Hyundai вдигна завесата на новия си кросоувър

Вижте първи официални снимки на компактния Kona
5
Hyundai вдигна завесата на новия си кросоувър
Снимкa: Hyundai

Компанията Hyundai показа дизайна на новия си компактен кросоувър, който ще носи името Kona. Официалната премиера на модела ще се състои в средата на юни, потвърдиха от корейския производител.

Ако се съди по изображенията, Kona ще получи фирмената трапецовидна решетка на радиатора, пластмасови предпазители по долната част на каросерията, разширени калници и предна оптика с двойни елементи.

"Това е истински всъдеход с прогресивен дизайн и премиум-опции", категорични са от компанията-производител, като допълват, че Kona ще бъде оборудван с 8-инчов проекционен дисплей, на който ще излиза цялата нужна на водача информация.

Кросоувърът ще получи агрегатите на моделите Hyundai i20 и i30. Със сигурност сред тях ще попадне 3-цилиндров бензинов турбомотор с обем 1,0 литър, както и 1,4-литров турбодвигател с 4 цилиндъра. Ще има и версия с 1,6-литров дизел.

До края на лятото и партньорът на Hyundai – компанията Kia, ще представи подобен кросоувър. Сред основните конкуренти на Kona и на модела на Kia ще бъдат Mazda CX-3 и Nissan Juke.

Още новини за автомобили четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Hyundaiкросоувър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен всъдеход е съветската Лада Нива 4x4M или верижен транспортер Газ 3409. Всичко останало е смешка на 4 гуми.
4
0
 
4
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Аз три години и половина се мъчих с едно СантаФе. Купих го чисто нов. 92000км. и покрай гаранциите ми "избягаха" около 7000лв. още. Слава богу - Оттървах се от него на що годе прилична цена. А Nissan Juke неможе да бъде конкуренция на никой. Ама наистина на никой. Само разходът му на гориво е добър и нищо друго (имам в предвид дизела им).
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
руските кросоувъри са най-силните на света!!!! сега и с двигатели на неколко вида гориво, включително и на лосион за вана!
2
5
 
3
 
! Отговори
ЗАБРАНА ЗА ВНОС в EU преди 6 години
ЗА EXPERTS Виждате изключително вреден автомобил заради НАГЛО ВРЕдни скенери МОнтирани вместо доказано безвредни жълти фарове.SCANERI Tip AIDS 2012 ..Увреждат тежко жертвите вкл с пси активно оръжие контролирано от извънземни наркомани и полицейската нарко мафия.
1
0
 
13
 
! Отговори
Тушиба Туне преди 6 години
"Това е истински всъдеход...". Майтапчии! Ако 8-инчовия екран го прави всъдеход сигурно е точно така.