Шофьор на такси преби пътничка

Издърпал дамската й чанта, отворил вратата, хванал я за косата и я изхвърлил от автомобила
4 окт 2008 14:02, Петя Славова
133
Шофьор на такси преби пътничка
Снимка: БГНЕС

Таксиметров шофьор нападна и изхвърли от колата си 27-годишна жена.

Инцидентът е станал към 17 часа на 3 октомври в София.

Драмата започнала, след като двамата се скарали заради голямата сметка, отчетена от апарата.

Шофьорът издърпал дамската чанта на пътничката, отворил вратата, хванал я за косата и я изхвърлил от автомобила.

По случая е заведена преписка, като служители на МВР издирват таксиметровия водач.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалата е била пребита и изхвърлена от таксито на ул. "Евлоги Георгиев".

Младата жена е с контузии по главата и тялото.

След преглед е изписана от болничното заведение и е освободена за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
! преди 15 години
Да кажат ама няма.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И като напишат О Кей Суперлукс примерно, 90% от хората няма да направят разлика между Супертранс и Суперлукс. И ще пострада почтената фирма. Не мога да разбера толкова ли е трудно да се приеме закон срещу имитациите. Толкова ли е трудно да се сложи долна и горна граница на допустимите тарифи? Ама не било пазарно, не било демократично.
10
0
 
0
 
! Отговори
Az1 преди 15 години
Кажете името на фирмата превозвач! Не го крийте!
9
0
 
0
 
! Отговори
Amon преди 15 години
бая шамари съм раздал на бакшиши ,които се опитват да ме правят на будала :)) когато и да ги отупаш - няма да сгрешиш :)
8
0
 
0
 
! Отговори
дими преди 15 години
Дано го намерят и го осъдят, а не да го покрият...мама му бакшишка....що не посегне на някой мъж....да му накриви мутрата....а на жена....*** комплексар - половината сте такива...адски трябва да си ***, че да посегнеш на жена ?!?!?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гадни бакшиши! И аз колко пъти сам ставала жертва на подобни гадняри! Ама какво да правиш случвало ми се е сама да се прибирам от летището и да съм с много багаж и тогава нямах избор, да не ви казвам каква ми беше сметката :-( А за това, че отказват кратките курсове не ми се говори. Рядко се срещат свестни между тях. Повечто са от див селянин нагоре. Дошли преди два дни от майната си, обаче се мислят са велики и за царе на пътя. А, да това ми е другото любимо. За тях правилата не важат, точно като за маршерутките! Карат си хора и хич не ги е грижа ни за знаци, ни за нищо.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да разбера и друго,това че ако сметката ми е 5.20 ,тя автоматично се закръглява на 6.00 . Това никак не е тактично,защото тези 0.80 дето ми прибира за нищо, аз с пот на челото съм ги изкарвала.Има таксита,които незнайно как броячът върти като водомер с пусната чешма...
5
0
 
0
 
! Отговори
of преди 15 години
Направо само за таксиметрови шофъори не ми говорете. Толкова съм им яла попарите, че нищо добро не мога да кажа за тях. 1. Избират си пътници за големи разстояния и ако те карат на 5-6 км. те гледат все едно си ги ощетил финансово. Дрислъофци!Обслъжването им е под всякаква критика. А колите им са толкова занемарено отвътре, че ми е неудобно, когато пътувам с чужденци.Ако търсите хора обезобразени от нуждата да печелят - таксиметровите шофъиори са шпърви в списъка.Мързели. И за 5 км. са длъжни да работят, ако искат хората да ги уважават!И как никога не ми отказаха, когато видеха човек от мъжки пол с меН, А КОГАТО СЪМ С МАЛКО ДЕТЕ - НИКОГА НЕ МЕ ВЗИМАТ!е, ТОВА СА ТЕ. Не се учудвам, че са пребили жена- жаждата им да печелят без да работят ги е обезобразила напълно!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не е нормално някой фирми да возят по 0.59лв, а други да возят по 5.90лв, НЕ МОЖЕ! Поне в нормалните държави не може...Примери: Аз лично съм късоглед, и само отблизо виждам цените, и внимавам де, ама кво да кажем за бабите и дядовците...дето са живели в свят на почтенност - ужас.Ей така един път си се возя, и моя таксиджия вика - "ей, гледай го оня, 5.90лж/км, а той возеше една възрастна жена (явно от гарата), 2-3 курса и се е осигурил за деня". Направо не ми се мислеше за бабата.P.S. Дори да има право да прави така в демокрация, аз имам право да му кажа - ти , в ада нека да гориш!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a sega de? koi kriv koi e prav? ako 6ofiorut e obqvil cenite na koito vozi na stiker sre6ty - nikoi ne moje da my se surdi, a da gleda. no puk toi nqma pravo da bie i da otnema 4antata na jenata. ima i o6te ne6to - razre6avat IM se na nqkoi takiva taxita da slagat na 99% emblemi napodobava6ti tezi na golemi kompanii......i eto 4e pak vzi4ko opira do zakon v edna bezzakonna durjavica
2
0
 
0
 
! Отговори
мая преди 15 години
кажете от коя таксиметрова фирма е бил шофьора?пуснете негова снимка!важно е, не бих желала утре вечер аз да съм следващата му жертва!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мама им *** бакшишка!!!Докато едни по цял ден се потят за 20 лв надница, има някои дето взимат 20лв само щото МАМЯТ хората !Кой нормален ще защити тия обирджий...друг е въпроса че сега в БГ само крадци останаха