Дъжд, сълзи, емоции. Над 55 000 пяха със Слави!

Фенове от цялата страна препълниха "Васил Левски"
26 сеп 2015 08:14, Александър Попов
336

Снимка: Булфото

Слави Трифонов и Кук-Ку бенд направиха немислимото за български музиканти в новата история на шоубизнеса. Лошото време не спря над 55 000 души да изпълнят националния стадион "Васил Левски", нещо което са правили само чужди звезди.

Фенове от цялата страна започнаха да пълнят стадиона няколко часа преди шоуто, а в околностите му дъждобраните се харчеха като топъл хляб.

Пълните трибуни разчувстваха Слави, който се обясни в любов и заяви, че заради подобни моменти си струва да се живее. След което всичко започна със "Студио Х". Над три часа феновете пяха заедно с него, Нели Петкова, Годжи, Цветелина Грахич, откритието Крисия и Ку-Ку бенд хитове като "Няма не искам", "Цвете мое", "В джаза", "Френската гимназия".

Годжи не сдържа сълзите си и въобще не успя да започне изпълнението на "Жива рана", но пък хилядите го направиха вместо него. "Не ми се е случвало по-хубаво нещо", промълви басистът.

Организаторите не бяха жалили средства и за пиро шоу, заря на няколко пъти разцепи мрачното небе над Борисовата градина.

Бисът продължи над половин час, за да покаже, че нито публика, нито музиканти искат да напуснат стадиона. Независимо, че бяха подгизнали.

Финалът пък бе за Крисия, която изпълни "Моя страна, моя България", а хиляди развяха националните флагове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
10
 
! Отговори
Софийски аристикрат преди 8 години
До Селски аристократСелски, аз дори не съм кореняк софиянец, в столицата живея от тригодишен. Но снощи фьеновити на Славчо ме накараха да се чувствам така, сякаш във вените ми тече тъмносиня кръв. А на тези, според които само Славчо събира толкова на концерт, ами нормално е, нивото у нас пада бързо, всеки с потенциал идва в София или чужбина, останалите ... на концерт на Славчо.
158
4
 
7
 
! Отговори
Христо преди 8 години
До Анонимен Оди си при световните тогава.Аз не слушам Слави ама човека напълнил стадиона.Какво лошо има в това.
157
3
 
6
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До 188AC/DC колко събраха бе, "умнико"! Знаеш ли каква е разликата, че тия групи събират стадиони по цял свят, успех на Слави или някой друг чалгар да направи световно турне.
156
7
 
10
 
! Отговори
Apokalipto преди 8 години
Мале, мале 60 000 овце се пупнали да гледат Слави ??? WTF ?!?!Тоя се изтри преди мноооого време бе хораа ...
155
5
 
5
 
! Отговори
Селски аристократ преди 8 години
До Софийски аристократСкиф сега, У София нема аристократи-има щопи,ватмани,които са работили за софиско гражданство и металурзи от ,,Кремиковци,, пак така като ватманите ,работили за софийско жителство...Това сте у Големото село-*** до ***...
154
2
 
1
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До 176Искам да кажа, че трябва да си пълен имбицил, за да твърдиш, че Пол Роджърс е некадърник. Това дали става за вокал на Куин е съвсем отделен въпрос. По същата логика да се питаме дали Фреди би заместил Роджърс в Bad Company? Роджърс е много по-добър блус певец от Фреди например, но няма "топлия тембър", подходящ за стила на Куин. Ето например сега те са с Адам Ламбърт, който е по-добър заместник за Куин, но не бих казал, че е по-добър певец от Роджърс, просто са различни!
153
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като изброите още поне ЕДИН българин, който за 4 месеца направи два концерта в препълнена зала и препълнен стадион ще ви черпя една бира. Хайде със здраве, някои вадят пари, други хейтват по форуми. Чак да се неначудиш защо е толкова зле тази страна при толкова много разбирачи!?
152
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой друг може да накара десетки хиляди да стоят в дъжда и винаги да пълни стадионите където и да отиде? Национален отбор? Клубен отбор? Разни там чалга певачки? Поп? Рап? Актьори? Политическа партия? Отговора е ясен! Няма база за сравнение м/у Слави и екипът му с останалата дроб! Никой друг в цял свят, не вдъхва такова уважение у българинът!
151
6
 
16
 
! Отговори
Софийски аристократ преди 8 години
Не знам, колко са били фьеновити снощи, но привечер беше истински ад - нямаше къде да се паркира и отвсякъде се мьекаши на поразия.
150
7
 
11
 
! Отговори
Лош е материала преди 8 години
За пореден път доказваме колко много чалга-простаци има у нас.И икона им е просто учиндолско парвеню.Дано по скоро големия шеф си го прибере за да не замърсява пространството с присъствието си.
149
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е явно тези 5 лева са били просто дарение, тъй като така и не успях да се свържа за онлайн концерта.. не че съм очаквал да направят нещо като хората..хитра схема
148
0
 
1
 
! Отговори
Дражо Вълчев преди 8 години
До атанасМного са ми готини такива като теб-затваряте очите и се правите,че свирите на китара !!! Ами що се не научите,бе некадърници !!!
147
0
 
1
 
! Отговори
На Буров чичата преди 8 години
До МеломанИ ??? Какво те боли ???Ти нали не го слушаш?
146
1
 
8
 
! Отговори
kurzavsi4ki преди 8 години
сега последно колко са били някъде чета , 50 000 -80 000 последно кое е истина , да не се окаже 5000 с дъждобраниииииии :))))))))))))))))))
145
0
 
0
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До 172 не знам какво значи "такива като мен". Рони Джеймс Дио също е един от най-великите и между другото в стилистиката му има също доста допирни точки до тази на Фреди. Има компоненти, в които Дио превъзхожда Фреди, но като цяло за мен Фреди е по-добър, заради по-комплексния си глас и стил. А наричайки Пол Роджърс "некадърник", при положение, че е признат от музикалната общност като един от най-големите таланти в музиката, показва и ти колко разбираш!
144
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 169Танасчо такива *** като теб ми разпрравяха че Рони Джеймс Дио е по-голям глас от Фреди. Ей такива като теб. Даже да не казвам, че Пол Роджърс, тоя некадърник го изкараха за достоен заместник на Фреди като се присъедини към Куин. Нямам думи!
143
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво пяха тия 55 хиляди?
142
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 159, Значи аз откъде да знам, кога е починал Фреди, като на 25 ти ноември като разбрах от радио Хоризонт сутринта, че е починал се разревах,защото бях едв3а 13 годишен хлапак. Ей , кой ти е казал че се кефя на стила на Слави и музиката му, казах, че ненавиждам Метълската музика, но това не означава че ненавиждам създателите й и феновете й.
141
2
 
4
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До фена на Фреди, не всеки е нужно да е фен на метъла, но хората които имат богата музикална култура уважават този стил, защото знаят и разбират историята и влиянията в музиката. Би трябвало да знаеш, че Фреди е силно повлиян от Робърт Плант, който заедно с Цепелин, Пърпъл и Сабат са едни от основоположниците на хеви метъла. Само че по-скоро си фен на Фреди, защото е единствения рок музикант, който си чувал и освен това се водиш културрегер като си фен на един от най-великите, нали?
140
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато фактите говорят боговете мълчат, а глупаците и хейтърите не! Обича народа, и той него! Единствената звезда в България!