Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия

Руски депутати се срещнаха със сирийския президент
15 апр 2018 14:45,
548
Асад без страх от НАТО: Похвалил руските оръжия
Снимка: архив Reuters

Членове на руския парламент хвърлиха светлина върху срещата, която проведоха с президента на Сирия Башар Асад след ракетната атака на САЩ, Великобритания и Франция, отбелязва Sputnik.

Според руските депутати сирийският президент е похвалил съветските системи за отбрана, които са помогнали на военните на Дамаск да унищожат 71 от над стоте изстреляни ракети, съобщи "Фокус" Източниците на медията твърдят, че в рамките на срещата Асад е заклеймил действията на Запада като "агресия".

Още по темата

Депутатът от Държавна Дума Сергей Железняк подчерта, че Дамаск е похвалил съветските оръжия, доставени на Сирия през 70-те години на миналия век, които бяха използвани за отблъскване на ракетната атака на трите западни държави.

"Според гледната точка на президента [Асад] тази атака е агресия и ние споделяме тази позиция. Той високо оцени руските оръжия, които показаха надмощие над агресорите", разкри Железняк.

"От 90-те години на миналия век насам сме свидетели на американски филми, в които се твърди, че руското оръжие е назад. А сега виждаме, чие наистина е назад", са думите на Асад, предадени от руски депутат.

Друг народен представител – Дмитрий Саблин, цитира сирийския президент, който е уверил, че "тъй като сирийската въздушна защита е доказала своята ефективност, гражданите на Сирийската арабската република вече не се страхуват от НАТО".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Диваци са, но и Римската империя беше повалена от диваци. Освен това има още 1500 милиона китайци, който искат реванш на колонизаторите. Стой та гледай, най- много 5-10г. и давам на кравария. Вземай си доларите сега.
323
9
 
6
 
! Отговори
бяха добре диваците преди 6 години
До АнонименАз писах за времето през соц-а,когато СССР беше могъща икономически..........................Диваците бяха добре когато всички държави от комунистическия блок работеха за тях и ги хранеха безплатно ! Сега безплатна супа няма , или трябва сам да работиш и да си произвеждаш ,или да плащаш солидно и да купуваш ! Сибирските некадърници не могат нито едното ,нито другото ! Толкова огромна територия населена само със 140 милиона души , а изпитват нужда от внос на домати и др.!
322
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единия ***, другата змей а третия луд. Какво толкова се гордеете с тях? Асад е образован и готин пич.
321
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На какво се радвате толкова бе,на трите разрушени плевни ли?Само *** може да се радва на война,това да не са ви видеоигрите,по добре се погрижете за акнето си и не се опитвайте да коментирате неща за които нямате никаква представа.
320
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУСИЯ ИЗБИ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ДУШИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ!!!ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ СА САТАНИСТИ!
319
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старите руски кримки свалиха холивудския фойерверк. Извикайте Железния или Каритан Америка да помагат.
318
13
 
3
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ! преди 6 години
НАТО --НЕ ПЛАШИ НИКОГО!!!!САМО РУСИЯ --СЕ ПЛАШИ ОТ НАТО !ЗАТОВА РЕВЕ НА ЛЪВ---ОТ ВОЙСКИТЕ И БАЗИТЕ НА НАТО , ДО ЗАПАДНИТЕ Й ГРАНИЦИ!
317
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНай-големия враг и слабост на Русия е нейната собствена нерешителност...Нерешителността е вследствие на слабостта и. Русия е слаба, това е./Аз писах за времето през соц-а,когато СССР беше могъща икономически и военно, когато са ги нападнали от запад,те не само са се предали без бой,но са предали и нашите държави.А сега реват.Бай Тошо е искал да направят икономически нещо като Китай,бай Тошо ходи и в началото на падането на СССР,но руснаците не са го послушали и са го изгонили.
316
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой по натовските ***.
315
9
 
5
 
! Отговори
Русия се уплаши преди 6 години
НЕ ГИ ЗНАМ КАК ЛЕТЯТ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ ПОНЕЖЕ ВСЕ ПАК НА ТЯХ ПИШЕ , "СДЕЛАНО " И ЛЕСНО ГИ СВАЛЯТ НАПОСЛЕДЪК, НО РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ КОНКУРЕНТНА ЛЕКА КОЛА(ОСВЕН МОСКВИЧ -ХА,ХА,ХА !) И ДОРИ ШЕВНА МАШИНА, ТАКА,ЧЕ ЗА КАКВО ГОВОРИМ...
314
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виж само физиономията на Хейли ако не знаеш как изглежда един вампир.
313
8
 
3
 
! Отговори
военен от Сирия преди 6 години
До Асад нище не свалиАз имах камера ,но руско производство , и затова видеото не стана качествено и не качихме видео в ютуб за да покажем как сваляме американски ракети ! Иначе наистина свалихме над " 70 ракети " ! Кълна се в Аллах - е на валла-билля ти казвам ,наистина свалихме краварските ракети ,но не можем да го докажем с видео
312
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Православните са добрите.
311
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАТО не може да изплаши Сирия защото вече я разрушиха. Какво повече да се плашат хората? Агресорите се ралват на убийствата. Болни и не мога да кажа че са хора.
310
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия враг и слабост на Русия е нейната собствена нерешителност...Нерешителността е вследствие на слабостта и. Русия е слаба, това е.
309
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агресорите си изпатиха. Иде видов ден за зелените хартийки. Ха ха ха
308
6
 
6
 
! Отговори
Asad преди 6 години
Евтина самореклама на руснаците,които ако се съди по медиите и изказванията им са супер сила,а на дела са далеч от истината!
307
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички цели са поразени. Ватницците даже не посмяха да се покажат навън. Странно защо нямаше смели облитания на американски кораби? Защо бе мypзилки? Хахахаха
306
10
 
5
 
! Отговори
Докога ? преди 6 години
Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?
305
11
 
6
 
! Отговори
Асад нище не свали преди 6 години
Ако бяха свалили американски ракети ,сега в ютуб щеше да е пълно с видео за да докажат ,че наистина са свалили американски ракети ! Колкото и изостанала да е една държава все и се намират камери за да заснеме как сваля чужди ракети ! И военните ако кажат ,че нямат камери и за това не са заснели ,значи лъжат 100 % ! Нито една ракета не са свалили !