Борисов за дебата с Нинова: Не сме гаджета!

Зове да сложат край на спора дебат с или без експерти
202

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От няколко дни най-обсъжданият въпрос между лидерите на първите две политически сили - на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, не е политическата програма, с която ще печелят избирателите, а дали да отидат двамата на дебат на четири очи или с екипите си.

"Ние не сме гаджета двамата да си говорим. Добре и двамата ще си говорим, но да кажат и експертите, че не са спрени еврофондове и тогава на чисто да говорим. Наслушах се на приказки женски, че ме е страх, обичам жените, харесвам ги, но по женски акъл не се водя", отсече Борисов, след като по-рано днес Нинова пък призова хората да бъдат питани какво искат да гледат: лидерски дебат или експертни разговори.

Най-добронамерено предлагаме да се прекъсне този спор за дебата между мен и Нинова, който не е от полза на никой, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него червената шефка иска да се говори, че него го е страх.

Борисов отсече, че единствената претенция, която има е да се покажат и министрите, които ще изпълняват управленските програми на двете партии.

Бившият премиер добави, че сутринта най-добронамерено се е обадил на Нинова с най-добър тон и ѝ е казал, че не е целта да се отвратят хората, а да представят кой какво ще прави. Според него проблемът не е 26 март, когато са изборите, а какво ще правят на 27 март.

"Как ще направим правителства. И в двата случая има нужда и от нормална опозиция, дай да направим нещо с добър тон, да покажем, че имаме възможности в различни алтернативи да се представим добре", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че неговите експерти са тези, които ще изпълняват програмата: "Помните преди години, когато мандата на БСП беше взет, и в техния мандат се създаде правителство, изведнъж дойде министър на финасите Петър Чобанов, премиер стана Пламен Орешарски. Преди няколко месеца когато гласуваме за Румен Радев и Илияна Йотова след него дойде кой - Огнян Герджиков, на здравеопазването министърът - от времето на Иван Костов и кой ли не. И уж не са БСП на власт".

Според него по този път, по който Нинова е тръгнала, той се е връщал няколко пъти.

"Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици", предупреди Борисов.

Той се надява, че ще се ревизират отношенията между него и лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До г-н Борисов 75Да, имаше подкрепа.....Сега на неговите номера вече и неговите хора не се връзват! А защо ли? Защото знаят, че всичките му приказки са ЛИЦЕМЕРИЕ!!!
72
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жа "Лъжа 37%". Ама да не си помислите, че само 37% лъже?! Не бреееее, лъже на 100%!! 37% са и акциите в "Техноимпекс" прилапани чрез РМД.
71
14
 
5
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Може и да го плюете ама си е прав човекът! Когато си избрахте гумен гадев той назначи герджика за премиер, а уж не бил политически зависим!
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"СоциализЪмЪ е едно недоносче. "
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По добре е танковете да дойдат"
68
2
 
16
 
! Отговори
varg преди 7 години
бойка окраде държавата,а сега си прави маитапи.
67
1
 
13
 
! Отговори
г-н Борисов преди 7 години
ако си мислите ,че като доведете Лиляна ,Деси и Горанов на дебат ще спечелите - жестоко се лъжете !не зная кой ви съветва , но е грешка - Идете сам ,хората винаги са гласували за Вас и все още имате симпатизанти.
66
3
 
4
 
! Отговори
Оля преди 7 години
До СтанилЩе се вземат младите. Пардон - дъртите крадлета. Ще се вземат със сигурност, *** то и не са се разделяли освен за пред очите на слепите.
65
1
 
23
 
! Отговори
BGN преди 7 години
Не си спомням на дебатите в Щатите да са присъствали ЕКСПЕРТИ............
64
2
 
19
 
! Отговори
Станил преди 7 години
Не сте гаджета,ама след изборите да не вземете да се ожените!
63
14
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 7 години
До от герберите. Какво значи безмозъЩни, бе плосък ***. Ха-ха-ха, такъв кух червен кратун, който не знае български ли ще ми дава на мен оценка. Айде, мерси.
62
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имайте предвид че БСП са майстори на пропагандата, това са учили в АОНСУ , контрол над масите, плащат богато на *** за да ви мътят главите, целта им е една единствена, а именно взимането на властта. След това всички знаем какво се случва, катастрофа и грабеж на всички нива в държавата, ако ви е останал поне малко разум не гласувайте за тях
61
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкия Бойко! Чуди се какво да измисли, само и само цяла България, за пореден път, да не му види умствения багаж. Чак да го съжалиш. По страхлив политик, не премиер, май не се е виждал през последните десетилетия. Чака ,горкия, да пробута как да е изборите, да се намърда пак във власта и пей сърце. Мята се на жипката, обикаля магистралите, кое лентички, кое мачлета, малко тенис, до Брюксел и назад, плюене по опонентите, и така няколко месеца, най много година. Е все е кяр.
60
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съмнявам се,че ако БСП победи,нещата ще се оправят бързо или чувствително,та поради тази причина не съм и кой знае,какъв фен,но с най-голямо удоволствие,ще изгледам дебата мужду Нинова и Борисов-предполагам,че шоуто и циркът си заслужават изгубеното време!
59
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"До 6 г. 16та република на СССР , възстановяване на СИВ и ограждане с бодлива тел. Никой да не излиза от комунистическия рай"-вече колония на САЩ-в момента се ограждаме с бодлива тел-никой да не излиза от ЕСНяма нищо по тъпо от гербераст-***
58
4
 
9
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме безмозъщни платени герберски крадливи *** освен това сме много прости ограничени човешки създания със обратна резба също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме
57
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледаш Бай *** и четеш какво и как пишат последователите му. Смееш се с глас, простичък вожд, елементарни фенове. Добре де, харесвате си го, ваша работа. И защо не погледнете в 7те минали години от управлението на Бай ***? Кое се подобри, спря ли мигрсцията, отвориха ли се работни места, образованието стана ли по-качествени, а здравеопазването? Хората да освирепели от грабежите и бедността, от корупцията която прояде държавата. Кого арестува Вожда за минали кражби, за разграбеното и изнесеното?
56
3
 
24
 
! Отговори
БайХ преди 7 години
Боко Тиквоко-Страхливеца
55
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На червените *** им свърши работното време, явно пари за извънреден труд няма.
54
11
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
От такъв дебат се интересуват *** джурналисти и други нагаждачи. На хората не им пука, кой, как и какво лъже. Хората са затрупани и притиснати от ниски доходи и високи сметки и не вярват. Аз също не вярвам на нито един политик. За мен политик е синоним на лъжец.

Спонсорирани публикации