Емилия даде последен шанс на Коко Динев

Не съм бременна, но искам второ дете, твърди певицата
30 май 2012 16:23,
99
Емилия даде последен шанс на Коко Динев
Емилия и Коко Динев са заедно отново. Снимка: Булфото

Връзката между фолкпевицата Емилия и бизнесмена Коко Динев често попада в медийното полезрение. Изневери, раздели, бременност - това са само част от акцентите и слуховете, които витаят около двойката.

Емилия реши да разкаже своята истина в откровено интервю пред сп. Story.

Изпълнителката е категорична, че не чака второ дете, въпреки че няма нищо против сина й Иван да има братче или сестриче. Кой ще бъде бащата обаче ще покаже бъдещето.

След като официално се разделиха, президентът на футболния Локомотив Пловдив и фолкзвездата отново са заедно.

Емилия признава, че са преминали през тежък период, в който са имали немаловажни проблеми. Но твърди, че краят на връзката им не е свързана с жена. Независимо от многобройните спекулации по темата и клюките около завоеванията на Динев.

"Имам чувството, че писнахме с нашите истории на хората. Не искам да пълня жълтите медии с разни новини. Господ сметна, че трябва да се съберем, оттук нататък какво ще стане не знам. Не искам да давам напразни надежди на себе си или на всички мои близки, които ще прочетат това. Каквото сабя покаже, ако е писано да сме заедно, така ще бъде, ако не - здраве да е“, заявява в интервюто певицата.

Тя е твърда в позицията, че това е последният шанс и няма да прави компромиси, и ако нещо отново я накара да се чувства зле, няма да го търпи.

„Милея за всичките неща, които един нормален човек би искал - здраве, спокойствие, хубав  семеен живот, детето ми да е живо и здраво. Но едно е да искаш, друго е да ти се случи“, казва Емилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
1
 
! Отговори
КИКИ преди 11 години
КАКВО ЗНАЧИ -ГОДИНИТЕ ВЪРВЯТ,ТВОИТЕ,ИЛИ НА КОКО ДИНЕВ НЕ ВЪРВЯТ ЛИ???ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА,ДАНО ЗАВИСТНИЦИТЕ КАТО ТЕБ СЕ ВЪДЯТ ПО-МАЛКО!
70
0
 
0
 
! Отговори
sofia преди 11 години
ne sam znaela ce emilia e moze da postapi taka unizitelno az neznam kakvo nameriha vav koko dinev pari ili neshto drugo
69
0
 
7
 
! Отговори
Бльоки преди 11 години
Всъщност, ако си хване мъж с 250 лв. заплата, той няма как да й осигури спокойствие дори и при най-голямо желание, защото парите са си необходимо зло. Прави ми обаче впечатление как всички, които се събират с някого за втори или пореден път вече поне имат малко чест да не се правят на безумно влюбени и щастливи и за да се подсигурят казват:"Сега сме заедно, ама след време не се знае...". Просто съм възхитена от този проблясък на мисъл в една руса силиконова глава. Има надежда....
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zashto ne si xvane niakoi dobar chovechec s 250 lv zaplata,kato tarsi spokoistvie? xa-xa,za pari i na *** krastav 6te pristane
67
2
 
1
 
! Отговори
пю преди 11 години
веднага ще ги направя ако иска и 3 и 4
66
0
 
6
 
! Отговори
чоко преди 11 години
Абе хора,какво ни интересува.Това ли е най-важния проблем в българия?Спрете да ни занимавате с глупости,много важно какво правят тези.
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kak si mqsat ovchite glavi. chalgarski...
64
2
 
9
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Тоя по-хитро гледа от гущеров. Мичиту се пука от яд.А защо агитката на Локо-Пловдив не пее?За да не забременеят...
63
3
 
20
 
! Отговори
Aнафрид преди 11 години
Той пък един хубавец.......:)))
62
0
 
21
 
! Отговори
scientist преди 11 години
Ако Коко продължава да ги *** тия чалгаджийки една след друга, скоро ще станат едно голяяяямо семейство, после ще им се пренатовари генофонда от близкородствени кръвосмешателства и ще изчезнат безкрайно :D :D :D :D Дано дойде по-бързо тоя ден!!!!
61
0
 
15
 
! Отговори
ПЕЦИ преди 11 години
Благодаря на авторите че ме осветлиха по тоя въпрос..... Да сте живи и здрави.. камък ми падна от сърцето. Тези на снимката ли ви ПЛАЩАТ....., боже, боже, божеееееееее......
60
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия пък кои са ???
59
4
 
35
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 11 години
КОИ СА ТЕЗИ СКАПАНИ ЖЕНИ КОИТО ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ СЕЛЯНИН - ТЕЗИ ЖЕНИ СА ИЗКУКУРИГАЛИ ЗА МЕН - КАК МОЖЕ ДА ЖИВЕЕШ С ТАКЪВ ДЕБЕЛ СЕЛЯНИН САМО ЗА ПАРИТЕ МУ - ПРОСТО НЕДОУМЯВАМ??? КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА ЖИВОТА ИМ - ХАИДЕ СТИГА ПОВЕЧЕ ГЛУПОСТИ ТУК !!!
58
3
 
27
 
! Отговори
НЕДОУМЯВАЩА преди 11 години
ПИТАМ СЕ И СЕ ОПИТВАМ ДА СИ ОБЯСНЯ ОСВЕН ПАРИТЕ КАКВО ДРУГО ХАРЕСВА В НЕГО.И ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА НИ ИЗВЕСТЯВАТ ЧЕ ОТНОВО СА СЕ СЪБРАЛИ ,КОМУ Е НУЖНО ТОВА.
57
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
досърбяло я е, пък и годинките вървят напред, бръчките се умножават, а коко боко му дреме коя фолкаджийка му се врътка
56
2
 
18
 
! Отговори
сволачЪТ преди 11 години
аз не мога да разбера защо не харесвате тези двама нещастници.. с какво се ви ядосали тези клетници...освен това коко е гей.. това е сигурно защото веднъж го употребих ан***лно.. а емилия е зле гримиран ***
55
2
 
10
 
! Отговори
ЯНИ БЛЕЦАКИС преди 11 години
ТОЯ *** ЩЕ ГО ОПРАВЯ--САМО ДА ДОДЕ ПАК В ГЪРЦИЯ ДА МИ ИСКА ПАРИ...КОКО, ДЕН МБОРИ КОКАКИС--И ВУЛГАРИА ИНЕ ПОЛИ КАЛА ТОРА!
54
2
 
12
 
! Отговори
следващата моля преди 11 години
Последен шанс ха-ха-ха-остаряваме бавно,много видимо ТИ а при Коко е като на кастинг,брей кръчмарските певачки все по-прости и нахални стават.
53
1
 
29
 
! Отговори
Един преди 11 години
Време е да осъзнаеме нещо.. ще ви кажа защо ни ги натрапват всички тея. Отговорът е: за да бъдем заети. Заети с мислите, животите на други хора, но никога да не живеем собствения си.Тук попадат всички реалити шоута също. Натрапват ни фалшива реалност хора.. подсъзнателно ни казват- не сте красиви достатъчно, купете си нашето, не сте тънки достатъчно. Не се връзвайте.. важно е какво правиш, не какво казваш и как изглеждаш. Всички сме перфектни по природа, но ни лъжат и казват друго..
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е еталон за тъпня. Иначе наща не знае от кого ще е следващото отроче...явно ще пробва наред. И въобще що ни ги навирате тия и що си мислите, че за нас е важно да ги знаем