Борисов за дебата с Нинова: Не сме гаджета!

Зове да сложат край на спора дебат с или без експерти
202

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От няколко дни най-обсъжданият въпрос между лидерите на първите две политически сили - на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, не е политическата програма, с която ще печелят избирателите, а дали да отидат двамата на дебат на четири очи или с екипите си.

"Ние не сме гаджета двамата да си говорим. Добре и двамата ще си говорим, но да кажат и експертите, че не са спрени еврофондове и тогава на чисто да говорим. Наслушах се на приказки женски, че ме е страх, обичам жените, харесвам ги, но по женски акъл не се водя", отсече Борисов, след като по-рано днес Нинова пък призова хората да бъдат питани какво искат да гледат: лидерски дебат или експертни разговори.

Най-добронамерено предлагаме да се прекъсне този спор за дебата между мен и Нинова, който не е от полза на никой, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него червената шефка иска да се говори, че него го е страх.

Борисов отсече, че единствената претенция, която има е да се покажат и министрите, които ще изпълняват управленските програми на двете партии.

Бившият премиер добави, че сутринта най-добронамерено се е обадил на Нинова с най-добър тон и ѝ е казал, че не е целта да се отвратят хората, а да представят кой какво ще прави. Според него проблемът не е 26 март, когато са изборите, а какво ще правят на 27 март.

"Как ще направим правителства. И в двата случая има нужда и от нормална опозиция, дай да направим нещо с добър тон, да покажем, че имаме възможности в различни алтернативи да се представим добре", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че неговите експерти са тези, които ще изпълняват програмата: "Помните преди години, когато мандата на БСП беше взет, и в техния мандат се създаде правителство, изведнъж дойде министър на финасите Петър Чобанов, премиер стана Пламен Орешарски. Преди няколко месеца когато гласуваме за Румен Радев и Илияна Йотова след него дойде кой - Огнян Герджиков, на здравеопазването министърът - от времето на Иван Костов и кой ли не. И уж не са БСП на власт".

Според него по този път, по който Нинова е тръгнала, той се е връщал няколко пъти.

"Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици", предупреди Борисов.

Той се надява, че ще се ревизират отношенията между него и лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
15
 
! Отговори
Rabotnik преди 7 години
напълниха герберй кух ски ***
12
24
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Подведох се и сгреших, като подкрепих Радев, всеки прави грешки!
11
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичака Великан, чичака Всичко мога, т.н. Гинко Пружинко в напълнил гащите от страх защото излезе ши на диспут ще се разбере, че има три гънки пи рождение. Първата да ходи изправен, втората да не се напи;;кава и третата да краде от всички и всеки.С 20-30 думи в речника, затлъстял мозък, рухнал от далавери, няма шанс да покаже, че е нещо повече.А и много въпроси има лъм него на които изобщо не му се отговаря. Батко си е пътник, отече в миналото. Колкото и да се пъне, българина при него заживя лошо
10
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..не сме гаджета....женски приказки....женски акъл...?! Баце, ама не те ли светна некой, че 1/2 от матряла са женски индивиди, а това твоето му викат сексизъм, не ли? Я излизай на дебат веднага!!!
9
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краднинова да каже за приватизациите и разграбването, с които натрупа милионите си!кщ
8
3
 
27
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Нали бяха гаджета с кмета на Симитли?
7
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Това, че гласувах за Радев, не значи, че ще подкрепя нинова и БСП ! НИКОГА!"Гласувал си за пудела на Нинова все пак...
6
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че гласувах за Радев, не значи, че ще подкрепя нинова и БСП ! НИКОГА!
5
6
 
30
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 7 години
Искам проверка на пола на пожарникаря.Подобно на спортните комисии по олимпиадите.Не мога да повярвам,Нинова изкара по-големи топки от баш мъжа на нацията -лицето Б.Б.Самоунизително е поведението на един биещ се в гърдите като средновековна горила псевдомъжкар управлявал на няколко ключови позиции последните 10 години.
4
7
 
40
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
БОКИЧ НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН - ТВОЕТО ГАДЖЕ Е ПЕЕВСКИ !!!
3
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП ПОБЕДА!
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще станете.Пиене и ядене до зори ,после продължавате с оргийте в Банкя.Така или иначе всичко вече е пропаднало,и спасение за БГ.няма.
1
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зверски ***! Що е то? :))))))

Спонсорирани публикации