Вретанаров: Откраднах само 660 хиляди лева

Отстраненият шеф на „Трамкар“ се тюхка, че му приписват кражба за милиони, пък те били само хиляди
19 дек 2007 11:08,
30
Вретанаров: Откраднах само 660 хиляди лева
Христоско Вретенаров. Снимка: БГНЕС
„Аз съм направил самопризнания за 660 000 лева, а сега ми приписват 1,5 млн.лв., което са пълни глупости“, каза обвиненият в присвояване бивш шеф на “Трамкар” Христоско Вретенаров преди делото в Апелативния съд.

Вретенаров и адвокатът му Димитър Вълчев са подали жалба срещу решението на Софийския градски съд, с което Вретенаров бе отстранен от длъжност.

Вретенаров посочи още, че не е членувал в никоя партия, а сега едва ли някой щял да го вземе.

Отказа да сподели подробности за разпита при кмета Бойко Борисов и счита, че вече е изкупителна жертва на нередностите, извършвани в различни общински фирми.

Пред съда Вретенаров каза, че е сътрудничил, сътрудничи и ще сътрудничи на разследването и помоли да не бъде отстраняван от длъжност.

Прокурорът по делото обаче заяви, че решението на съда е точно и има опасност оставайки на поста си Вретенаров да укрие улики.

След кратко съвещание Апелативния съд потвърди решението на Софийския градски съд за отстраняването му от длъжност.

След заседанието Христоско Вретенаров заяви, че ще си търси работа, защото едва ли семейството му би могло да се издържа само със заплатата на съпругата му, която е учителка в 32-ро училище.

Дъщеря им пък била на работа само от 3 месеца като младши мениджър във фирма. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Lestat преди 16 години
Жалко , че няма един Отряд който да ги трепе всичките "Играчи"
8
0
 
0
 
! Отговори
genii преди 16 години
Тоя ако не го осъдят аз напускам държавата, ако ще да мета или да правя дюнери в някоя друга държава! поне 10 години затвор за такива ***!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хи хи откраднал 660 хиляди само. Другите ги е завъртял на вретеното!
6
0
 
0
 
! Отговори
zoro преди 16 години
Направо ми се къса сърцето! Оревах наията! Дано му даде на човечеца некой работа та да не умре отглади, че се неиздържа... не е като да се гушиш с изи мъни, *** кой че наеме крадец пропаднал само се чуда...
5
0
 
0
 
! Отговори
Zavaliikata преди 16 години
samo 660K... miliq, kakvo sa tova? vse edno da si v nqkoe selo i da kajesh che si otkradnal 150lv. babite i dqdovcite shte te gledat po syshtiq nachin, kakto nie go gledame nego. Tova se naricha naglost!
4
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
"След заседанието Христоско Вретенаров заяви, че ще си търси работа, защото едва ли семейството му би могло да се издържа само със заплатата на съпругата му, която е учителка в 32-ро училище.Дъщеря им пък била на работа само от 3 месеца като младши мениджър във фирма. "Ааааа, добре дошъл Вретенаров, добре дошъл при нас. Дори си доста по-добре от повечето българи, някой и с доста по-малко преживяват.
3
0
 
0
 
! Отговори
foxy преди 16 години
Само заради това "само 660 000" заслужава да му теглят куршума....аман от играчи
2
0
 
0
 
! Отговори
llx преди 16 години
GORKATA VRETENKA, SAMO 660000 LV. 4E TOI NI6TO NEE OTKRADNAL. OT GLAD LI DA UMIRA. TRQBVA DA GO OBESQT NASRED S-Q
1
0
 
0
 
! Отговори
Tirol преди 16 години
бил откраднал САМО 660 000 лева! Ами я вземете му дайде възможност да открадне още 10 пъти по толкова и му направете паметник до този на "Св.Неделя" в центъра на София. Паметник на българските политици и управници!