Борисов за дебата с Нинова: Не сме гаджета!

Зове да сложат край на спора дебат с или без експерти
202

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От няколко дни най-обсъжданият въпрос между лидерите на първите две политически сили - на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, не е политическата програма, с която ще печелят избирателите, а дали да отидат двамата на дебат на четири очи или с екипите си.

"Ние не сме гаджета двамата да си говорим. Добре и двамата ще си говорим, но да кажат и експертите, че не са спрени еврофондове и тогава на чисто да говорим. Наслушах се на приказки женски, че ме е страх, обичам жените, харесвам ги, но по женски акъл не се водя", отсече Борисов, след като по-рано днес Нинова пък призова хората да бъдат питани какво искат да гледат: лидерски дебат или експертни разговори.

Най-добронамерено предлагаме да се прекъсне този спор за дебата между мен и Нинова, който не е от полза на никой, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него червената шефка иска да се говори, че него го е страх.

Борисов отсече, че единствената претенция, която има е да се покажат и министрите, които ще изпълняват управленските програми на двете партии.

Бившият премиер добави, че сутринта най-добронамерено се е обадил на Нинова с най-добър тон и ѝ е казал, че не е целта да се отвратят хората, а да представят кой какво ще прави. Според него проблемът не е 26 март, когато са изборите, а какво ще правят на 27 март.

"Как ще направим правителства. И в двата случая има нужда и от нормална опозиция, дай да направим нещо с добър тон, да покажем, че имаме възможности в различни алтернативи да се представим добре", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че неговите експерти са тези, които ще изпълняват програмата: "Помните преди години, когато мандата на БСП беше взет, и в техния мандат се създаде правителство, изведнъж дойде министър на финасите Петър Чобанов, премиер стана Пламен Орешарски. Преди няколко месеца когато гласуваме за Румен Радев и Илияна Йотова след него дойде кой - Огнян Герджиков, на здравеопазването министърът - от времето на Иван Костов и кой ли не. И уж не са БСП на власт".

Според него по този път, по който Нинова е тръгнала, той се е връщал няколко пъти.

"Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици", предупреди Борисов.

Той се надява, че ще се ревизират отношенията между него и лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
3
 
! Отговори
др.Сталин преди 7 години
Другари без кавги .Правителството трябва да е между всички партии от съветския блок и пълна изолация на буржоазията и кулаците. До 3 г
32
6
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Боко Банкянски е партиен...феодал с една мозъчна...гънка,която му стига за да вдига щанги и рита мачлета.За другите...гънки по направления отговарят:Лилито,Цецо,Цвета,Менда,Влади,Цеца,Томито и пр.герберски партийни...васали.
31
3
 
21
 
! Отговори
хипотеза преди 7 години
Този и дебат очи в очи с когото и да е??? Мисия невъзможна! Нито знае, нито може, нито разбира и сам е наясно с това. Корнелия може много лесно да го срине. Той отива на дебата с "експертите си" - тя отива сама срещу всички. Ако е мъж и джентълмен ще отпрати своите, и ще се изправи сам с програмата и виждането си за развитието на страната, ако не .... ще си носи последствията. И сега въпрос с понижена трудност. Ще ли Б. се изправи сам срещу Корнелия при тази ситуация?
30
3
 
24
 
! Отговори
много ясно преди 7 години
Ами то човека какво да каже на дебата,че е чел само 'Винету' ли или че садил картофи у Банкя или че работи за 'турски поток' за да им е гадно на Българите,или пък че предал българката Бокова щото го ударила съчмата!
29
2
 
21
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 години
Аз съм Бойко Борисов тиквеника и съм със обратна резба.
28
1
 
24
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създание също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.
27
2
 
28
 
! Отговори
=== преди 7 години
Бойчо е най-обикновен страхливец - просто и ясно - страх го е щото е *** и сам ако е нема кво да каже - крие се зад некви уж експерти - абе мани бе - страхлива работа - да си знае от сега, че на тия избори и ЖЕНА ще го бие като маче у дирек.......
26
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай генерале соц. имзеетта начело на която ***, рубладжиската сволооч ***!
25
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЙ БОЙКО СИ ИМА ГАДЖЕ И ДВАМАТА С КОРНЕЛИЯ СЕ НАПЪВАТ ПЕЕВСКИ НА КОГО ОТ ТЯХ Е ГАДЖЕ.....
24
2
 
26
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тикво ,тикво да си *** е горе долу е простено толкова ти е дал оня горе,но когато си и *** вече е трагично. Не ми пука за червените крадци ,но тая тиква по какво се различава освен ,че e *** като дъното на гайда и иска трети мандат ,Боже опази ни ,ако все още си българин
23
7
 
4
 
! Отговори
Fit преди 7 години
Валутния борд така или иначе ще падне и тогава тези, които са на власт ще отнесат негативите. Това не зависи нито от БСП, нито от ГЕРБ.
22
4
 
30
 
! Отговори
Т преди 7 години
Наближава времето когато по-разумните и мислещи герберуги ще изритат само динозавъра от Банкя. Приказките за успехи и висок жизнен стандарт ми напомнят времето на комОнизамът. Като си гладен и нямаш пари, включваш хладилника в радиоточката и той се пълни. Днес, като си зле същото, отваряш някой сайт с изказване на Доцента от Б, слушаш и преминаваш в света на богатите. Но само виртуално. 7 години нищо не направи да не сме най-бедните в ЕС, краде и лъга. И какво се оказа, комОнизамът виновен?????
21
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов е една хомогенна сплав от простутия,тъпутия,некадърност,алчност и страхливост.
20
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес четох че Костов иска да се махне валутния борд. Костов и Нинова са стари дружки и много се притеснявам че са измислили нова схема за ограбване на народа. Тия спестявания в банките са доста апетитна хапка. Това което все още ги спира е валутния борд и членството ни в ЕС. Единия почва да говори срещу борда, другия срещу ЕС. След това схемата е ясна. Играли сме я. Дано сме си взели поуките.
19
3
 
24
 
! Отговори
бмп преди 7 години
Как да отиде на дебат,като дори едно изказване по конкретния повод не може да направи!След като уважаваният г-н Борисов заявява но по женски акъл не се водя,как ще обясни тогава назначаването и съответно работата на министрите жени от неговия кабинет!
18
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените *** БСПенделски заработват с коментари копейките, айде, рубладжии, смело в атака!
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвани единия па го удари в другия. Крадливи комунисти са и двете партии.
16
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ като никога е прав. Да се прави дебат между политици е като да се отвори една торба с обещания. Това го играем от 27 години и ефекта е отрицателен. Мене ме интересува Гечев гласят ли го за министър, ако да ще има ли национализация, ще повтори ли Виденовата зима. Щото той и тогава обещаваше сполука, а ква стана - ФАЛИТ. Важно е да се знае, който и да дойде на власт как и с какъв екип ще изпълнява нереалните си обещания.
15
0
 
21
 
! Отговори
Един преди 7 години
Баце, не се прави, ти я желаеш!
14
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова ще се опита да махне валутния борд, за да откраднат спестяванията на жората в депозити! Не гласувайте за БСП!