На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси

Двубоят да е с всички средства и последствия от него
315
На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров предизвика опонента си от ВМРО Ангел Джамбазки на физически сблъсък.

Още по темата

"Каня от 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври", скочи с пост в социалната мрежа Сидеров.

Това е поредното предизвикателство, което отправя Сидеров към Джамбазки.

Преди дни той поиска поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО пък изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още по темата: СидеровДжамазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
5
 
10
 
! Отговори
До Иван преди 4 години
Полша купи преди седмица 32 самолета ф-35 за 4 милиарда долара. А си направи сметкатаБе Иванеее. Ти ако си заблудена уфсъ, не смятай, че не можем да смятаме. И кой плаща с години напред.? Навсякъде е първо стоката, а парите на изплащане??? А за Македония, едно говори дебелия, а им се дупи по всички въпроси, когато трябва да защити българския интерес!!!
187
3
 
17
 
! Отговори
ела да тЪ изчаткам преди 4 години
Този наистина е Куку...символ на простащината и наглостта. И знае , че който го хване ще го опердаши, но понеже има куп пречки да се състои пердаха, имитира смелост...
186
5
 
8
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Кво са ни набутали с 3 милиона ВМРО бе ***. Ердоган бомбардировките да не ги прави с МИГ. Ползва F 16!
185
1
 
10
 
! Отговори
Да преди 4 години
Стара любов ръжда не хваща.
184
2
 
3
 
! Отговори
мракобес преди 4 години
Хайде да се бориме.Със *** саби да се колиме.Агент и *** комунист и заклет антисоциалист.
183
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За бело се прави тест на косите, не на кръвта, Болен иска да мине метър като не даде правилен материал. То на всички им е ясно вече че шмърка.
182
4
 
10
 
! Отговори
Съгласен съм, преди 4 години
че Болен е ***, но тук един хвали Джамби. Та нали ВМРО ни набута с 3 милиарда за тенекии, дето някога си може да имаме и ни предаде по отношение на Македония. Тия са *** на ГЕРБ. Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ. Иначе пак ГЕРБ< БСП<ПРОДАЖНИ ПАТРИОТИ и т.н.
181
2
 
14
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
Болен ако мине 1500 гласа си го режа в дъно!
180
2
 
8
 
! Отговори
Готвим заместници преди 4 години
Той Болен е бита карта вече, но ни готви изненада - Болен Лидеров младши. Детето расте гледа и се учи от котешките таклаци(премятания) на тати. Горкото дете -обременено е от две страни. Дано са здрави нервите на медиите. ...да ги държат далеч от микрофони и камера! Ако не - да са здрави наште нерви!
179
1
 
4
 
! Отговори
krasimir.dykov преди 4 години
абе когато беше във властта нямаше проблем сега когато държавата е в колапс ще си мерим идеите -българска му работа все пак става въпрос за пари
178
3
 
15
 
! Отговори
Хапя си ГЗ преди 4 години
Пределно е ясно, че Болен ще има трагичен резултат в София, но сега хвърля вабанк да да навреди колкото може повече на ВМРО и Джамбазки, които националистическия електорат припозна като единствените без ментални отклонения и зависимости в сектора.Пределно е ясно,че това е и последния депутатски мандат на Болния,в каквито и други коалиции да се навира в бъдеще.Всякакви циркове ще ни разиграва в старческата си немощ и истерия.Дано медиите ни ги спестят!
177
2
 
6
 
! Отговори
msk преди 4 години
Заглавие, страшно заглавие, написал е авторът.
176
4
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Тонкатаобаче си прав/а!...То Тиквата освен от лобутене,от друго не разбира..А,вероятно и пожарни шлангове може да разпъва...евентуално....Но ше им строши главите,нема две мнения...Като дъските в Кореята....И тук възниква въпроса:-За БИЯЧ ли сай главил Тиквата,или за.."политик"?ТИ как мислиш?
175
5
 
4
 
! Отговори
Разбирач преди 4 години
Вече не е толкова изгодно, скоро ще има спад в цените. Сега купувайте в прованса. Там цените са супер-изгодни. След години като почне кризата на запад всички започват да се връщат в България, защото там ще има невиждана криза. Ще започнат фалити, задлъжняли са до гуша и САЩ и Франция и Италия и Испания и Португалия, а за Гърция да не говорим? Ще има там бунтове и всички ще почнат да се връщат в Бг.
174
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мда ... това само в БГ може да го има !Та кой и защо беше против името на партията - "няма такава държава" ?
173
4
 
16
 
! Отговори
той преди 4 години
Чудя се,Волен как толкова време е в парламента.Как е възможно този безумец да си клати краката на меките столове толкова време.
172
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От психиатрията в Карлуково има покана за Волен. Поканата важи за всеки ден, считано от 10 октомври.Ще го тестваме за наркотици , ще му тестваме диаматъра на сфин-ктера (разполгаме със съответният диматеър на нещото на путинчо). Всичко ще му тестваме!
171
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Gromна активен ли ти прилича ?
170
1
 
2
 
! Отговори
Grom преди 4 години
Ама добре де... Ако е активен, какво точно ще покаже изследването на *** му? :DВъобще съществува ли такова изследване?
169
4
 
4
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Този Сидеров трябва да бъде изключен от парламента заедно с останалите Симеонов и Й.Цонев има много за изхвърляне с камиони да се изнасят отпадъците.Някой заминаха Плевналиев и Паси има още.