Vilner превърна Годзила в Дракон

Българското студио за интериорен дизайн преработи Nissan GT-R
Обновена: 16 окт 2012 12:32 | 16 окт 2012 12:32, Красимир Ангелов
0
Vilner превърна Годзила в Дракон
Снимка: Vilner

Тази година е годината на Дракона, а пазарът в Азия е един от най-апетитните за големите автомобилни фирми. Те опитват всячески да угодят на местните клиенти, представяйки уникални автомобили, в които е вплетена темата с дракони.

Сред тези автомобилни фирми е и българското студио за интериорен дизайн Vilner, което представи своя Nissan GT-R The Power Of The Dragon.

Автомобилът е изработен за китайски бизнесмен, който поискал "нестандартно изпълнение за атрактивната си бегачка". Придобилите световна известност българи залагат на идея, в която да има елементи от дракон, а азиатецът веднага я приема.

Основният елемент - дракона, е избродиран върху тавана, както и в облечения с алкантара багажник. Отново с бродерии в купето се пренася тялото му, което виждаме около седалките и средната конзола.

Воланът и скоростният лост са изработени от карбон, а определени дребни детайли са боядисани в червен хром.

Не изневерявайки на изчистения си стил, Vilner използват черен цвят за основа, съчетавайки го с черна алкантара и черна карбонова кожа.

В този стил са направени таблото, корите на вратите и средната конзола. Ефектът се подсилва от релефните ефекти, които се получават от обединяването на кожата с бродерията. Всеки един елемент от драконовото тяло е рисуван и макетиран ръчно от дизайнера вътре в купето на автомобила.

Освен това, външността на колата е фолирана с бял мат, ауспусите й са от титан, а фабричните за този модел 440 к.с. (на колелата) са увеличени до 530 к.с. (отново на колелата).

Още снимки на дракона на Vilner вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Vilner
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари