Без коментар

45-ата годишнина на Рашидов – клип от предаването "Гласове" на Явор Дачков
4 сеп 2009 18:31, Екип на Dnes.bg
228

 

Източник: youtube

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
въобще не ме е**, важното е че бихме Италия на волейбол
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
машшала Vejdi
29
0
 
0
 
! Отговори
баничар преди 14 години
Прави впечатление, че великия бизнесмен Илия Павлов не може да върже две думи на кръст. А говори за "корпорацията", боже господи какви *** !
28
0
 
0
 
! Отговори
Влади преди 14 години
Тоя Дачков до вчера ближеше г..а на Костов, беше депутат дори от ДСБ, а сега нещо се завъртя на 180 градуса. Май стана фен на Доган, като С.Трифонов и сега плюе враговете на Сокола. Нещата са много плитки,май?!
27
0
 
0
 
! Отговори
ТЕ ТОВА Е преди 14 години
ететам както са били събрани, една шашка им е трябвало само и всичко щеше да е ок сега НАПИСАНО от &(************* какво повече
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е,да, особено когато цените са такива че хората дето ги гледат, гладуват, а те направо режат от пречените *** и нагъват, като същите!А след това танцуват, танцуват, ама си ги представи как танцуват, върху главите и изнурените тела на същите онези хора навън!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
ФЛО преди 14 години
ЛЕЛЕЛЕ това е супер Т.Колев агента желев доган трофонов павлов с корпорацията му красота. ако можеше една крилата ракета да им пуснем сега БГ щеше да е по-хубаво място !!! Костов го няма защо ли?
24
0
 
0
 
! Отговори
избирател преди 14 години
Човекът си е празнувал рождения ден, по време на глад и криза. какво толкова? Аз съм сигурен, че всеки един от пишещите тук, ако имаше възможностите, щеше да направи по това време още по-голям купон. А че Вежди Рашидов подържаше добри връзки с мафията, не е тайна за никой. Слави Трифонов също, както и цялата власт от 1989 до сега. Някой учудва ли се?
23
0
 
0
 
! Отговори
опаа преди 14 години
oпаааа и Илийката е там с Даринчето,и Меди Доган, Славито....къде без Батето......оффффф гнус ме е само катоги гледам...
22
0
 
0
 
! Отговори
кирил преди 14 години
да бре васелЪт се ората, ама Илия павлов поздравява веждата, а всички му пляскат!! президент и кой ли още не са на това мероприатие и пляска на павлов. тя корупцията ни владее бе!! по най-горните етажи ГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ КЛИП ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ
21
0
 
0
 
! Отговори
********* преди 14 години
И какво от това?Вежди Рашидов е известен човек,при това признат с таланта си-може да си празнува както си ще.Явор Дачков освен със злоба не знам с какво друго се захранва.
20
0
 
0
 
! Отговори
коки преди 14 години
Тинче,абсурдното е,че световен шампион стана убиец,а този скулптор,благодарение на ,,топлите,, си връзки със видни мафиоти се изкачи във властта,а нали знаеш,че крушката си има опашчица.И какво да ,,видим,, то е ясно,та ясно,няма нужда,след 4г да разберем,че нищо не са свършили,достатъчно бяхме наивници.
19
0
 
0
 
! Отговори
xaxaxa преди 14 години
Без коментар , наистина.
18
0
 
0
 
! Отговори
ls преди 14 години
sram,sram,sram po4eten multak 1996,po4etn gerber 2009
17
0
 
0
 
! Отговори
tf преди 14 години
Към края на клипа се появява и моралиста Слави Трифонов.През цялтото време се мотае унищожителя на българската нация Желю Желев.Нов публичен дом със стари *** не се прави.
16
0
 
0
 
! Отговори
МАТРОС преди 14 години
върни се зло че новото по зло пак нса власт са клатикурчовците
15
0
 
0
 
! Отговори
МАТРОС преди 14 години
върни се зло че новото по зло пак нса власт са клатикурчовците
14
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 14 години
по принцип не влизам в спор със жена,ама ти наистина май си много заслепена.кой ти говори такива неща?просто нещата са ясни,всички са еднакви,нема ралика межди СС и ББ,не виждаш ли че даже на външен вид си приличат?и репортажа трябва да ти го показват по често,та дано се осъзнаеш,че няма разлика,важен е кокала...
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ететам както са били събрани, една шашка им е трябвало само и всичко щеше да е ок сега
12
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Нека първо да видим какво ще направи като министър, преди да се правят абсурдни сравнения със Стависки.