На македонския ГКПП "Деве баир" отказаха наш агрегат

Токът спира често и затруднява работата
47
На македонския ГКПП "Деве баир" отказаха наш агрегат
Снимка: БГНЕС

На македонския ГКПП Деве баир отказват за получат обещания на 4 февруари от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев агрегат, който трябваше да бъде доставен в началото на тази седмица, още в понеделник, коментираха за БНР служители на българския ГКПП "Гюешево".

На македонския пункт, където често спира токът, както беше на 4 февруари, когато нямаше ток 4 часа и стотици българи не успяха да стигнат до Скопие за поклонението пред гроба на Гоце Делчев, ремонтирали и пускат свой стар агрегат.

Вътрешният министър Иван Демерджиев обеща агрегат да бъде доставен от МВР за три македонски пункта на границата, за да не се създават проблеми в  работата на екипите и да спира движението за часове. Но това и досега не е станало. А на македонския ГКПП "Деве баир", където имаше спиране на тока почти всеки ден тази седмица, ремонтирали и пуснали стар агрегат, разказаха служители на ГКПП "Гюешево".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: агрегатДеве баир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
Как после ще кажат ,че нямат ток когато им е изгодно ...
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затваряйте я тази граница и без това тия не са в ЕС. Прибирайте българите от там или да отидат из Европа с българските си паспорти и ги оставете на шиптърите, те ще ги уредят.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зако изобщо им даваме агрегати намалоумниците от РСМ? Никаква помощ вече. Само вето.
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами не ходете в Макето, там на власт са националисти дето ни история признават ни доказателства. Трябва да се говори само каквото те кажат че е политкоректно. Няма спасение от такива!
26
1
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Аз призовавам всички българи да не стъпват изобщо в македония. Не харчете пари там, мauнaтa им на тия скрапове!
25
0
 
4
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
"Първо никой от България не е искал дарения, второ македонците имат агрегат немско производство и трето Никой от България не е искал дарения" ------------ Абе прав си, ама малко си объркал словореда. Верно, че никой не е искал дарения от България, ама си просят подигравката заради тези номерца с агрегатите. И кво, даже ако имат "агрегат немско производство"? За да работи, трябва макето да го включи, нали?
24
7
 
1
 
! Отговори
До Нане преди 1 година
Първо никой от България не е искал дарения, второ македонците имат агрегат немско производство и трето Никой от България не е искал дарения
23
13
 
8
 
! Отговори
Кючук Париж преди 1 година
Всички сме си македонци в България но се правим на българи за да живеем по- добре.
22
3
 
23
 
! Отговори
Маке Пикчу преди 1 година
Как ще им давате "наш" агрегат и ще ги обиждате бе, ей? Те макетата са измислили и агрегатите, и всичко, включително цялата човешка история, особено македонската!
21
2
 
19
 
! Отговори
Шегобиец преди 1 година
Ееее, в Лъжедония е така. Изглежда генератор никога не им е трябвал. Хората там са изпечени лъжци.
20
1
 
6
 
! Отговори
До 7 ми преди 1 година
Въпрос: Какви бяха родителите ти, бабите и дядовците ти,роднините ти преди 89'та? ДемокраДци?!?!ЕвроатланДици?!?!? Неолибера3ти може би?!?!? Не ми отговаряй,отговорът е ясен :)
19
1
 
17
 
! Отговори
Спирайте им преди 1 година
евтиния БГ ток и да се спасяват БЮРМ-аците! Що им угаждате и глезите на тия "кандидат-човеци"?!?!?
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата пак ги прецакаха нашите псевдо политици!
17
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви генератори, даже да им дръпнем шалтера генерално. Идваха да се молят за ток, а какви мизерии ни правят само. Пък и наглостта им не спира с това, а обвиняват нас за всичко.
16
9
 
0
 
! Отговори
Симон Анчев преди 1 година
Изключително и 100%-но в Маке правят точно както им каже американското посолство. Особено пък албанците там. Така че, на празно си пишем тук. Намерението е да се открият българите от руски произход у нас. И от коментарите тук се вижда кои са. РСМ е 52-та американска държава за това и съществува, иначе сърбите отдавна щяха да си изтрият границата с Маке. Не вярвам то у нас и в посолството ни в Скопие да го знаят. Или пък нарочно ударят контра на американците щото копйкинци ги плащат за тая задача
15
1
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Защо се занимаваме с тези диваци? Сега топката е в тяхното поле.Трябва да включат българите в конституцията.Ако не го направят, си самоналагат вето.
14
0
 
16
 
! Отговори
македон преди 1 година
Нормално бре, вашиот дава по-силна електрика и ни гори ламбите!
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой стреля по българския културен клуб в Охрид бе, удбаш? Не само че не няма да бъде наказан, но е и анонимен! Титовско гюбре!
12
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицай , общински служители и кандидат кметица счупиха с камъни витрината на Македонския Културен Клуб ,, Никола Вапцаров ,, в Благоевград.Нито една българска институция от най- високата до най- ниската не осъди вандалския акт.Извършителите не бяха наказани.Това означава , че оттук нататък всеки един *** може да чупи , да пали , да бие , и да убива македонците в България без да бъде наказан за деянието си.
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкичките, и те си мислят че са суверенна държава.