Отличиха ресторант ADOR на хотел InterContinental с престижна награда за най-добър интериорен дизайн

Призът за столичното заведение на емблематичните жълти павета беше връчен на церемонията „Дизайнер на годината“
Спонсорирано съдържание | 29 апр 2024 09:56, Александър Попов
Отличиха ресторант ADOR на хотел InterContinental с престижна награда за най-добър интериорен дизайн

Емблематичният ресторант ADOR в столичния хотел InterContinental добави поредната награда в колекцията си от престижни отличия. Кулинарното бижу на София грабна приза за най-добър интериорен дизайн на тазгодишните награди „Дизайнер на годината“, а наградата беше връчена на изискана церемония в хотел Hilton Sofia.

Конкурсът се организира от 1996 година и традиционно коронова най-добрите постижения в областта на модата, интериорния и графичния дизайн. Изненадата на вечерта беше участието на популярни топ модели от 90-те. Сред тях са Елена Ангелова-Мис България 99, Мария Кавлакова, Стела Огнянова-Мис България 94, Мария Георгиева, Огняна Режмунд, Цветелина Бранкова и Мария Райчева. Те се насладиха на пет звездния кетъринг на хотел Hilton Sofia и вината Face2Face на New Bloom Winery.

Емблематичният ADOR съчетава блясъка на историческата си локация срещу Народното събрание с щипка модерна кулинарна изисканост.

Дизайнът на ресторанта е в синхрон с естествения декор на идеалния център на София - златният „килим“ от жълти павета хармонично прелива в атмосфера на изискан интериор, наситен с изтънчени детайли, красиви и естествени нюанси.

С дизайнерските щрихи в ресторант ADOR започва и уникалното кулинарно пътешествие. То предоставя на сетивата симфония от вкусове,  допълнени от най-високо ниво на обслужване, с усещане за комфорт и лукс, и единствено по рода си кулинарно представяне.

Освен превъзходни авторски ястия и богата винена листа от целия свят, ресторант ADOR разполага с тераса с уникална гледка към площад „Народно Събрание” и Храм-паметник „Св. Александър Невски”, две нива, бар, където се приготвят атрактивни коктейли, както и VIP зала за ексклузивни събития.

През миналата година ADOR спечели приза "Ресторант на годината“ на Българските туристически награди.


Още по темата: ADOR
Още от ЕС
И Барселона с мерки за туристите, скри автобуса до парка Гюел на Гауди