Брюксел може да ни съдере кожите за заменките

Борисов бесен, че Тройната коалиция си раздала гори
270

ЕК е започнала преписка срещу България за нерегламентирана държавна помощ под форма на заменки на гори, направени от предишното правителство. 

Страната ни е заплашена от дело с иск 55,205 млн. евро, а ако имотите са в регулация, искът ще е за 126 млн. евро. Сумата е изчислена на базата на разликата между реалната цена на терените и цената, на която са сключени сделките.

Правителството има 20 работни дни, за да се аргументира, че заменките не са били държавна помощ. Според премиера Бойко Борисов обаче такива аргументи няма. 

"Ако това е факт и ние не докажем, а в случая аз няма да се опитвам да го докажа, защото знам, че това е точно така, срещу България ще бъде заведено дело", заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
0
 
! Отговори
изход преди 14 години
Станишев, Доган и Царя в ареста, докато пропеят както са правили схемите с измамите и съда да обяви заменките за нищожни. Само това е изхода от батака.
131
0
 
0
 
! Отговори
аве тапаци преди 14 години
по прицип заменките са закнни, друг е въпроса, че в ЕС гледат на това като държавно подпомагане за което трябва да има разрешение
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кво се сърди бойко ,да им повдигнат обвинения и я зандана...
129
0
 
0
 
! Отговори
АЧО преди 14 години
Борисов бесен, че Тройната коалиция си раздала гори-АБЕ БОЙКО НАЛИ ТРЯБВА ДА ЛОВУВАТ, ПОЧИВАТ ТЕЗИ ХОРА. НЯМА ДА СИ РАЗДАДАТ КЪР Я - ТОЙ ИСКА МУТИКА
128
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 14 години
Ние се сещаме кое е законно и кое не е та Борисов ли ми той това го е казвал много пъти и едва ли от Брюксел са му го казали просто такава е процедурата .Лошото че едни са намазали а ще плащат такива като нас . И ако сега се намери някой да каже че Борисов не е прав то тогава за какво говорим .Друг *** въпроса че за такива работи някои трябваше да са там където им е мягтото а къде е то знаем всички . ЗАТОВА гн БОРИСОВ ДРЪЖ ПО ЗДРАВО ЮЗДИТЕ .
127
0
 
0
 
! Отговори
Георги Петров преди 14 години
Много чудно какви аргументи използваш за да определиш хората които са против Б.Борисов като привърженици на тройната коалиция?Аз съм против неговия начин на управление.Не може да управляваш държава на принципа проба-грешка!Примери за това -дал господ много!
126
0
 
0
 
! Отговори
"Позитано" преди 14 години
Защо махнахте системата за гласуване с "+" и "-" бе, е-е-е-ей. Сега как ще ми изчислят колко ми е заплатата?
125
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
АКО ИМАШЕ ХОРА,КОИТО СЕ ЧУДЕХА ЩО ДИРИМ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,ЕТО ЗАЩО,ЗАЩОТО ТУК ТОВА ЩЕШЕ ДА СИ МИНЕ И ОТМИНЕ,НО ТАМ НЕМИНАВА.НАДЯВАМ СЕ ДА ЛЪСНАТ АКО НЕ ВСИЧКИ,ТО ПОВЕЧЕТО ГРАБИТЕЛСТВА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА БОГОПОМАЗАНАТА 3-НА КОАЛОЦИЯ!!!
124
0
 
