Зловеща анимация: Спортни мениджъри гинат по пътя

Трима души загинаха и трима са ранени ранени при поредната тежка катастрофа на главния път Варна-София; едната от жертвите е мениджърът на волейболния клуб „Левски Сиконко“
25 юни 2007 15:33,
69
Зловеща анимация: Спортни мениджъри гинат по пътя
Катастрофата между двете коли отне живота на трима души. Засега. Снимка: Булфото
Трима души загинаха и трима са ранени при тежка катастрофа на главния път Варна-София край с. Джюлюница днес около 12 часа по обед, съобщиха от МВР.

При сблъсъка на място загинаха 35-годишната Йорданка Кирилова, служител на БНБ, и главният мениджър на волейболния клуб "Левски-Сиконко" Георги Захаринов, който управлявал лек автомобил "Ситроен Ксара".   

В отделението по реанимация на Великотърновската болница часове след катастрофата почина и 59-годишният Георги Асенов от София, шофьор на служебния автомобил на БНБ "Опел Вектра".

Лекарите от Великотърновската болница продължават да се борят за живота на другите трима пострадали при катастрофата.

Сред тях като най-тежко се определя състоянието на италианския гражданин Иван Контрарио, статистик на националния отбор по волейбол, който пътувал в „Ситроен“-а.

Италианецът е с множество фрактури на крайниците, тежка коремна травма и опасност за живота.    

Със съчетани травми и опасност за живота им са 47-годишната Таня Димитрова и Светослав Лилов, на 35 г., които пътували в автомобила на БНБ.   

Тепърва ще се изясняват причините, поради които автомобилът на БНБ внезапно навлязъл в платното за насрещно движение и се блъснал челно в ситроена.

Dnes.bg припомня, че при зверска катастрофа във Франция в събота
загинаха генералният мениджър на баскетболния ЦСКА Емил Коен и президентът Владимир Федяев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Математик преди 16 години
Като прочетох вчера за Коен, на шега си помислих, че сега е ред на мениджера на волейболния Лукойл ( защото съм фен на Левски Сиконко) и се оказва, че почти съм познал. Вчера загина шефът на баскетболния вицешампион, а днес на волейболния. В тая работа има закономерност и букмейкърите трябва да почнат да предлагат залози от типа: " Кой е следващият шеф на спортен клуб, който ще се пребие по пътищата?"Можеби обясненито е в това, че в тези жеги на по-високите момчета момчета антифризът им завира по-лесно.
27
0
 
1
 
! Отговори
Nana преди 16 години
Самата аз пострадах изключително тежко от катастрофа, причинена от пияна шофьорка... Никому не пожелавам ада, през който минах, както моето семейство и приятелите ми... Тези, които мислят, че мощните им коли ги правят различни - нека видят, нека разберат, че 2 метра под земята ставаме равни... и малко разум приживе няма да е излишен.
26
0
 
1
 
! Отговори
Kolega преди 16 години
I az sum vurmuten ot tova, koeto kazvash...Da si kupia broniran avtomobil li...? Dori KASKO-to mi beshe s podobna reklama.....ama nejse po-debela bronia oshte ne sum poluchil...a inache si plashtam, kato pop. Basta. Vse pak Shofiraneto s udovolstvie predpolaga i nqkakva otgovornost, koqto trqbva da spodeliash... Kapiche...?
25
0
 
1
 
! Отговори
alzaba преди 16 години
Iskam da kaja 4e kolkoto i da si dobyr 6ofior ne moje da kara6 s 200-300 kilometra, prosto ne e eti4no!Ako si rali sastezatel moje da kara6 taka no ne i na ulicata...tam ima neopitni 6ofiori ima i *** 6ofiori,izvinqvam se za izraza az sam 6ofior no spazvam znacite, pravete go i vie, ne samo 6e spasite svoq jivot no i 6e spasite jivota i na drugite.Povqrvaite!
24
0
 
1
 
! Отговори
nomer 25 преди 16 години
ти си един проблем бате, споко скоро сам ще се разрешиш, дано да се разбиеш в някое дърво поне, а не в младо семейство например
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Според мен трябва да има затвор за провинени водачи!Иначе няма оправия! Защо примерно в Словения караш с 80км/ч ,а България с 180км/ч-тука е разликата не е манталитета а нещо друго което ходи по хората и се казва ПРОСТОТИЯ!
22
0
 
1
 
! Отговори
Краси преди 16 години
"Приятел, и с 80 км/ч да се удариш челно, ефекта ще е същия. "Приятел...аз не съм сигурен. Ако с 80 км/ч времето ти за реакция е 10-12 сек. то при 180 вече пада на под 4 и нали се сещаш, че докъто отреагираш си го сгазил човечеца и вече си на едно 100 м зад него. Айде мисли преди да пишеш просотии.
21
0
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 16 години
не знам как да започна всичко това е отвратително. наскоро приживях гледката на катастрофата край Вакарел с тримата загинали дори сега като говоря ми се плаче. който иска да се самоубива има въжета за тази работа защо трябва да страдат невинните. Имам шофьорска книжка но от тогава не шофирам, защото не знам дали човека отсреща ще реагира адекватно.
20
0
 
