Роко ще ги помни

Ерджан Рашид остана без тракторната си база, ресторанта "Рибарска среща", взеха му къщите и колите
5 авг 2008 15:01,
69
Роко ще ги помни
Снимка: standartnews.com

Окръжният съд в Кърджали реши имущество на Ерджан Рашид – Роко на стойност 1 719 073 лева да бъде отнето в полза на държавата.

Искът по делото е внесен от хасковската дирекция на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.

Запорирани са 8 декара земя в село Пепелище, ресторант "Рибарска среща" в Кърджали, тракторна база в момчилградското село Сушево, оранжерии в Джебел, дворни места, брокерски офис, четири апартамента, товарни и леки автомобили.

Според иска на комисията, Роко е придобил имотите и автомобилите с пари от престъпна дейност.

Решението на кърджалийските магистрати може да бъде обжалвано пред Пловдивски апелативен съд.

Производството срещу Ерджан Рашид в хасковската комисия "Кушлев" е образувано след влязла в сила присъда по дело от 2004 година.

Присъдата е за незаконно организиране на хазартни игри и е издадена от Районен съд – Ардино.

Процесът е приключил със споразумение, в резултат на което Роко е осъден да плати 100 лева глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
3
 
! Отговори
Макаров преди 13 години
Кушлев Кушлев ...*** дърт в София е пълно с измамници от различен калибър един от друг по нагли и по крадливи .Що не си завреш мръсната муцуна там бе дърт пършивец дето си гласува 7000 лв заплата без досега да си свършил нищо свестно.Дърт *** сигурно и за жълти стотинки ще те прочетат...
68
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
в България колко села има и от тях колко обичт атака.
67
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ATAKA!!!
66
0
 
4
 
! Отговори
преди 15 години
ei,edin fes za parlama da nakajat
65
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Прочетете това по долу и да изгоним хайдуците - ние ще плащаме сметките иначе
64
0
 
4
 
! Отговори
В.Н преди 15 години
Дочаках да видя някаква политическа грамотност в тези форуми. Днес е хубав ден не съм сам сам в мненията си за АТАКА и ГЕРБ което е обнадеждаващо. АТАКА наистина са проруско настроени леви и милеещи за Сталин, Хитлер и Мусолини + излъганите бедни. Не е тайна че елктората на АТАКА, са в болшинството си са бивши функционери на БКП. Всички забравиха колко от кандидатите им на местните избори бяха бивши доносници, след БСП и ДПС ... АТАКА се нареждаше на 3-то място по броя на агентите последвани от ГЕРБ. Проверете ги тези списъци.
63
0
 
2
 
! Отговори
ММ преди 15 години
това е пътят по който минават всички "месии"- първо беше Костов (с малко, но завинаги), напълни си гушата, разруши България и направи така, че народа гласува пак за комунистите. После дойде царя (да ни оправи за 700 дни). От никому неизвестно бедно испанско благородниче от дупедавството на родните за кратко време стана един от най-големите земевладелци в Европа. Разпарчосаха с ортаците си черноморието и планинските курорти, взеха комисионните от далаверата с външния дълг и легнаха на рейд. Изгря звездата на бате Бойко... Тук за сега имат думата софиянци, но като знам какво правеше като Главен секретар на МВР, тежко ни и горко, ако този некомпетентен перко стане Министър-председател. Идва ред и на Месията Сидеров (боже опази!!!). За морала му показателен е случаят, когато блъснаха колата на магистралата и изкара случката като атентат срещу персоната си. А сега саботира работата на съда с долнопробни хватки ала Костов. Докопа ли кокала- тежко ни. Ако бях на 25 години, досега да си бях бил камшика от този Абсурдистан!!!
62
0
 
2
 
! Отговори
некъв такъв преди 15 години
Долавям завист и омраза към "резака" който натрупа макар и по престъпен път чували пари а вие си бачкате за неколко лева и некви стотинки... А и замалко да забравя ... Къде отиват парите след като са му отнели имуществото ....? Е няма да построят детски домове нито градини ... Прехвалените Ви дръжавници ще си купят нови коли , вилички , къщички .. В такава държава живеете , а Вие овце си гласувайте ... да ви крадът ... Поне държавата Ви е в нещо на първо място - по корупция , в това сте добри ...
61
1
 
2
 
! Отговори
НАСС преди 15 години
ДО 59. АЗ НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА АТАКА И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ. САМО АТАКА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ТАЗИ КРАДЛИВА ***,ОСТАНАЛИТЕ САМО ХЛЕНЧАТ. ТО ЧЕ ВСИЧКИ КРАДЪТ НО ВАЖНОТО Е КОЙ ЩЕ КРАДЕ ПО МАЛКО ТАКА ЧЕ ДА ОСТАНЕ И ЗА НАРОДА.
60
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Аз откога ви казвам - САМО БОЙКО !!!
59
0
 
