Great Wall показа най-големия си и мощен модел

Всъдеходът Hover H7 тежи 2.2 тона и разполага с 215 к.с.
12 апр 2012 10:51, Красимир Ангелов
95
Great Wall показа най-големия си и мощен модел
Hover H7 - новата гордост на Great Wall. Снимка: AutoMedia.bg

Китайският автомобилен гигант Great Wall, част от чиито автомобили се произвеждат в завода на "Литекс Моторс" край Ловеч, показа своя най-голям и мощен модел.

Това е всъдеходът Hover H7, чиято официална премиера е насрочена за изложението в Пекин в края на месеца.

Изданието "China Car Times" публикува снимки и информация за машината, която напомня донякъде за предишната версия на Volkswagen Touareg.

Дължината на H7 е 4800 мм, широчината - 1938 мм, височината – 1785, а разстоянието между двете оси – 2915 мм. Всъдеходът тежи 2.2 тона.

Автомобилът ще бъде със задвижване на четирите колела и ще се предлага с 2.0 литров турбомотор, развиващ 215 к.с. и 324 Нм. Двигателят се комбинира с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Максималната скорост на Hover H7 е 180 км/ч, а комбинираният разход на гориво – 10.6 л/100 км.

Най-големият Great Wall ще се предлага с 10 въздушни възглавници, система ESP, адаптивни светлини, система за следене на мъртвата зона, възможност за стартиране на двигателя с бутон, навигация и DVD-система.

Засега H7 ще се произвежда само за китайския пазар, но не е изключено догодина да бъде насочен и към Европа.

Вижте още снимки на Hover H7

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Great WallHover H7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я кво хубаво копие на тойота. :) Само дето отстъпва по качество около 10 пъти. :)
42
1
 
3
 
! Отговори
Златев преди 12 години
Като знам че Voleex c10 1450 см2 харчи 9/100 представям си това колко ще поглъща.
41
0
 
5
 
! Отговори
bezpartien преди 12 години
тоя жоро.бг някакъв бот ли е? поне да е тривиа, че да е интересно! пробвах една от колите на стената преди няколко дена на тест драйв и мога да кажа, че съм повече от доволен!
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жорка - пробвай да си купиш дъвките "5" Five и виж къде са правени :) Ще останеш изненадан... КАкто и Рексона дезодорантите... за сега това съм видял,със сигурност ще виждам повече работи от там ... ***
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Външно изглежда много добре. Но аз лично не бих си го купил.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя Жоро.бг е един от многото на хранилка в позитано20как да накараш Българина да оплюе настървено нещо?? Ами казваш публично,че това е най-доброто,всичко друго е ***....... отдръпваш се и само гледаш
37
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лично съм се убедил че 10 г. японска кола на 200 хил. км. е в пъти по-здрава и надеждна от всяка чисто нова китайска
36
14
 
7
 
! Отговори
авто преди 12 години
Има ли българин който да не е разбрал,че качествени автомобили се произвеждат единствено в Германия и Япония. Всичко друго е абсолютен *** ! Ако имаш пари си купуваш нов германски или японски автомобил,ако нямаш достатъчно пак такъв но употребяван.
35
0
 
7
 
! Отговори
pi4a преди 12 години
Жорка, казах ти да четеш повече :-) 20% от сладката вода на земята се намира в едно езеро в русия, Байкал :-) магистрали нямат, не са им важни с тези разстояния, а и стратегически не са обосновани. Казах ти - такива държави като тях сащ, китай трябва да се пазят от всичко и всички защото хората се борят само със себеподобни. Но това не е по темата така че спирам. Ти, все пак почети малко :-)
34
5
 
2
 
! Отговори
попа преди 12 години
Хубаво е че има все пак някакво производство в България. Но не би трябвало да се поставя в опастност живота на хората в "хартиени" китайски коли - недейте ми вярва на голи думи, а напишете в ютуб "Chinese car crastest" и гледайте какво се случва при удар САМО със 60км/ч. Все пак да се надяваме че сле 10г. марката ще успее да издържи и EURO краштест. Питате що злословят хората - ами като никой никога не е показал резултати от изпитания за сигурност на тия "Great Wall", вие какво очаквате? А? Смех
33
8
 
4
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
По водни залежи, Канада са на първо място с огромна преднина.... иначе развитието е страшно, да си си купувал нещо правено в Русия в близките 10 години различно от нефт и газ!? Те горките едно ножче за бръснене не могат да произедат, нямат една магистрала, ти ми говориш за развитие смях !
32
1
 
4
 
! Отговори
pi4a преди 12 години
Няма ли да го изтриете жорката, объркал е темата. Жорка и по прясна вода са н1 и по темп на развитие са в челната 5ца, а на другите не им харесва, че като има здраво управление не могат да ги доят като африка. Ходи почети малко, че информацията ти е много ама знанията са ти малко :-)
31
9
 
4
 
! Отговори
до Жоро.Бг преди 12 години
Вчера порих *** отзад.Много и хареса.Каза,че от както си отишъл в оная секта ГРОБ си станал най-извратения гей в квартала.*** женицата е дашна и пак ще и се изредим с аверите!
30
0
 
10
 
! Отговори
1313 преди 12 години
VW Touareg стария модел. Поне на външен вид ;)
29
8
 
12
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Според официални данни на ООН, в света Русия е на първо място по добив на нефт и газ, първо място по запаси от злато и по износ на диаманти, също първо място по запаси от сребро, първо място по износ на стомана, също първо място по добив на дървен материал.В същото време е на 97-мо място по жизнен стандарт, на 2-ро място по равнище на бюрокрацията, 1-во място по самоубийства на старци, 1-во място по аборти, 1-во място по изоставени деца, 2-ро място по брой убийства на 1000 души от населението /след Колумбия/, 1-во място по употр... още на хероин, 1-во място по употреба на спирт и спиртни напитки, 111-то място по продължителност на живота, 1-во място по психични заболявания, 1-во място по авиокатастрофи, 175-то място по равнище на физическа безопасност.И докато Путин и Единная Россия са начело тия показатели ще си останат такива или близки до тези. Какво по-добро?
28
18
 
3
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
А бе руснаците няма какво изобщо да се коментират, те нямат автомобилостроене, толкова са некадърни горките, че направо ми е жал. Добре че имат газ и нефт да продават на Запада че да не умрат от глад. Защото преди 22 години като умряха от глад и се разпаднаха, сега ако пак умрат от глад и трябва пак САЩ да ги спасява от хуманитарна катастрофа пак ще се нацепят. Освен това 20% от населението им са мисюлмани тенденция нагоре това е бомба със закъснител... Руснаците са на нивото на африканците....
27
0
 
6
 
! Отговори
rusnak преди 12 години
Много са ти неадекватни примерите, но браво за усилията. Това е все едно да ми сравняваш самолети, защото имали крила, танкове, защото имали дула, и кораби, защото имали витла...
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дзвер!
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
са им копия. Само Лада Нива е нещо различно.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 28:Москвич 400 - Опел Кадет Москвич 407 - Опел ОлимпияВолга М21 - Ford MainlineЗАЗ 965 - Fiat 600ЗАЗ 968 - NSU Prince Москвич Алеко - Simca 1307 Да продължаваме ли? Руснаците 99% от колите