Жива факла: Жена се подпали пред президентството

Тя е в изключително тежко състояние, съобщиха от "Пирогов"
Обновена: 3 ное 2014 16:24 | 3 ное 2014 14:56, Камелия Цветанова
611
Жива факла: Жена се подпали пред президентството
Снимка: Булфото

Жена се запали пред президентството, докато вътре текат консултациите за съставяне на правителство.

Въпреки бързата реакция на пожарната и Спешна помощ, след като огънят беше потушен, жената не даваше признаци на живот, видя репортер на Dnes.bg.

По-късно от "Пирогов", където бе откарана, съобщиха, че жената е в изключително тежко състояние. Пациентката е настанена в противошокова зала на Клиниката по изгаряния в болницата. Екипът на проф. Огнян Хаджийски се бори за живота й, съобщиха от лечебното заведение пред Dnes.bg.

Първи в опит да я спасят се притекоха от охраната на президентството с пожарогасители.

Трагедията се разигра малко преди 15 часа. Свидетел разказа, че жената е слязла от автомобил, затворила е вратата на колата, заляла се със запалителна течност и след това се е подпалила.

Все още няма официална информация за самоличността на жената. От МВР съобщиха единствено, че тя е 39-годишна. По информация на БНР жената е 38-годишна и се казва Лидия Петрова.

Не са ясни причините, поради които е предприела крайната стъпка.

Директорът на Дирекция "Сигурност" в Столична община Красимир Димитров обясни, че не е получавана заявка за протест под такава форма пред президентството.

Полицията огради района с полицейска лента.

Президентът е бил уведомен за случая. Заради него консултациите с представителите на Патриотичния фронт са спрели за малко и пак са продължили, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


611
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ са виновни трябва да ги изметем и да ги ..............
272
3
 
25
 
! Отговори
егати преди 9 години
Егати ЕС да се палят хората от отчаяние пред президента,ама на него не му пука.Тези проблеми не го засягат.Той решава галактически проблеми...Големи демократични ценности,няма що.
271
2
 
20
 
! Отговори
ЕТО ВИ БОКУ преди 9 години
"Директорът на Дирекция "Сигурност" в Столична община Красимир Димитров обясни, че не е получавана заявка за протест под такава форма пред президентството."-ИДВАЙТЕ СЪС ЗАЯВКИ ЕЙЙЙ!
270
2
 
3
 
! Отговори
до 362 преди 9 години
***.
269
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
....в годините в които следваме западния модел на индивидуализма, алчността, капитализма, фашизма България и българите западат, изчезват, намаляват, емигрират, самоубиват се ...Западния модела на католицизма не е нашия за развитиеБългария и народа ни е произлязъл от Азия и дори сега сме почти там, запада никога не ни е обичал и винаги е бил, исторически, срещу нас и нашите интереси 90% от случаитеНие изчезваме през капитализма и процъфтяваме при социализмарешете бъдещето на децата си
268
2
 
4
 
! Отговори
Язък преди 9 години
До АнтисоросоидСега ще ти платят по-малко.
267
9
 
11
 
! Отговори
извън темата преди 9 години
Рублата достигна нов,исторически връх-55 рубли-1 евро и 44 рубли-1- долар.Може и още.
266
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С пожелания за такава участ на всички герберасти.
265
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...всички сме ходили на училище и сме учили за основателите на БългарияТам в предсмъртните си дни хан Омуртаг дава съвет не само на синовете си но и на ВСИЧКИ Българи,който дава на децата си с колчана стрели които не се чупят заедно, но по отделно се чупятТой може би е първият социалист българин, защото е разбрах преди хиляди години, че е по-лесно и приятно и безопасно да се оцелява заедно отколкото по отделнов годините в които българите следват този завет - България е в разцвет и просперира
264
2
 
14
 
! Отговори
разликата преди 9 години
Разликата между управляващи и народ е като разликата между Плутон и Меркурий.Едните се баламосват и експлоатират до червено,другите с хладен и безразличен сурат си разпределят благата и се кефят.Сит на гладен не вярва.
263
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименИнтересно ми е какво е мнението по коментар 346 на тези които са дали минус?Може би не съм прав ли?Много ми е любопитно,или сега трябва да се разплача за някой,който е можел да си реши проблемите по друг начин.........................мнението ми е че си себелюбив *** и че ако ти определяш твоите проблеми като "дребни" има хора които се запалват заради "техните" проблеми, за които ти и хора като теб са "сляпи"просто РБ е пълна с психопати като теб и затова живота е шитлично мнен
262
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фактът,че е станало пред президентството и президентът е бил в сградата е многозначителен!.Да г-н президенте,ти и твоите кукловоди нека го имат предвид.Не пищенето на вувузелите на организираните протестъри ,а безмълвната и отчаяната саможертва в знак на протест и несъгласие със статуквото и пезпътицата в която ни вкарвате,са признак на общественото състояние и настроения.А такива имаше много в края на 2012 и началото на 2013.
261
2
 
4
 
! Отговори
Кирето преди 9 години
До kkk--337; БРАВО
260
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно ми е какво е мнението по коментар 346 на тези които са дали минус?Може би не съм прав ли?Много ми е любопитно,или сега трябва да се разплача за някой,който е можел да си реши проблемите по друг начин.
259
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената се е запалила в знак на протест срещу нахлуването на Русия в Украйна и мекушавият отговор на президента Плевнелиев срещу тази невиждана агресия фашистка Русия и изверга Путин.
258
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Управията на се гей,медко,в компанията на сидага си казва думата.Eдиния избяга, втория се крие,третия обикаля крим.Да е честито управлението КОЙ и КТБ.Добре,че народа каза-БАСТА.
257
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е доста глупаво. Аз ако стигна до там да се самоубивам публично, ще се омотая с възможно най-много експлозив и ще вляза директно в сградата на парламента. Там поне който и да утрепеш е виновен.
256
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ...До 303Само дето демокрацията не ни е виновна - работи си нормално в други държави. В БГ не баца заради нашата собствена простотия............................................................................простотията е че между демокрация и капитал-фашизма няма нищо общо!може да е демокрация и да е социализъм както във половин Европа!?!но у нас не, защото сме прости и гласуваме за десни политики и десни партии да ни управляват които следват чертежи на болни мозъци като Фридман
255
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не че сме цъфнали и вързали,ама сега ако ще се палим за дребните ни проблеми които имаме и само дебилизмът и апатията са причините да ги решаваме толкова мудно и бавно,то какво е трябвало да правят нашите прародители преди 150 години,когато са ни палили защото не сме си давали вярата,сигурно дружно е трябвало да си правят сепуко всеки ден...
254
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този където и къса нервите е виновен за нейното състояние.Сега нека му тежи на съвестта.Което е малко вероятно.Този очевидно е без съвест,душа и сърце.Сега да види "Какво и направи!"