3
 
! Отговори
axaxax преди 15 години
съжалявам че сам гласувал за АТАКА до сега,елате вижте в Бургас кво правят... как заграбват общински земи и строят кооперации и 14 етажни бизнес сгради...апартаменти и магазини се продаватсамо в... СКАТ ИНВЕСТ... ммм не беше ли чичкото шеф на СКАТ от АТАКА и общинар.... май бешеееее сами си правете изводи... ДОЛУ ДПС мръсните турци купиха черноморието ***... то не останаха партии бе... нито АТАКА,БСП,НДСВ,ДПС... всички крадат бе *** един няма честен от тях...не крадат само тия дето не са били в управлявашите но те чакат ред... влязат ли и те ще крадат
58
0
 
2
 
! Отговори
Мирчо преди 15 години
АТАКА е създадена от БСП ( к ) ДА РАЗСЕЙВАТ ГЛАСОВЕ ОТ ПАРТИЙТЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ОПОЗИЦИЯ.ХОРАТА ВЕЧЕ СЕ ОПОМНИХА И ГЛЕДАТ С ОТВРАЩЕНИЕ НА АТАКА, КАКТО И НА ДРУГИЯ КРИПТОФАШИСТ БОЯН РАСАТЕ. ТЕЗИ ДВЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОРГАНИЗАЦИИ НЕ ЧЛЕНУВАТ В НИКАКВИ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЕВРОПАРТИЙ. НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ, ЗАЩОТО СА *** НА МОСКВА! ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ИТЯХНИЯ КРАЙ ЩЕ СЕ ВИДИ ЯСНО! ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПИОНКА, КОЯТО САМО С ЕДИН ХОД НА БСП-комунисти ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВЪН ОТ ИГРАТА НА СМИСЛЕНАТА ПОЛИТИКА! ТАКА,ЧЕ КОЙТО ФАКТА НЕ ГО Е РАЗБРАЛ, НЕКА КУФЕЕ НА СБОРИЩАТА НА КЮРДА СИДЕРОВ!
57
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ami mnogo iasno 4e tozi put 6te se glasuva za ataka .nikoi da ne pravi izkliu4enie
56
0
 
2
 
! Отговори
men преди 15 години
2 vishi obrazovania v BG, ne oznachavat che ste izkliuchitelno inteligenten ili puk umen-vsichki znaiat che diplomi se kupuvat bez problemi v BG!!!! namerete nesto drugo, s koeto da me ubedite, che imate nesto v glavata si, sled kato simpatizirate na bolen psihopat kato Siderov i shaikata okolo nego, molia!
55
0
 
2
 
! Отговори
Баба Илийца преди 15 години
Традицията повелява парите да останат в семейството...Сега имането се отнема в полза на държавата., а щом е държавно, значи е и на Доганчо. От Роко в държавното-от държавното в Доганчо-от Доганчо в Роко...Всичко е точно, имането е в семейството.Господ здраве да ви дава!
54
1
 
2
 
! Отговори
Плюшкин преди 15 години
8 дка за бостан или е произвеждал суровина за цар Киро?
53
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Истинските патриоти не са в парламента и сред управляващите.БСП и нейните дъщерни партии / ГЕРП, Атака , НДСВ, ДПС и др./ те управляват държавата като предават власта на дъщери и синове ,внуци и правнуци.БСП си създават нови партии , за да могат да са винаги на власт .Жалко за държавните пари раздадахи ги на некъдърници и те започнаха да фалирват т.е пропиляха парите на държавата .Сега идва ред на европарите но определено ще се наложи да ги върнат - горките ще останат гладни и жадни .
52
0
 
2
 
! Отговори
възмутен преди 15 години
Браво на вас. Един здраво мислещ човек.То човешката злоба и простотия е безгранична особенно в б.г. Освен да ругаят и да питат какво ти е образованието друго не знаят.За сведение в атака има хора и с по две висши ,ама не се перчим с това.Точно така само обединение макар и после да има развод по италиански.Толкова невежи хора от подвизаващите се по форумите не съм виждал. Абе тоз народ хептен е изтъпял. Само пари са му пред очите.
51
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Младос 3 - да се чете Младост 3
50
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Извинявайте някои да знае дали е останал хляб в някои магазин близо до блок 316 в Мадос 3 че сме останали без хляб за вечеря?