Ryanair с база в София, пуска билети по ?19.99

Авиокомпанията открива 1 100 работни места
30 мар 2016 16:30,
58
Ryanair с база в София, пуска билети по ?19.99
Снимка: Facebook

Авиокомпания Ryanair обяви днес, че ще отвори нова база на летище София.Тя ще започне работа от 30 октомври 2016 г. с 3 самолета и ще обслужва 21 нови дестинации, които се очаква да привлекат над 1,5 милиона клиенти през следващата година.

Инвестицията ще осигури около 1 100 работни места в София и региона.
 
Новите дестинации са разпределени в 90 полета седмично.

Ryanair ще лети до Атина, Барселона, Баден, Берлин, Бирмингам, Брюксел Шарлероа, Кастейон - Валенсия, Кьолн, Дъблин, Айндховен, Глазгоу, Хамбург, Ливърпул, Лондон Станстед, Мадрид, Меминген, Милано Малпенса, Пиза, Рим Чампино, Стокхолм и Венеция.

"Тази значителна инвестиция е важна част от нашите планове за разширяване, както в България, така и в Източна Европа. Ние свързваме София и ключовите европейски бизнес дестинации като Берлин, Брюксел, Дъблин, Лондон, Мадрид и Милано чрез редовни и удобни услуги", коментира Дейвид О‘Брайън, главният търговски директор на Ryanair.
 
За да отбележи откриването на новата база в София авиокомпанията ще пусне в продажба билети на промоционална цена от само 19.99 евро. Те ще бъдат налични за резервация до събота – 2 април 2016 г., за дати на пътуване през ноември 2016 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Ние не искаме само полети за София, тези дето живеем в южна България искаме полети за Пловдив!
40
1
 
0
 
! Отговори
ОРАКУЛ преди 8 години
Много е просто! Цената е само за билета! Не включва таксата за багаж и летищните такси ;) Не че лятото не летях от Германия за 39 евро, но с чартърен полет.
39
2
 
0
 
! Отговори
123 преди 8 години
До АнонименА заплатите на Женски Пазар дали са като тези в Дъблин, как мислиш?Хахааа много обичам хора, които само са прелетяли да коментират град със стандарт в пъти над *** в България
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 41OT 20 есвро, брат. ОТ....Това е разковниичето. Не, че ВСИЧКИ билети ще са на тая цена, а ЗАПОЧВАТ от 20 евро. Могат да стигнат и до 1000...стига компанията да сметне, че има кой да ги плати... Та така. Ако не си икономист и не знаеш как точно се формират цени - недей да коментираш с тон на разбирач, защото има огромна вероятност всички да те сметнат или за ***, или за ***...И в двата случая си капо...
37
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С 20евро билета, как се плащат заплати на 1100 човека? Че и за самолет, гориво, шАфьор на самолета, стюардеси, да помагат във вдигането на самальота :-))))
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подранили сте с 2 дни с тази статия!
35
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ! За първи път виждам някой да хвали Дъблин... Леле човеко , ти в горите ли си растнал, че да смяташ Дъблин за сити!?!?София е класи, класи над Дъблин , та дори само из района на женски пазар да се разхождаш
34
3
 
2
 
! Отговори
нокти преди 8 години
Шубето е голям страх
33
7
 
11
 
! Отговори
Супер преди 8 години
Евала,откога чакам директен полет до Дъблин.На хората под мен UK-ците демек,ще кажа само:Факт ю!1000 работни места +директни полети...респект Ryanair.
32
3
 
6
 
! Отговори
king_for_a_day преди 8 години
Тънкообидна ми Мария, много жалко е, че не си разбрала какви черти в народопсихологията ни е опитал да осмее Алеко с Бай ***. Все пак, предлагам ти първо да наблегнеш на граматиката, а по-късно можеш и да понаваксаш с литературата. След десетина години упорство, евентуално може и да имаш повод за подобна надменност, вярвам в силите ти.
31
5
 
7
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
До повечето от тези дестинации има вече полети. Защо не пуснат да Ница? Все пак този град си остава средиземноморската перла...
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BRUJAАми, отслабни, аз що нямам проблеми!?
29
11
 
14
 
! Отговори
BRUJA преди 8 години
НЕ им се радвайте много , на ниско тарифните компании ......Слагат една цена , за уловка , а , като включиш ,такси , багаж и т.н ... цената значително се променя !!!! Да не говорим , че , в самолетите на Ryanair , седалките са ,като , детско столче за кола !!!! По едър човек , НЕ може да се побере !!!!!!
28
2
 
3
 
! Отговори
йкикол преди 8 години
До КаменовПрочети ,че това ще е от октомври месец!
27
1
 
9
 
! Отговори
<h1>Нека</h преди 8 години
Нека има конкуренция на местния пазар
26
5
 
14
 
! Отговори
Каменов преди 8 години
Въобще няма билети по 19,99!Преди малко проверих, всичко си е на нормални цени!!!
25
6
 
6
 
! Отговори
Мария преди 8 години
До king_for_a_day"Не, хич даже не критикуваш никого. Само дето две трети от мнението ти е именно надменното и наставническо "вие трябва да си промените манталитета!". Хората се заяждат с теб, заради небрежно надменния ти тон, колко езика си знаела и какви полети си можела да си позволиш, а не защото меннието ти не съвпада с тяхното."Да, когато се комуникирам с хора, като теб тип Бай ***, тонът ми е небрежно надменен, иначе ще ти е трудно да разбереш какво казвам :)
24
4
 
2
 
! Отговори
съсгласен преди 8 години
съм с първата част, но кого трябваше да изберем?
23
3
 
16
 
! Отговори
пешу преди 8 години
То бива да си партиен стен вестник и да прославяш "УСПЕХИТЕ" на правителството ама взехте нещо да се оливате. Виз ер които оперират с вече 5 самолета от българия нямат побече от 70-80 служители у нас. 1100 от къде го измислихте или така ви го спуснаха плиткоумните ПР-ки на министър Лукарски.Още повече Райан ер не идва да ни оправи икономиката а точно обратното.Любимата ви България ер хетем ще залезе.
22
6
 
9
 
! Отговори
king_for_a_day преди 8 години
Ако да вземаш 2-3-5 пъти по-ниска заплата от западните си колеги, само защото работиш от БГ (същата работа като тях) и заради това да ти се налага да жертваш удобство за пари, е мерило за "бялост"... твърде жалко. Пак със здраве.