвестни лица, които са им нанесли леки телесни повреди, удряйки ги с юмруци и нанасяйки им ритници по главата.

Полицията в Задар работи интензивно за установяване на самоличността на нападателите и причините за нападението. Засега нападателите се издирват за нарушаване на обществения ред, което е в сферата на нарушенията, но разследването ще покаже дали при физическото нападение над чернокожите гей войници е имало елементи на престъпление от омраза, което е наказуемо деяние, пише „Ютарни лист“.

„Пътуването, което започна толкова добре, приключи по толкова ужасен начин, но съм благодарен, че аз и приятелят ми сме живи!  Имаме няколко синини, но ще сме добре!“, каза 24-годишният мъж от Джорджия. Неговият приятел на 25 години от Вирджиния сподели в социалните мрежи същия разказ от болницата в Задар, където и двамата са настанени, охранявани от полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
10
 
1
 
! Отговори
Циник до 56 преди 4 години
Напълно те разбирам брато, и аз съм така
36
3
 
47
 
! Отговори
tsur преди 4 години
накъде отива тоя свет, щом Балканите останаха последния бастион на нормалността...
35
51
 
7
 
! Отговори
бисексуален преди 4 години
Имал съм връзки с жени, в момента имам връзка с мъж. И повярвайте, същото е. Любовта е любов. Влюбваш се в душата, а не в тялото.
34
42
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо толкова много злоба? В крайна сметка всеки може да е такъв какъвто иска. Разбирам да са отишли и да се се натискали на въпросните хървати, но те са си се забавлявали по между им. Омразата ще ни погуби.
33
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да отбележа, че хърватите бяха от най-злобно оплюващите ни по повод расисткия скандал у нас! Дано се сетят сега, че трябва да са по-кротки, ама и те като сърбите са научени от титова Югославия, че българина трябва да се мрази! Ама в живота е така, всичко се връща!!!
32
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тая измислена държава САЩ.На *** на географията.С най голямата " демокрация" и " армия"на света.. Която не е водила никаква война..Не ми се коментира изобщо!-:)
31
5
 
3
 
! Отговори
OSMAN преди 4 години
До Едно време KAK TAKA ZABRAVI BG KOMANDOSA DETO YADE EDIN KAMION BOY.
30
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чудеса стават в хетеросексуалните християнски територии на Европа
29
2
 
46
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
"Полицията в Задар работи интензивно за установяване на самоличността на нападателите и причините за нападението."Че то да кажеш, че си войник и покажеш, че си и хoмо - каква по-голяма причина да те объхтят!Браво, на хърватите!
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЕЛОКОЖИТЕ ХЕТЕРО АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ СИГУРНО СА ВИДЕЛИ ПРЕБИТ ОБАМА В ТЕЗИ ДВАМАТА.
27
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"които били дошли на почивка в Задар от Вирджиния и Джорджия, са били нападнати по време на туъркване в клуба, където открито показвали, че са хомосексуалисти"АХАХАХхахХАХхахАХ гледката е била покъртителна.
26
0
 
39
 
! Отговори
Циник до 34 преди 4 години
В десятката.... Мамини златни.... Май не е като по Бробек Маунтин филмитеАаааахахахаДругият път ще се търкат скришом
25
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поме в Задар са останали мъже, не като у нас. Аз съм жена и помякога ме е срам като видя това жалко подобие на мъже у нас. Печално и браво на Задар
24
3
 
53
 
! Отговори
Стоян преди 4 години
Браво на Хърватите,истински балканци.
23
0
 
20
 
! Отговори
Мътилник-изпъченяк преди 4 години
До ЦиниkВече в ЮЕс арми явно се формират части,подобно на древната Тиванска армия- "любовник" и "любовница" и докато смъртта ги раздели!..
22
2
 
41
 
! Отговори
Циник до 31 преди 4 години
Още ме боли корема от смях
21
1
 
49
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Не са се търкали... На правилното мястоАааахаххахаГолем Джумбиш
20
1
 
29
 
! Отговори
Мътилник-изпъченяк преди 4 години
До ЦиникВече в ЮЕс арми явно се формират части,подобно на древната Тиванска армия- "любовник" и "любовница" и докато смъртта ги раздели!..
19
0
 
40
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Хахаха, заглавието цепи мрака!
18
70
 
10
 
! Отговори
live free or die преди 4 години
По принцип не харесвам чернокожи, но това момче е сладур. :)За съжаление комунизма нанесе непоправими щети на източна Европа. Но ще се цивилизоваме и ние някой ден. Любовта е най-великото нещо, без значение дали е между мъж и жена, двама мъже или две жени.