Това е всъдеходното комби на Lada

Производството на Vesta Cross стартира през септември
10 фев 2016 14:00,
79
Това е всъдеходното комби на Lada
Снимка: АвтоВАЗ

Първа снимка на серийната версия на всъдеходното комби Lada Vesta Cross се появи в руските медии. Прототип на модела бе показан още на автосалона в Москва през 2014 г., като сега предстои той да се появи на пазара.

В сравнение с концептуалната версия серийният вариант е получил видоизменени фарове и различни джанти. Премахнат е също така спойлерът от вратата на багажника, който видяхме при прототипа на Moscow Off-Road Show.

Серийното комби е оборудвано с 1,6-литров бензинов двигател с мощност 100 к.с. Той може да работи както с 5-степенна механична скоростна кутия, така и с роботизирана трансмисия със същия брой предавки, която е собствена разработка на АвтоВАЗ.

От руския производител обявиха, че производството на серийната Lada Vesta Cross ще стартира на 25 септември тази година в завода на компанията в Ижевск.

На първо време моделът ще бъде достъпен единствено със предно предаване, но на по-късен етап се предвижда и излизането на версия със задвижване на четирите колела.

Всички снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
5
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До АнонименЕ,вярно,при преразказите се губят/появяват много неща.Впрочем имаше и такова нещо-умишлено повреждане на кола,за да излезе от списъка.После се продаваха на търг и познай кой го печелеше.Списъците с "правоимащи"-отделно!Имаше и "вторичен" пазар на изхода на Мототехника-купилите нов автомобил веднага получаваха оферта-за ЛАДА-2,5 пъти по-скъпо.
28
1
 
6
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
До ШопУАЗ-ът щеше да е страхотен(за парите си) ако се произвеждаше масово с двигателя от ГАЗ-24(а не 21) и хубавите диференциали.В казармата имаше два такива-разликата е огромна-шумът е по-малък от на НИВА,а вървежът-същия.Явно ги е домързяло да го направят и резултатът е налице,по-точно липсата на резултат.
27
0
 
12
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До Анонимендо 44 Доста неверни неща си писал....Първо вноската беше само една-1500лв,а при получаването се плащаше останалото.Дефектните коли се даваха на по-следващи в списъка(купували сме такава),а Лада 2105 на 10 години през 1988г няма как да има-производството почва 1980-та.Не че нещо,ама да се пишат свободни съчинения....
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз си купих Субару Форестър 2015, пък нека си има и Лади, между другото тази Лада не е 4x4, интересно защо се казва Cross?
25
9
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
... - и колко *** харчи тая самоходка...
24
10
 
22
 
! Отговори
хехе преди 8 години
влезнах да разгледам сайтовете на другите автопроизводители в Русия ...КАМАЗ ..камиониЗИЛ ...бусове камиониВАЗ леки коли ГАЗ джипове УАЗ ...страхотни джипове !е не са толкоз зле руснаците .....
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време за да си купи човек черна Волга,трябваше да се вземе разрешително от партийният секретар по местоживеене.
22
10
 
9
 
! Отговори
ще чакам преди 8 години
Апа аз ще чакам за новия модел "ЛАДА-***".
21
12
 
12
 
! Отговори
Мислещ човек преди 8 години
Стаичката за огняра отстрани ли е или изотзадзе?
20
8
 
23
 
! Отговори
Неда преди 8 години
Браво на братушките- независимо от канкции и кризи развиват родното прозводство. А това, че Лада всъщност е преобладаваща собственост на Рено- Нисан още веднъж показва, че Русия не е в изолация, катто много му се иска ня накои.
19
6
 
13
 
! Отговори
ггггггг преди 8 години
Ако цената на тази кола наистина е около 15 000лв, ще се продава като топъл хляб. При случай, че най-обикновена 10-годишна бричка на половин милион км ги продават за 6-7000лв.
18
0
 
7
 
! Отговори
Пънчо преди 8 години
Кво се пените, тва е просто леко видоизменена Дачия Дъстър. Руския вариант на DSG ще е интересно да се види обаче как са се справили ..
17
6
 
9
 
! Отговори
Дане преди 8 години
Количката е супер и в средна комплектация ще се продава в Русия за 7500 евро.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименпод рейсове предполагам имаш предвид автобусите Чавдар. Спомням си като дете често пътувах с такъв до Плевен. През пролетта и есента задължително си носехме чадъри, в случай че завали. По разни кутии даже трябва да имам и снимка от шофьорското място, седят си хората в автобуса с отворени чадъри и си лафят.Какви рейсове произвежда днес евроатлантическа България? Мерси.
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жена съм и от коли не разбирам.Само мога да кажа, че емайлираните ми тенжерите с надпис СССР от 79 г. са още читави, за разлика от тефлоновите на Тефал, тези с двойно дъно-немсо производство, турската алпака и т.н. Ако е здрава и евтина тази красавица съм за.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
обои для рабочего стола автомобили, до кола така и не се стига!
13
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСоциалистическа България произвеждаше и изнасяше рейсове, електрокари, машини дори прецизни космически уредъ които още са в космоса и се ползват на орбиталните станции.Какви марки коли произвежда днес евроатлантическа България? Или дори домати не може да произвежда и внася от Турция?
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека я видим на живо.Може да ни изненада.
11
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Москвичът на дядо ми е още здрав, на много познати "западните " коли се скапаха бързо.За средностатистическия българин е важно колата да е здрава и евтина за поддръжка.Тази на снимката ми допада.
10
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО Е ХУБАВА КОЛАТА