Cadillac предизвика Bentley и Maybach

Американците пускат SUV за $300 000, както и луксозен седан
7
Cadillac предизвика Bentley и Maybach
Снимка: Cadillac

Cadillac се е прицелила в сегмента на луксозните автомобили, като в близките години ще пусне на пазара нов луксозен SUV, както и разкошна лимузина. Това съобщава изданието CarAdvice, което се позовава на свои източници.

Бъдещият кросовър ще се казва Cadillac XT9 и ще се разположи над Escalade в гамата на марката. Той ще трябва да се конкурира с Bentley Bentayga, както и с бъдещите модели от този сегмент на Aston Martin, Lamborghini и Rolls-Royce. Цената на XT9 ще стартира от 300 000 долара.

Освен луксозния SUV американският производител подготвя и нова лимузина, която ще се казва CT9. Съответно тя ще се настани над сегашния флагман на марката CT6, като ще се опита да отнеме купувачи от суперлуксозния Mercedes-Maybach S-Class. Цените на новия седан ще започват от 250 000 долара.

В плановете на Cadillac влиза и създаването на малък седан, който ще бъде позициониран под сегашния ATS. Неговото разработване обаче ще зависи от пазарния успех на двата нови модела, които Cadillac наскоро пусна на пазара – седана CT6 и кросовъра XT5.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: CadillacCadillac XT9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХАХАХАХ! С какво да ги предизвикали по-точно?! Май само с цената.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 1"Краварите" като кажат, че ще правят луксозна кола, мога да им повярвам."Колхозниците" обаче никога не могат да ме убедят, че ще направят луксозна кола. Или въобще кола.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази грозотия е издялана с *** томахавка.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А аз предизвиквам Тайсън и Кличко. Ама те най-много да го преместят. Или да ме разбият. И в двата случая клатя чемеругата. Също като двете премиум-марки...
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ескалейд-а от 15 години е един и същ :)
1
3
 
9
 
! Отговори
afasfasfsa преди 8 години
Краварите няма как да предизвикат хора които правят автомобили със стил и клас !