Зловеща анимация: Спортни мениджъри гинат по пътя

Трима души загинаха и трима са ранени ранени при поредната тежка катастрофа на главния път Варна-София; едната от жертвите е мениджърът на волейболния клуб „Левски Сиконко“
25 юни 2007 15:33,
69
Зловеща анимация: Спортни мениджъри гинат по пътя
Катастрофата между двете коли отне живота на трима души. Засега. Снимка: Булфото
Трима души загинаха и трима са ранени при тежка катастрофа на главния път Варна-София край с. Джюлюница днес около 12 часа по обед, съобщиха от МВР.

При сблъсъка на място загинаха 35-годишната Йорданка Кирилова, служител на БНБ, и главният мениджър на волейболния клуб "Левски-Сиконко" Георги Захаринов, който управлявал лек автомобил "Ситроен Ксара".   

В отделението по реанимация на Великотърновската болница часове след катастрофата почина и 59-годишният Георги Асенов от София, шофьор на служебния автомобил на БНБ "Опел Вектра".

Лекарите от Великотърновската болница продължават да се борят за живота на другите трима пострадали при катастрофата.

Сред тях като най-тежко се определя състоянието на италианския гражданин Иван Контрарио, статистик на националния отбор по волейбол, който пътувал в „Ситроен“-а.

Италианецът е с множество фрактури на крайниците, тежка коремна травма и опасност за живота.    

Със съчетани травми и опасност за живота им са 47-годишната Таня Димитрова и Светослав Лилов, на 35 г., които пътували в автомобила на БНБ.   

Тепърва ще се изясняват причините, поради които автомобилът на БНБ внезапно навлязъл в платното за насрещно движение и се блъснал челно в ситроена.

Dnes.bg припомня, че при зверска катастрофа във Франция в събота
загинаха генералният мениджър на баскетболния ЦСКА Емил Коен и президентът Владимир Федяев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Диляна преди 16 години
Като карат не както трябва... така ще е. Никой не им е виновен. Доскоро мислех,че самите пътища са виновни и полицайте,че не контролират достатъчно шофьорите. НО през последните 3-4 седмици се убедих,че само и единствено тези зад волана са виновниците и си плащат цената. Не може ти да караш като луд,да изпреварваш на завой,да не даваш мигачи,да блееш и тн, и тн! Изобщо не ми е жал за такива. А тези,които са в колата също имат вина. Не са малки деца,да направят необходимото,ако сметнат за нужно.Просто съм отвратена от хората, които карат колите си и си мислят, че са безсмъртни!
67
0
 
1
 
! Отговори
AZ преди 16 години
Браво на номер 63. Много добре си казал всичко!!!! Прав си във всяка една приказка и те подкрепям! Аз също съм живял 2 години в Америка и мога твърдя, че там и анй-изпадналите хора са дален над много от "великите ни момчета и момичета"! Сега мисля пак да заминавам за там и завинаги, защото тук според мен 90% от населението не са хора...Това са някакви слабомислещи същества с огромно самочуваствие!!!!
66
0
 
1
 
! Отговори
Борис преди 16 години
След тази трагична поредица от катастрофи отнели живота на много хора, а в конкретния случай на публични ичности, не е ли време властите да се вземат в ръце и да се вземат максимално строги мерки срещу нарушителите. Смятам, че не само аз, но и множеството нормални хора искаме да се прекратят своеволията и изстъпленията по пътищата, да се спре "продажбата" на шофьорски книжки, да се възстановят психотестовете. Само хора със серизни психически отклонения могат да имат такова поведение на пътя. Тези хора са опасни не само за себе си, но и за околните. Жертвите по нашите пътища в мирно време са повече от жертвите между воюващи страни - това не е ли достатъчно показателно за да се вземат драстични мерки - да се отнемат шофьорски книжки завинаги при употреба на алкохол или дрога, да се конфискуват автомобили при случаите на умишлено и грубо нарушаване на правилата за движение по пътищата и т.н. Глобите не решават проблема, те само създават поводи за дребна корупция на която едва ли има шофьор който да не е бил свидетел. Нарушителите просто трябва да се лишават от възможността да извършват нарушения - само така ще опазим своя живот, живота на децата и близките си, а не на последно място ще опазим и живота на нарушителите. Мир на душите на загинаите при ПТП - за мъртвите или добро или нищо, но нека онези от които зависят нещата - политици, полицаи, експерти - да се опитат да опазят живите.
65
0
 
1
 
! Отговори
Anelia преди 16 години
Не знам колко хора трябва да загинат,но скоро този ужас няма да спре!!! За съжаление една от пострадалите е моя близка....на който не му се живее да си тегли куршума и да не застрашава живота на другите. Писнало ми е от "шофьори" все можещи. Лети се на небето, на пътя не става. Всеки гледа да си купи по-мощна и по-мощна кола....и за какво? За да си съкрати пътя към ония свят. Ама отивайте, никой не ви спира! Но не застрашавайте живота на други хора......Просто съм потресена, не знаеш от къде кой ще направи някоя глупост и ще ти рискува живота....
64
0
 
