Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
0
 
1
 
! Отговори
Илия преди 6 години
Защо толкова много коментари има против едните и другите. А третите , Китай и другите тигри, никой не ги вижда.А те са крайната цел.
303
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на арабските момчета! Показаха на джендърските агресори какво е добро посрещане:-)
302
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия враг и слабост на Русия е нейната собствена нерешителност,а не някой друг.Нарича източните държави предатели,но не тези държави са предатели,а СССР,защото когато са убивали ръководителите им в СССР,взривили са АЕЦа им в Украйна,те мълчаха,не са ни казали какво се случва и ни оставиха на радиацията,вместо да кажат какво се случва на държавите от СИВ и да предприемат някакви ответни мерки.После ни изоставиха,а сега реват,че ние разбираш ли сме били предатели.НеТърсетеМоралВджунглат
301
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Русия потъваЧе защо да не е добре за никого ,че Русия потъва ?! На мене например ми е много готино когато Русия потъва , а руските мишки мизеруват ! Това заслужават !
300
3
 
7
 
! Отговори
ХА,ХААА преди 6 години
АСАД МОЖЕ ДА СВАЛЯ --САМО НЕ ЖЕНА СИ КЮЛОТИТЕ...И ШАМИЯТА!ка.ПУТИНА--СЪЩО!!!!!!!!!!!!11
299
5
 
7
 
! Отговори
Русия,Русия... преди 6 години
Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.
298
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АСАД СВАЛИ КЕКАВИТЕ КРАВАРСКИ РАКЕТИ;КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ С КЕКАВИТЕ КРАВАРИ АКО СЕ НАМЕСЯТ РУСНАЦИТЕ.ЩЕ МУ ИЗГОРЯТ ДЕБЕЛИЯ *** НА ТРЪМПЕТАААА..........
297
4
 
8
 
! Отговори
Ilia преди 6 години
Иран, защо е следващата жертва.1 Една от 4 страни в света без банка на родшилд2, Продава на Китай суровини.3 Подържат национализма в района
296
0
 
1
 
! Отговори
до 356 преди 6 години
Души на "Правата" вяра!Аз лично се чудя как не се объркахте в пропагандата вече.От една страна едните са някаква секта-наемници-идеалисти ,другите правителството,бунтовници,турския аскер и кво ли не още и накрая само лешоядите са на правата страна.
295
6
 
6
 
! Отговори
Е , СЕГА Е КОРНАЗ БЕ преди 6 години
УДАРИТЕ МИНАХА .....И АСАД СЕ ВЪРНА ОТ ИРАН, КЪДЕТО СЕ БЕШЕ СКРИЛ ТОЯ МИШОК!!!!
294
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БАШАР АСАД КАПИТУЛИРА ОЩЕ В НАЧАЛОТО!!!РУСИЯ ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ))) 100-ЦИ ХИЛЯДИ ДУШИ УБИТИ ОТ РУСИЯ В СИРИЯ!!!!
293
1
 
1
 
! Отговори
Ilia преди 6 години
Какво стои зад това.Пари.На кои може да са.Само арабски петродолари има.За какво арабите може да ги дадат.Да построя те тръбата , а не иранците.Кои са в схемата да окрадат арабите.САЩ , Англия, Франция и Рисия разбира се.Сега , кой е от ношите
292
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На теб ти се иска да погалиш Башарката по баджака ли?
291
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРАВЕДНИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ И ДА ИЗОЛИРА РУСИЯ ВСЯЧЕСКИ!РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА СВЕТА СЛЕД ЛУЦИФЕР И ТО ДОКАЗАНО!
290
0
 
4
 
! Отговори
ей тикво преди 6 години
До Русия е изостаналаКакво общо има това с агресията срещу Сирия?
289
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е суверенната държава?
288
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, сега даваха кадри от пораженията които ракетите са нанесли. А уж са ги свалили.
287
2
 
14
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Не е ли странно че на запад е престъпление да погалиш по крака колежката си а не е престъпление да нападнеш суверенна държава с лъжлив повод!?
286
9
 
4
 
! Отговори
Русия е изостанала преди 6 години
Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим
285
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АСАД НЕ Е СПЕЧЕЛИЛ НИЩО!!! СИРИЯ Е НАПЪЛНО СЪСИПАНА!ВАЖНОТО, ЧЕ ИМА БОГ И ТОЙ ВИЖДА ВСИЧКО!АКО БОГА Е СЪЗДАЛИ ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ И НА АСАД И НА РЕЖИМА В РУСИЯ И НА ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ИМ Е СПУКАНА РАБОТАТА! :D