Тръгна черна борса за билети за концерта на Слави. Някой да се сезира?

Пропуските бяха изчерпани за 25 минути вчера
26 апр 2017 11:00, Александър Попов
99
Тръгна черна борса за билети за концерта на Слави. Някой да се сезира?
Снимка: Olx.bg

Слави Трифонов разпродаде за 25 минути билетите за предстоящия си концерт на 16 юни.Той ще се проведе в зала Арена Армеец под надслов "Има такъв народ" и в него ще вземат участие ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, ансамбъл "Филип Кутев", хорова формация "Фортисимо", Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу и др.

Бързата разпродажба породи съмнения, че ще се завърти черна борса, които се оправдаха напълно.

Сайтовете за продажби се наводниха с оферти за пропуски за предстоящия концерт, като надценката стига и двойно.

"Три билета по 200 лева за ПЪРВИЯ РЕД на сектора пред сцената за концерта на Слави Трифонов на 16 юни. Билетите са един до друг. Цената е за 1 билет. При покупка на трите накуп цената  ще бъде 600 лв.", гласи една от обявите.

"Зала Арена Армеец, Сектор Е.0.1 (Най-отпред), Място 18, Ред 7. Билетът е поръчан от сайта на Евентим. Когато го получа, ще бъде изпратен по куриерска фирма с опция преглед

(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!) и наложен платеж. Прилагам снимка от потвърждението по имейл за поръчка. Продавам го, защото тази сутрин го поръчах, но от работа не искат да ме пуснат", пише друг потребител. Само не става ясно защо от редовна цена от 70 лева той го предлага за 110 лева.

Друг черноборсаджия също не се крие, като той иска почти двойна цена: "Продавам билети за концерта на Слави Трифонов в Арена Армеец на 16 юни 2017г. Билетите са закупени на стойност 70 лв./бр., но се продават с надценка, цената е 130 лв./бр. При поръчка на повече от 1 билет, има намаление! Наличност: 4 бр.".

Направо да се разплачеш колко добър е този човек с профил от Пазарджик - намаления предлагал!

Има и "предприемачи", които са си сложили "скромна" надценка от 15 лева и така желаещите могат да се сдобият със 70-левовите билети за 85.

Човек от Русе си е закупил 6 бройки като им търси по 100 лева.

От друга обява става ясно, че билети с номинал 30 лева вече са изчерпани за 70 лв., все още има налични от сектори с цена 60 лева, но за 110. Което показва, че има търсене.

Само не е ясно защо органите, които трябва да пресичат черноборсаджийството не предприемат мерки. Още повече, че всичко става с един клик. Или пък понеже Слави е "чалгар" феновете трябва да се набутват двойно за билети?

Всъщност това е риторичен въпрос. При предишния концерт на Трифонов в "Арена Армеец" ситуацията беше същата, един вид керванът си върви...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: концертСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
1
 
! Отговори
Няма нищо лошо !!! преди 6 години
Не виждам нищо лошо в черната борса на Славчовите концерти.Просто това е един начин, мало-умниците дето ще ходят да бъдат изтръскани.На подобни хора заслужават да бъдат наказани така..На свестните хора и пари да им дават, няма да отидат на този Цирк.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех бе, от всичко разбираме българите, не, че нещо. И произхода на Земята ще докажем скоро
90
0
 
2
 
! Отговори
месара преди 6 години
да тук сме само ***
89
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
тук само *** ли пишат :) :) :)
88
6
 
4
 
! Отговори
месара преди 6 години
на времето " примата " лили иванова да покаже колко е обичана от публиката си , купуваше букети на нейни хора ( клакьори ) да и ги подаряват по време на концертите и , сега селския прът славчо сам си изкупува билетите и си ги препродава ! кълве ли простия народ , кълве лииии !¡!
87
3
 
10
 
! Отговори
Има преди 6 години
Има толкова *** народ!
86
2
 
11
 
! Отговори
Това е лъжа преди 6 години
Изкуствено се създава истерия, искат да увеличат популярноста на Славуца.Но нещо им куца.
85
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крисия, Хасан и Ибрахим......хахаха . Пак ли ще изтезават публиката с Детската планета? Смешни са как се мъчат да натрапят посредствени протежета за всенародни любимци! Да, има такъв (изпростял) народ, който е готов да даде 200 лв за концерт на човек който даже не е музикант! За пеене да не говорим.Ако дойде Ед Шийрън, дали ще събере и 1000 души тук?! Е той затова не идва де, да не е луд!!
84
2
 
9
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Като има луди да хвърлят толкова пари за това недоразумение. Миналата неделя си изкарах страхотно за 40лв въпреки сериозното закъснение поради проблем с тур буса - Peter Tagtgren и концертните музиканти се раздадоха докрай и надминаха студийните записи. Нямаше грам плейбек и простотии, публиката беше изключително възпитана и отдадена.
83
2
 
5
 
! Отговори
леле преди 6 години
Да бе, Тръмп си е запазил 40 места ! Не е виждал селски клоун !
82
4
 
19
 
! Отговори
Столичанин преди 6 години
Кого лъжат "писателите" за "страшна" разпродажба на билети за селския клоун?Трябва да си тотално изкукал или опростял,за да ходиш да гледаш вой и *** звуци от устата на едно селско недоразумение като Дългия.
81
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалга не слушам.
80
1
 
13
 
! Отговори
. преди 6 години
Чалгата винаги пълни зали/стадиони. Хората не жалят пари за чалга. И тези, дето са ги прежалили тия пари за да гледат на Слави чалгата 90% са от тия, дето реват все, че нямат пари и чакат няой да ги оправи. Е, Сега Славчо ще ги оправи и надъха за час-два и после обратно в мизерията.
79
1
 
10
 
! Отговори
Калоян преди 6 години
До 123За съжаление 90 процента от българите са кючекчии....така че ...не може да се превъзпитат а идва следващо поколение - от студентски град, които са бъдещите прокурори, съдии, министри, учители.... Минах миналата седмица вечерта от там за по пряко......ЖАЛНА НИ МАЙКА....ЧЕ НЕ ГО И СЪЗНАВАТ
78
1
 
8
 
! Отговори
До 82 преди 6 години
Казва се `намаляват`, а не `намалят` - див селянин
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже ще им препоръчам схема:пускат 500 билета на 10лв500 билета на 20лв500 билета на 40лв500 билета на 80лв500 билета на 160лви т.н.като спрат продажбите - намалят ценатаи така докато се продаде всичко
76
1
 
1
 
! Отговори
not a fan преди 6 години
До Един от ОЛХДа, на теория. Някой ще попаде ли декларация?
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам, как в условия на пазарна икономика и интернет продажби може да се стигне до черна борса? Хайде стига! Като организаторите са си пуснали евтино билетите - прекупвачите ще намажат. Това е живота. Догодина да си ги пуснат скъпи и няма да има проблеми. Не може на всичко да се закачи по един прокурор. Той и без друго няма какво да направи в случая.
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** пак ли ще ревел Няма милост.
73
2
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Ще изчакам,може непосредствено преди концерта някой да ми даде билет с някой лев отгоре за пуканки.