На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси

Двубоят да е с всички средства и последствия от него
315
На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров предизвика опонента си от ВМРО Ангел Джамбазки на физически сблъсък.

Още по темата

"Каня от 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври", скочи с пост в социалната мрежа Сидеров.

Това е поредното предизвикателство, което отправя Сидеров към Джамбазки.

Преди дни той поиска поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО пък изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още по темата: СидеровДжамазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
7
 
23
 
! Отговори
qo преди 4 години
воленче руска курвооооо.нали беше голям националист ааааа?захапал дулбоко руски дудук яде и пие с бургиите и са прави на луд.срам от такива уродиииии срам.затуй *** е на туй дередже руско-турски селски кенеффффффф
167
2
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 177 АнонименЗобирането, зомбирането / технологиите за контрол и свръх контрол са доста развите при внушаемост на населението над 90%! пп. това което четеш е минало и съвсем други времена със отново 90% но пък здравословен образ/представа на живота
166
3
 
5
 
! Отговори
ЕСЕ преди 4 години
ДОВИЖДАНЕ,ДОВИЖДАНЕ
165
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а някои си показват старческото слабоумие.
164
6
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА ЗА ДЖАМБАЗ преди 4 години
От коментиращите тук, някой прочете ли цялата статия ? Сидеров казва, че ще си направи тест за наркотици, но и Джамбазки трябва да се направи преглед /сещате се на кое/ Кое тук е нелогично и несправедливо ???
163
2
 
10
 
! Отговори
niki преди 4 години
Екстрите за носа не прощават.
162
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента чета книгата за Левски на Яна Язова и срамът, който изпитвам при сравнението между тогавашните българи/и млади и стари/ и сегашните е невероятен. Колко много са се изкривили и извратили ценностите ни.И тогава е имало много предатели и алчни за власти и пари, но процентно сега нещата са в пъти по-зле.
161
4
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
И тоя, ще ми е кмет на столицата?! Има ли акъл, това човече?!
160
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние чакаме да чуем какво ще направят за града, те ми тръгнали да се бият и да си вадят компромати. ЕГАТИ ПРОСТАТА НАЦИЯ!
159
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Джедай Мастъри на мен ми направи впечатление "мацето"..Виж колко е съсредоточено,сякаш телепатично диктува на психаря какво да каже.Също като Боковата "пиарка"....Виж и РОЗАТА на ревера й!......Спирам до тук..
158
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОП значело обединени п.......и.
157
2
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Боят между тия двамата е единственото предизборно мероприятие на което ще присъствам !
156
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тия като се обичат, защо не се вземат най-накрая и да спрат да ни ни занимават с техните проблеми. От киломитри им личи, че и двамата са ... гейки...
155
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на челото и а трето око да не се окаже някой магьосник или гадател ?
154
4
 
12
 
! Отговори
Бат Ман преди 4 години
Джамбаза да приеме офертата и публично да набие най - накрая този умствено увреден некролог !!!!
153
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доносите са приом на бекапето ..... Този май си е стар кадър техен ама вече доста изкукуригал
152
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бялата Златка тотално изкука .... Може би е на херойн .
151
4
 
12
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
А кое е мацето отляво? Много добре.
150
3
 
14
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
Винаги като наближат избори си проличава, че Волен Сидеров е с предписани хапчета, които не взима редовно!
149
10
 
8
 
! Отговори
Не се занимавайте преди 4 години
със смешници. Единствената партия с програма в интерес на софиянци е ПП ВЪЗРАЖДАНЕ. Затова гласувайте за представителя и - Н. Дренчев - бивш военен пилот.