Таксиметрови шофьори направиха карта на покемон-спирките в София

"Таксистарс" помага на ловците на Покемон в цялата страна
Обновена: 1 сеп 2016 13:19 | 1 сеп 2016 11:25,
3
Таксиметрови шофьори направиха карта на покемон-спирките в София

7146 покемон-спирки от  най-популярната световна игра  “Pokemon Go” събраха за първи  път в България таксиметрови  шофьори от мобилното приложение „Таксистарс“. Само в София шофьорите са събрали колекция от 3071 спирки с ценни артефакти и бонуси.

В полза на потребителите "Таксистарс“ създаде специална функция “Pokestars”, която помага на феновете на играта да откриват най-лесния и бърз маршрут за достигане до желаната поке-спирка.

“След като видяхме успехa, който постигна тази игра в световен мащаб, решихме да подкрепим българските ѝ фенове, като създадем новата функционалност към нашето приложение. Тя има за цел да помогне на играещите да пътуват безопасно към най-близката и желаната покемон спирка, за да съберат бонуси и ценни артефакти от нея”, сподели идеята си Атанас Шарков, собственик на „Таксистарс“.

Така, освен интересно, пътуването с такси за феновете на играта става и по-безопасно, защото шофьорите на жълтите коли ще бъдат партньори в събирането на повече покемон-спирки. Новата функционалност за момента е налична само за използващите телефони с операционна система Android.

Таксиметрови шофьори направиха карта на покемон-спирките в София

Pokestars може да се  включва или изключва от главното  меню на приложението, а за най-запалените фенове стартира и специална промоция, при която приложението ще възстановянва 15% от сумата на Покемон пътуванията на стойност над 10 лева. Средствата ще се превеждат в персоналната за потребителя „Таксистарс“ сметка, до 24 часа след пътуването. За тази цел потребителят трябва да има активирана банкова карта за електронни плащания в приложението.

Таксиметровите шофьори на "Таксистарс“ приемат с усмивка и позитивно отношение всяка иновация в приложението, а близо 250 шофьори от цялата страна са се включили в отбелязването и намирането на покемон-спирките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: покемониТаксистарс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много мие интересно оптиспринт кога ще бие близо и теленор по качество на работа
1
0
 
0
 
! Отговори
терористи калибрират преди 7 години
Виждате обсебени от подготвещи вражеска инвазия момчета. Микролептонно проникващия поток от екраните ги уврежда точно на местоположението на повърхноста под тропосферния океан. на тази снимка ясно се виждат обемно увреждащо обсебващо проникващи облъчвания