Борисов за дебата с Нинова: Не сме гаджета!

Зове да сложат край на спора дебат с или без експерти
202

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От няколко дни най-обсъжданият въпрос между лидерите на първите две политически сили - на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, не е политическата програма, с която ще печелят избирателите, а дали да отидат двамата на дебат на четири очи или с екипите си.

"Ние не сме гаджета двамата да си говорим. Добре и двамата ще си говорим, но да кажат и експертите, че не са спрени еврофондове и тогава на чисто да говорим. Наслушах се на приказки женски, че ме е страх, обичам жените, харесвам ги, но по женски акъл не се водя", отсече Борисов, след като по-рано днес Нинова пък призова хората да бъдат питани какво искат да гледат: лидерски дебат или експертни разговори.

Най-добронамерено предлагаме да се прекъсне този спор за дебата между мен и Нинова, който не е от полза на никой, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него червената шефка иска да се говори, че него го е страх.

Борисов отсече, че единствената претенция, която има е да се покажат и министрите, които ще изпълняват управленските програми на двете партии.

Бившият премиер добави, че сутринта най-добронамерено се е обадил на Нинова с най-добър тон и ѝ е казал, че не е целта да се отвратят хората, а да представят кой какво ще прави. Според него проблемът не е 26 март, когато са изборите, а какво ще правят на 27 март.

"Как ще направим правителства. И в двата случая има нужда и от нормална опозиция, дай да направим нещо с добър тон, да покажем, че имаме възможности в различни алтернативи да се представим добре", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че неговите експерти са тези, които ще изпълняват програмата: "Помните преди години, когато мандата на БСП беше взет, и в техния мандат се създаде правителство, изведнъж дойде министър на финасите Петър Чобанов, премиер стана Пламен Орешарски. Преди няколко месеца когато гласуваме за Румен Радев и Илияна Йотова след него дойде кой - Огнян Герджиков, на здравеопазването министърът - от времето на Иван Костов и кой ли не. И уж не са БСП на власт".

Според него по този път, по който Нинова е тръгнала, той се е връщал няколко пъти.

"Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици", предупреди Борисов.

Той се надява, че ще се ревизират отношенията между него и лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Министрите ще дойдат след изборите. Сега искам да им чуя програмите, а лидерите да ни кажат как смятат да ги реализират. Бойко да не се прави на тарикат! И като ми покаже Лилянка какво? Ще ида да гласувам за винетките и стереопора? Глупости! Аз точно за това няма да пусна гласа си!
92
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу мафиотската фирма герб.
91
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРЪМП И ХИЛАРИ ДЕБАТИРАХА ОЧИ В ОЧИ, САМО ДВАМАТА. НЯМАШЕ МИНИСТРИ, НЯМАШЕ ЕКИПИ, НЯМАШЕ РАЗНИ СВИНЕТКИ И ПР.
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нещо за внучката на Гн Борисов Тикфата нема ли да напишете,,, знаем че е мулти милионерка вече ....а той още не спира да краде
89
1
 
14
 
! Отговори
:)) преди 7 години
Привържениците на ББ нежелаят ли да видят как точно ББ /оратора :))/ ще "бие" /нали все биеше на избори /, но този път в словесен спор опонентите? ББ нал бе гладиятор 1, равен с Боговете на всички битки! :))
88
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
магистрали на вълнички... е тва е ГЕРБ ....а хората пари за лекарства нямат..най некачествената храна в Европа ядем
87
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
последните 7 години само едни полу-магистрали на вълнички направиха фирмите на БОРИСОВ .. и усвоиха милярди..нищо друго...хората са нещастни и бедни
86
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много откраднахте бе ГЕРБ .. а хората изнемогват ....живота им все по труден,,имигрират младите а старите ги обираат с телефонни измами,,,е как ДА ХАРЕСВАМ ГЕРБ като ти са мафията
85
1
 
16
 
! Отговори
WTF????????????? преди 7 години
Тръмп и Хилъри гаджета ли са, бе Бойчо? Как може толкова *** човек да е бил Премиер на България??? Хора мислете малко преди да гласувате, че вижте какви бели направихте!!!
84
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов ,, гласувах за теб 1вият път и ОЩЕ МЕ Е СРАМ...Народа те намрази бе човек разбери го..МНОГО ОТКРАДНА и ти и твойта партия..крадци сте,,,,мафия сте....народа изнемогва..и ви мрази ..СРАМ МЕ Е че гласувах за теб
83
18
 
0
 
! Отговори
какво преди 7 години
Борисов направи стотици хубави неща за България !!!!!! Лудата крава Нинова и БСП / БКП нито едно добро нещо за 27 годиниХа кажете за какво да дебатират ?????
82
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербавите нагли крадци могат да бъдат прогонени от властта само със сопи! За съжаление.
81
1
 
20
 
! Отговори
Страх лозе пази преди 7 години
Страх го е от баба Корни. Знае си, че е кух като хралупа и се крие зад "експертите си". Боко освен лъжец и крадец, се оказа и страхливец. Не го обичам, но не вярвах, че е такава кутка! Мислех го за поне малко мъж.
80
2
 
15
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
По значение дебата не е ли спор, а не точно дискусия /миролюбиво обсъждане на разл. гл.точки/? Да разбира ме ли, че ББ /инфантила/ спори с гаджетата /несериозно или просташко отношение за делова среда, политически опоненти/ си, м?пп. предполага се, че уличният речник/отговор на мутрата радва привържениците на мутрата *** Борисов! :)) ппп. Темата на дебатът предложен от Нинова не е на лична, а делова! Личното отношение на ББ към Нинова никой не го интересува, а полит възгледи и на двамата
79
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 87Ако не са българите работещи в ЕС които пращат годишно около 3 милиарда евро на близките си БГ да е фалирала отдавна.
78
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Западноевропеец 80Аре, джа! Куфарчето-Терминал 2 - западна еуропка!!!!! ТАКИВА ТУК НЕ НИ ТРЯБВАТ!!! ТУКА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ, от 1336 години! Когато НИКАКВА ЕУРОПКА НЕ Е ИМАЛО! А само една Римска империя!!! И БЪЛГАРИЯ! Така че, от зелени тикви акъл не искаме! Искаме си назад независимостта, унижожената промишленост, съсипаното образование и здравеопазване! Искаме си живота СЪГЛАСНО НАШИТЕ ТРАДИЦИИ! Без АКЪЛ ОТ триполови и разни такива.....
77
9
 
2
 
! Отговори
Корнелия Нинова преди 7 години
"Колегата ми Антон Кутев сравни БСП със СПИН. Социализмът се предавал подобно на болестта, по наследство или по полов път. Нечувано и обидно. Ако някой се е питал що е то социализъм, вече знае."
76
12
 
3
 
! Отговори
кой преди 7 години
Как можа Костов да създоде такова чудовище и лъжкиня , като кравата Нинова ????? ВЬсички хора на Костов са като нея !!!!!
75
4
 
3
 
! Отговори
Антон Кутев преди 7 години
"Искам да припомня на Корнелия, а и на всички, за които конгресът все още не е приключил, че баща ми беше човек, за когото БСП и социализмът бяха кауза. Аз съм човек, за когото БСП и социализмът са кауза. Дъщеря ми е човек, за който БСП и социализмът са кауза. Моята дъщеря не учи в САЩ, както прави синът на Корнелия. И не приемам именно Корнелия Нинова да бъде моралният съдник, защото бих могъл да й напомня реплики, които не мога да произнеса"
74
1
 
1
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
До 21Пише се "тъпОтия" и "простОтия" бе, неграмотнико!!!

Спонсорирани публикации