1
 
! Отговори
Мъри преди 16 години
Иване, нещо те е много ядосало, е, няма ли какво..... Ако са ти трябвали 7 години за да разбереш от "от къде изгрява слънцето"..... кофти за теб. Една държава, Германия, по-близо е до нас, и е на доста по-високо ниво от щатите във всяко отношение..... разбираш ме за какво говоря, за да не издребняваме..... та,.. процентите са горе долу така както си ги написал и за тях.... с малки корекций. Но нещата вървят...и то как... Знаеш ли защо... защото всеки си знае мястото, ако нещо се обърка някой, посочват му го....мястото де, не, че и там няма грешки..... А у нас много хора не са си на мястото, най-вече като започнем от политиците.... И веднага се съгласявам с теб, че самочувствието без покритие е повсеместно..... Готина тема нали.....
63
0
 
1
 
! Отговори
Ivan Aleksandrov преди 16 години
Една Антибългарска СтатияДойде май време и хората,които толкова обичат България да пишат за това колко са отвратени от състоянието на Българското общество и на страната като цяло. За моето объркано поколение, което се пръсна по света е много трудна тази дискусия защото граничи с решението никога повече да не се върнем в България а мен лично това ще ме боли много. Искам, обаче, да излея това, което чувствам защото повече не мога да търпя да не го споделя. От 7 години живея извън България. Дойдох в Америка за да правя магистратура. Израстнах по митингите в София и през 90те години когато имаше Рок-енд-рол и гръндж и по-нормални хора и надежда. Винаги съм обичал страната си и съм се гордял от това че съм Българин. За това ми беше доста трудно първите години в Америка защото малко по малко започнах да разбирам как някой неща за България и Българите са истина, някои са си пълни лъжи и измислици на БГ преса и историци. Да речем - в България четяхме всеки ден как шашваме света с разни неща, как БЪлгарите успяват, как ни ценят, колко сме гениални. И аз го вярвах и мислех и защитавах. И аз говорех за Джон Атанасов, за девети век, за Киселото Мляко, Песента в Космоса, българските програмисти, математици и щангисти.Много би беше интересно да се срещам с нови хора от всякакви държави. Колкото повече го правех, толкова повече разбрах,че Българите с нищо не сме по-добри от другите източно европейци или западно европейци или американци. Разбрах, че всяка нация има с какво да се гордее и(повечето имат повече от нас), че ние с нищо чак толкова не блестим. Не само това - Като човек поживее малко в чужбина разбира че както в България така и сред Българите тук 90% от Българите за нищо не стават защото ги мързи да гледат. Да има 2%, които са на световно ниво, има 8%, които си вървшат работата но 90% са като котва на шията. Ще кажем, да ама то навсякъде е така... да.. и в Америка и в Германия има *** хора, но пък си вършат работата и не гледат само както да те преметнат и не мислят че заслужават да им се плаща без да има някакъв принос. Това разбира се не пречи на тези 90% (в БГ и Америка) да критикуват хората тук и да говорят как били ***. дебели, как не работели и за нищо не ставали. Освен това тези критики са от хора, които живеят в паралелна вселена и не си общуват с хората тук а само гледат да си купят вестник ШОК от българския културен център и да прочетат какво става с "гениалният" Слави Трифонов или да отидат да се надзидат със шкембе чорба в родната съмнително изглеждаща чалга кръчма.. Да бяхме направили ние нещо по-добре от тях та да критикуваме. А ние сме от една бедна и объркана страна дето нищо градивно не е направено от много време . Та за 7 години разбрах че сме просто обикновени хора от една малка и бедна Балкканска държава и че на никой не му пука за нас било в Америка било в Европа. Имаме някои тип талант, но и толкова фира, че не е истина. С нищо не сме по-добри от Румънци, Поляци, Американци и т.н. Но много си го мислим в
62
0
 
1
 
! Отговори
kalin преди 16 години
bahti i katastrofite....tazi sedmica se smlqha napravo....karrite vnimatelno be hora
61
0
 
1
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
Ne znam po kakva prichina mi e iztrito prednoto mnenie, no pak shte go povtorq: SPAZVAITE ZAKONA! TUK GLOBATA E SMURT!!! NE UBIVAITE!!!
60
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Забелязвате ли, че има провокатори в тези дискусии? Защо продължавате да ги храните? Съвсем безпредметно е...
59
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи. О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и mрочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история. И за това бъларите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език? Но, рече, гърците са по-мъдри и по-културни, а българите са прости и глупави и нямат изтънчени думи. Затова, казва, по-добре да се присъединим към гърците. Но виж, неразумни, от гърците има много народи по-мъдри и по-славни. Оставя ли някой грък своя език и учение и род, както ти, безумни, оставяш и нямаш никакви придобивки от гръцката мъдрост и изтънченост? Ти, българино, не се ***, знай своя род и език и се учи на своя език! Пишете на Кирилица , нашата Азбука!
58
0
 