1
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
"То тия зверски катастрофи идват от новите коли, с които без проблем се вдига 300 км/ч. "Приятел, и с 80 км/ч да се удариш челно, ефекта ще е същия. Всичко идва от манталитета на българина и от нищо друго. Погледни как се натиска газта между 2 светофара на 100-тина метра, все едно има някаква награда кой първи ще стигне до следващия светофар и ще накове спирачките на червено. Погледни как се сменят лентите без мигачи, с резки движения, все едно са на ски писта. Засечи времето от светването на зелено до клаксона, който ще чуеш зад теб - в рамките на милисекунди е. В тази ситуация е съвсем нормално хората с по-бавни рефлекси и коли, да не преценят правилно дадена ситуация. Недай боже да закъснееш малко с някоя задминаване на междуградско, онзи срещу теб в никакъв случай няма да намали, даже напротив - газ до дупка и светкане с фарове. Той не е виновен, ти не се прибираш навреме, следователно те нацепва челно и това е. Това се нарича манталитет, никой не може да ме убеди, че става въпрос за лоши пътища, слаб контрол, или нещо друго. *** балкански манталитет, по-скоро ще умре, отколкото да ти направи път.
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Мениджърът на Волейболен клуб Левски Сиконко 42-годишният Георги Захаринов, загина в тежка катастрофа на главен път София Варна край село Джулюница.
18
0
 
1
 
! Отговори
ggeorgiev преди 16 години
Книжка можеш да си купиш,но акъл не можеш.
17
0
 
1
 
! Отговори
дизи преди 16 години
О изтрили са един коментар, значи исках това да го прочете 11.
16
0
 
1
 
! Отговори
Няма преди 16 години
Единият от загиналите е мениджера на Левски Сиконко. ко става, вчера Коен, днес от Левски, все хора работещи за благото на Бг спорта.
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Докато не променят закона и катаджийте си прибират парите в джоба-ще бъде така.Българина разбира само,когато го "ударят по джоба"при това здраво!Железни закони,яки глоби и наказания-иначе няма да има семейство,което да не е пострадало-тогава ще има поука,като ти доиде до *** да видиш как боли,но не е това начина.ГЛУПАВИЯТ СЕ УЧИ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРЕШКИ,А УМНИЯТ -И ОТ ЧУЖДИТЕ!!!!!!!!!!!Толкова катастрофи ,при това тежки напоследък-НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА-БЪДЕТЕ ТОЛЕТАНТНИ,ДРУГИЯ СЪЩО Е ЧОВЕК,НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ВАШАТА БЕЗОДГОВОРНОСТ!!!!
14
0
 
1
 
! Отговори
дизи преди 16 години
То тия зверски катастрофи идват от новите коли, с които без проблем се вдига 300 км/ч. Не знам защо хората ги търсят да купуват? Аз лично бих карал някоя таратайка за нашите пътища. Към 12- оправяй се час по-скоро! Представям си наглостта и ненаказаността на този който те е ударил челно!
13
0
 
1
 
! Отговори
Gas123 преди 16 години
dokato se kopuvat kni6ki i ima korupciq 6te e taka
12
0
 
1
 
! Отговори
tre преди 16 години
е нужен КАТ, защо им даваме заплати и коли и бензин.Да се разформирова за корупция и некадърност.Тяхна е голяма част от вината.Този Кесяков е явен празноглавец.Да се изпратят млади момчета след конкурс в полицейски школи в Германия.Да се трансформира КАТ в пътна полиция с точно определени права и задължения. И хайде по бързо с реформите,че хора не останаха.Зегистрацията на автомобили в общината. Веднага!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Забелелязал ли си,че катастрофите са най-вече с мощни коли/BMW-та/,а не със старите коли,които според теб трябва да се спрат.Ако бензина стане 5 лв. тич киоли пак ще карат със 200км и ще убиват.НЕ Е ПРОБЛЕМА В КОЛИТЕ,БЕНЗИНА,А В ЗАКОНИТЕ И НИЕ ВСИЧКИ,КОИТО НЕ ГИ СПАЗВАМЕ.Лично аз пострадах на 1.1.07 в катастрофа ,без всякаква вина-просто оня навлезе в насрещното,аз спрях-удари ни челно с пълна газ,без спирачен път,без да "му мигне окото"-още не мога да се възстановя физически и психически.Така че,които не го е изпитал на гърба си,да се моли да не му се случва-КОШМАРА Е НЕВЕРОЯТЕН!!!!!!!!!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,СПАЗВАИТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ,БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ НА ПЪТЯ-ДРУГИЯ НЕ Е ВИНОВЕН,АКО ТИ СИ РЕШИЛ ДА СЕ УБИВАШ!
10
0
 
1
 
! Отговори
Jordy преди 16 години
Dokoga be xora 6te sa tezi snimki ??? Trqbva na vseki kilometar da ima takiva tabeli sas snimki ot katastrofi za da se zamislqme vsi4ki 4e za sekundi mojem da zaginem ili da otnemem jivot. Stiga tolkova-samo kato vidqx pojarnata i policeiskite koli mi stanq qsno 4e nqkoi pak ne e s akala si.
9
0
 
1
 
! Отговори
Гери преди 16 години
Аз не шофирам, но също много се тревожа. Избягвам да пътувам извън София с автобус или кола.Използвам влак - *** и мръсно,но по-сигурно. Всеки ден чета за кошмара по пътищата. Даже ми се случва да сънувам подобни неща...Мъчно ми е за загиналите - всеки може да е на тяхното място. И добре да кара някой, не знае кой е насреща - дали е пил,дали е решил да се направи на велик на пътя...Надявам се шофьорите да се замислят сериозно за начина, по който карат и това безумие да спре! НЕ на войната по пътищата..твърде малко сме,за да мрем така нелепо! Моля Ви, шофьори, помислете !