0
 
! Отговори
PATRIOT преди 14 години
ДОКАТО УМИРАХА ХОРА ПОРАДИ ЛИПСА НА АДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ И НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ НА БОЛНИТЕ ТО ЦАР ДЕПЕСАР БЕСЕПАР И ОКРЪЖЕНИЕ СЕ РАЗПОЛАГАХА НА ШРОКО ПЪЛНИХА ГУШИ НО ЕТО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА,.ЧЕ И ПР Т.ЖИВКОВ НЕ Е ИМАЛО НИТО ТАКИВА КРАЖБИ НИТО КОРУПЦИЯ.НАЛИ КОКУНЯГИТЕ ЛУКАНОВ И МЛАДЕНОВ СИ ГО СВАЛИХА ЗА ДА ПРАВЯТ КАПИТАЛИЗЪМ ЗА ДА МОГАТ ПО ЛЕСНО ДА КРАДАТ ЗАЩОТО НЕ ИМ СТИГАШЕ ТОВА ЩО ИМ СЕ ДАВАШЕ.ЖИВКОВ ИЗГРАЖДАШЕ ИКОНОМИКА ПО МЕТОД НАЛОЖЕН МУ ОТ МОСКВА.ТЕЗИ КОИТО ГО СВАЛИХА Я РАЗГРАДИХА ИОГРАБИХА
123
0
 
0
 
! Отговори
Трай коньо за ... преди 14 години
Цялата съдебна система е на БСП. И прокурори и съдии. Ще видите осъдени на върба в петък.
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да ги плащат тези които са вземали... дали ще доживеем да видим и това.
121
0
 
0
 
! Отговори
valsodar преди 14 години
А защо Борисов чака все от Брюксел да му кажат какво незаконно се върши у нас?
120
0
 
0
 
! Отговори
patriot преди 14 години
до всички които са против Б.Борисов--- ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ БОРИСОВ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО СА ПРИВЪРЖЕНИЗЦИ НА ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ КОЯТО 8-ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВАШЕ С ДАЛАВЕРИ КРАЖБИ ЗАМЕНКИ ХУЙНЕНКИ ИТЕМПОДОБНИ И ВСИЯКО ДРУГО НО НЕ И С ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАКОНЕН РЕД.СЕГА КОГАТО СЕ ПРАВЯТ ДЕЙСТВИЯ В ТАЗИ ПОСОКА И ЗАПОЧВАТ ДА ЛЪСВАТ ГОЛИТЕ *** НА ДАЛАВЕРАЖИИТЕ СЕГА МНОГО ГИ БОЛИ ЗАЩОТО ИМ Е ЯСНО ЧЕ ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ В ОСОБЕНОГОЛЕМИ РАЗМЕРИ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА.
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе ние искаме, ама има един лаф - Който иска - дри.ска. Дано да не е верен в случая, но нещо не ми се вярва да не е верен. Безсрамници!
118
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
Само че , в нашия безпристрасен съд няма достатъчно доказателства за извършени незаконосъобразни действия.Така че,Бойко може много да говори,но............
117
0
 
0
 
! Отговори
варен геврек преди 14 години
ИСКАМЕ ПРИСЪДИ !!! ИСКАМЕ КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРААА!!!
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
къв кереч.ние вече сме там....Писма,спрени пари,само Вика по телевизорооо,а нито едно име което да назове-освен Станишката,ама невярвам Станкоо да е бил навсякъде :)))Айде поне един виновен-пример:г-н Иванов скри писмото,г-жа Иванова е подписала за замеки за 1000дк,Айде стига само шум...и пак до НЕВИЗВЕСТЕН извършител?Май не са на ясно кво правят?Вече ме е страх :(((((((((
115
0
 
0
 
! Отговори
гербер преди 14 години
до всички драскачи не се бъзикайте с бате Бойко че ще бъдете винаги в киреча!!!
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
дааа.на крив х*й вълната му пречи,винаги е виновен някой друг...За Йелева,за писмата,за санкции,НО НИКОГА той,Ааа и съда му крив,че не съди "само" по негови обвинения,ай сиктир стига оправдания,ако някой е крал-ЗАТВОР,то по Тивито и аз мога да се ежа,присъди БОйкооо,присъди иска народа,но...скоро ще ти потърсим сметка...спишшшш
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Още ли не сте разбрали, че ББ е КЬОР /фишек , сурат , бабаит, чапкънин..../ и всички производни.Защо иначе да има тооооооолкова много престъпление и тооооооооооолкова малко /никакво / наказание ??????????????????????????