1
 
! Отговори
groznoto преди 16 години
нАПРАВО НЕ МИ СТАВА ЯСНО .аБЕ ТОЯ НАРОД ДА Е Е РЕШИЛ ТАКА ДА СЕ ИЗТРЕБИ. БЬРЗАЙ ДОКАТО СЕ КАЧИШ. ПОСЛЕ СА ГРОБИЩАТА
57
0
 
1
 
! Отговори
dobro преди 16 години
Pichove, az pyk pomnia kak bashta mi i negovite priateli, vsicki do edin CSKAri do bolka i kokyl, placheha zaq Gundy i Kotkov, makar che te biaha ot vechnia sypernik na armeicite. Pomnia kak dvete agitki pred centralnata bania, tezi na cinite i chervenite zapaliankovci, se biaha sybrali i niamshe prisystvasht koito da ne roneshe sylzi. I togava horata se pitaha i neviarvaha i nemojeha da razberat koi kakvo e prichinil, nemojal da izbegne ili dopusnal greshka. Faktyt e, che po nashite pytishta ginat hora sled katastrofi koito sa neobiasnimi, a tam kadeto ima obiasnenie to e neponiatno-kak tozi i tozi e dopusnal greshkata ili ne e mogyl da iq izbegna.Prisyedinete se ky netyrpimostta za sofirane pod alkoholno ili drugo vliqnie, prisyedinete se kym netyrpimostta kym djigitskoto karane , izprevarvane i nespazvane na osnovnite pravila: syobrazene skorost, distancia i predimstvo.
56
0
 
1
 
! Отговори
Lin преди 16 години
Po povod katastrofite mi se iska da vi spodelia neshto.V petyk sled rabota trygnah na pochivka, na magistralata SF - PD si karam naj-spokoino sys 120-130 i ot diasna lenta edin gospodin s biala kosa i 2 deca v kolata me natiska. Kakvo se ochakva ot men da napravi?Da se udarim s nego, da se udaria v mantinelata ili da dam gas? Zaradi *** kato nego, stavat katastrofi i ostavat nevinni jertvi na pytia.Ako gonzo ima pari i hubava kola - za kakvo mu e akul?Samo da se moli da ne go sreshtne niakoj po byrz ot nego i da ne go prati v niakoia kanavka s razcepena na dve kola i goriash. Neka Gospod da pazi vsichki po chernite pytishta na rodinata ni.
55
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
i nai -zlove6tite snimki da slogat po magistralite i krustovi6tata pak 6te sme na su6tiq hal,dokato ne im doide akula v glavata na ei tiq s BMW-tata i Mrecedesite,deto karat kato izturvani
54
0
 
1
 
! Отговори
За 60 преди 16 години
Карай с 200 де, ако не искаш да се размажеш като куцо пиле домат. Вие не разбирате че наще пътища са направени за до 120 км/ч. Който вдигне повече дори и с Боинга си, рискува да се размаже!
53
0
 
1
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
Zakonut za dvijenie po putishtata e nai-narushavaniqt zakon, i za sujalenie globata tuk e ednokratna i se naricha SMURT!!! Spazvaite zakona, ne ubivaite!!!
52
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Гонзо , човече не си интересен. Ако наистина го мислиш , това което го пишеш значи си грандиозно съчетание на *** *** и кретенизиран ***. Всеки има правото да кара каквато кола иска и с колкото иска. Щом няма ограничение за минимална скорост , може и с 10 да кара. Ако не знаеш правилата , нека да ти кажа , че на магистрала може да се кара минимум с 50 км/ч , поне такива бяха правилата когато аз взех книжка и всяко МПС , което може да развива над тази скорост , може да се движи по магистрала. Отделен е върпосът , Тракия и другите главни пътища до каква степен са магистрали.И нека не забравяме , че главната цел е да стигне човек жив , а не по-бързо!
51
0
 
1
 
! Отговори
абе... преди 16 години
Що се връзвате на такива *** като 51? Толкова е виждал и той скъпа кола, ама само на картинка. Съвсем успешно съм се разминавал на косъм от пребиване с кола дето струва 100 000 EUR и като гледам снимките на БМВто от другата новина с катасстрофата във франция - то е същото. Точно най-големите *** дето си мислят че като карат скъпи коли са безсмъртни правят такива катастрофи. Е пред тях естествено са тия с голфовете и 100годишните коли които избиват комплекси на пътя но пред смъртта всички са равни
50
0
 
1
 
! Отговори
s bagera преди 16 години
skoro da nema nekoj bilbord s nqkq sma4kana hubova kola i to da e tvoqta .DANO- golqm kef. Dano samo kolata ti e sma4kana a ne i ti.
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
АБЕ КАКЪВ КАТ БЕ!!!! стига с тоя кат! докога ще чакате някой друг да ви "оправя". то не се иска много зор да караш като хората. и друг път съм казвал, тук всеки на думи е голям гражданин със съвест, но главата си давам, че в кола на пътя 80% от вас не спират на пешеходните пътеки, освен ако пешеходецът не скочи пред вас, пак толкова надхвърляте ограниченията... не може всички да сме съгласни, щото на улицата е друго! покажете това, което говорите!