Без жива музика и певци в кафаните в Македония

Новите мерки са по препоръка на комисията по заразни болести
5 окт 2020 20:55, Ния Христова
7
Без жива музика и певци в кафаните в Македония
Снимка: БГНЕС
Правителството в Северна Македония одобри въвеждането на нови мерки срещу разпространението на коронавируса, които са по препоръка на комисията по заразни болести, предаде БНР.
 
Предвижда се да се забрани участието на певци и ограничаване на силата на музиката. Ще бъде ограничен и броя на клиентите в заведенията за обществено хранене.
 
Остава в сила забраната за отваряне на дискотеките и нощните клубове. Изисква се заведенията да не обслужват клиенти на бара или правостоящи. Разрешава се на една маса да седят най-много четирима души. В Серевна Македония общият брой на заразените с коронавирус достигна близо 2700.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Ил3 преди 3 години
Че те са общо 2700 и 3002 албанци.Българите 2200000.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много интелигентен тоя вирус, чува оркестъра в механата и влиза, вижда отворен бар след 22ч и влиза, вижда на улиците из Испания хора или по плажовете и ги погва, излязъл си от квартала си - погва те. Отиваш да си платиш сметките, седи настрана. И не се бои от доктори, а от военни и полицаи които глобяват и арестуват по света и у нас.
4
0
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Защо разпространявате невярна информация ? Откъде рацрахте, че броят на заразените в Северна Македония е 2700 души? Защо не проверихте, че броят на активните случай в момента там е около 9500, а общо заразените от началото на пандемията е близо 19 000 в Северна Македония?
3
0
 
1
 
! Отговори
Мр Док преди 3 години
Мало умник са *****
2
0
 
1
 
! Отговори
Мр Док преди 3 години
Ами прочети статията преди да пишеш глупости бе ***!!!!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нас какво ни пука, а и не е Мекедония, а Северна Македония.