Руският военен канал иска Джеръми Кларксън

Телевизия "Звезда" отправи оферта към уволнения от BBC водещ
Обновена: 26 мар 2015 15:05 | 26 мар 2015 14:54,
29
Руският военен канал иска Джеръми Кларксън
Снимка: Ройтерс

Следващото шоу, на което уволненият от BBC Джеръми Кларксън може да бъде водещ, ще се излъчва по руския военен канал Звезда, пише Yahoo.

Управляваната от руското министерство на обраната телевизия съобщи в четвъртък, че е отправила оферта към Кларксън, който вчера бе уволнен от британския обществен канал BBC.

Според информацията, телевизия Звезда, чиято програма промотира въоръжените сили на страната, кани Джеръми Кларксън за водещ на ново развлекателно предаване с автомобилна тематика.

Към момента Кларксън не е коментирал офертата на руснаците. "Той сам ще отговори на поканата. Не мога да коментирам това от негово име", е казал говорителят на британеца пред "Звезда".

"Ако Джеръми Кларксън приеме нашата оферта, ще научи много нови неща за автомобилната ни индустрия и вероятно ще промени мнението си за руските коли", казват още от руския военен канал.

Вече бившото предаване на Кларксън - Top Gear, имаше и руска версия, която обаче вече не се излъчва. Оригиналният британски Top Gear е много популярен в страната, но след уволнението на Джеръми Кларксън бъдещето на предаването остава под въпрос.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Top GearДжеръми Кларксън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
знайко преди 9 години
В следващият епизод ще видите Джереми с презентация на Лада Гранта.
16
0
 
4
 
! Отговори
1111 преди 9 години
До анонимен, 14, радвай се, че не си им видял оръжието!А това, че не си информиран за въоръжението с което разполага РФ - си е твой проблем.Гледай в ютуб "вот почему нато боится росию" и ще се информираш за част от въоръжението на РФ, което са решили да ти покажат.
15
4
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Колхоза се намеси в наддаването. Няма ли някой пиянка да води предаването?!
14
1
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Виждаш ли колко си заблуден? Военната им техника е на високо ниво, за разлика от автомобилостроенето, което не им е основен приоритет в машиностроенето.
13
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Депардийо, Сноудън, сега Кларксън, малко по-малко умните хора от Запад се преместват в Русия.
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, да, да, и това с миг-а беше добро :D Все едно нещо извънземно дето никъде го няма...пък то някакъв ретро самолет, който е на въоръжение дори в.....България!
11
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин като ви праща фиша със заплатките, да не ви дава и брошури с военна техника? хахахах вие русначетата сте много големи хумористи.И сигурно оръжието им е супер свръх секретно и затова никой не го е виждал, нали? Не защото го няма :D :D :D Щях да ви похваля, че сте шегобийци, ама вие си вярвате, така че - няма!
10
9
 
25
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
Умник от НПО. Руснаците правят военна техника не автомобилчета. Да правят коли могат десетки държави да Правят междуконтинентални ракети да правят орбитална станция могат 1 максимум 2 държави в света.Руснаците правят качествена и надеждна техника...... Който е фокусирана върху това да върши нещата за които е планирана и да ИЗДЪРЖА НА ЕКСТРЕМНИ НАТОВАРВАНИЯ. Ето с това тя превъзхожда западната такава
9
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Буахахахахах, руснаците били номер едно по военна техника :D :D:DЩе ме умориш от гъдел, бе човек...може ли една държава, която прави москвичи и жигулита 40 години да прави свястна военна техника? Как става тая работа?Това, че имат много, не означава, че става..
8
7
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
до 9Говори се за 10 милиона долара, но това не значи, че ще приеме. Другите предложения предполагам ще са от този порядък.Иначе той е карал и военна техника в шоуто, а в това отношение руснаците са 1 - танкове, БТР и военни камиони - има какво да покажат. Освен това сега Путин им е дал задача да продават повече оръжие в чужбина и да получават повече приходи от това и при всеки случай такава реклама ще им е от полза.
7
19
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Няма да устои на изкушението... - предложили са му 1 200 рубли суха пара...
6
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха на бас, че Джеръми ще приеме! Ще му представят някое неустоимо предложение, което няма как да откаже!Освен това няма начин да не му дадат да полети с някой Миг, удоволствие, което струва 35000$, за мераклии на адреналина. А Джеръми е точния за това човек!А ВВС ще се хапят, където не се стигат.
5
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убъркали са се руските военни, вероятно са мислили, че е работил във Военно Въздушните Сили. Мужишка им работа.
4
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха, руснаците какво си мислят, че като са го изгонили от BBC и като Депардио, ще се обърне срещу цивилизования свят.По-вероятное да отиде в друга ТВ- английска, но едва ли в Русия.А и, нали този е от загниващия Запад, който е враг на Русия, защо го искат при тях руснаците???
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама какво дреме Гриша Ганчев, да го покани в Ловеч да рекламира китайките.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха, вероятно на горната снимка са го щракнали в момента, когато е чул прекрасната новина.
1
3
 
7
 
! Отговори
istinata преди 9 години
Az mai sum edinstvenia koito ne go znae toz chiliak