Шофьор на такси преби пътничка

Издърпал дамската й чанта, отворил вратата, хванал я за косата и я изхвърлил от автомобила
4 окт 2008 14:02, Петя Славова
133
Шофьор на такси преби пътничка
Снимка: БГНЕС

Таксиметров шофьор нападна и изхвърли от колата си 27-годишна жена.

Инцидентът е станал към 17 часа на 3 октомври в София.

Драмата започнала, след като двамата се скарали заради голямата сметка, отчетена от апарата.

Шофьорът издърпал дамската чанта на пътничката, отворил вратата, хванал я за косата и я изхвърлил от автомобила.

По случая е заведена преписка, като служители на МВР издирват таксиметровия водач.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалата е била пребита и изхвърлена от таксито на ул. "Евлоги Георгиев".

Младата жена е с контузии по главата и тялото.

След преглед е изписана от болничното заведение и е освободена за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В държавата Абсурдистан всичко е възможно. Всъщност има ли държава?
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да видим сега какво ще направи полицията. Бакшишите трябва да бъдат поставени на мястото им - на дъното на хранителната верига. Тези *** трябва да знаят, че професията им е най-долната възможна - каруцар.Не ползвайте мърлявите кочини, които в България се наричат "таксита".
30
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Ако това е вярно на тоя *** трябва да му размажат от бой наглата муцуна и да му бият стотина яки шута по дрисливия г.ъ.з.
29
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
ЖиВЕЯ ОТ 13 ГОДИНИ НАВЪН,ОБИКОЛИХ ДОСТА СВЯТ,НО ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА.След такъв слу4аи се взима разрешението на "фирмата" -голяма глоба и съд до дупка.Но в БЪЛГАРИЯ това не може да стане,БАКШИШИТЕ са най-долният слой в тази скапана страна.
28
0
 
0
 
! Отговори
joro преди 15 години
и в русе винаги са ми връщали парите точно. возя се по 10тина пъти в месеца и до сега не съм попадал на някой който да ме прецака. говорим си като приятели после ми връща точно и това е. не знам в софия толкова ли са зле...
27
0
 
0
 
! Отговори
андрюха преди 15 години
Со кротце со благо и ................кютек
26
0
 
0
 
! Отговори
ачо преди 15 години
90 на 100 от таксиджиите са пълни ***, факт.Жалко за 10-те % читави
25
0
 
0
 
! Отговори
бивш негър преди 15 години
Фирмата ,фирмата на батко пипа сладко
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз знам как са такситата в Търново и тия в София, и разликата е от земята до небето. За разлика от софийските, търновските шофьори са доста по културни и винаги връщат стотинки, нито един не ми е казал на сметка 2.50 - "пич, 3 лева!", а в софия ми излиза 5.40 а оня вика - "6лв", еваля :-)
23
0
 
0
 
! Отговори
do typija taksimetro преди 15 години
Ako ne plati biete, taka li?Ami ako mamite w cenite. Znam kak si nastrojwate aparatite, za da wyrtjat po-byrzo. Moze i chestni da ima sred vas- sluchawalo mi se e da popadna i na takiwa, no kato cjalo ste moshennici, koito tyrsite lesna pechalba i mnogo ne wi se raboti. Shte kisntete na spirkata po celi chasowe, za da si tyrsite zertwi, ama za dwa leva ne wi se wyrti wolana. A nie w tazi strana ne sme milioneri. I na was kato ne wi se raboti - gladuwajte!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
do taksimetrow shofy преди 15 години
Виж какво бе пич, на всички ни е писнало от простотията Ви. Не знам как се въртят апаратите, но бях свидетел как един такъв като теб си включи апарата не знам на каква тарифа, но 20 км. ми излезнаха 50 ст. Само му казах е, вие ставате жертви на собствените си измами и му дадох на 2 лв., макар че 50 ст. си заслужаваше.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ami te tez teksimetrovite v sofiq mnogo mamqt...to ne samo v sofiq de v po golemite gradove e tai :((( gi za ako ne zabeleji 4ovek i 100 leva moje da mu zemat...zatova poglejdaite cenata na prozoreca predi da sa ka4ite :)
20
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Абе с тая пасмина шофьорите и Сталин не е можал на глава да излезе ама нейсе! Виновна ни е ъправията, че не може да ни усигури условия за нормални доходи, та да не обрущаме чак толкова внимание на такива дребни айдутлуци и да рисковаме живота си за такива дребни стотинки! Мама им *** на управляващите! Те са виновни, че ни направиха на 5 лева!
19
0
 
0
 
! Отговори
Потърпевша преди 15 години
Преди време на подуенската гара чакахме такси аз и двойка чужденци, но които им личеше, че са чужденци по високия ръст, по-светлия тен и одърпаните дрехи на жената. Спря такси с тъмничък шофьор, който се направи че не знае къде ми е квартала, за да вземе чужденците за летището, въпреки че аз чаках доста преди тях. Не знам колко ги е обрусил, но таксита беше мръсно, седалките - оръфани и мазни, шофьорът - мръсен, небръснат и отвън дори полъхваше на неприятно. Почувствах се облекчена, че не се качих, но все пак кой е дал право на този *** да си избира пътниците??? И изобщо, като ни обслужват кой по-точно трябва да има право на избор - пътниците или те? Наглост - друг един си имаше телевизорче в колата, надуваше някаква фолк-програма с нашенски порнозвезди, т.е. фолкпевици и отвреме навреме поглеждаше към пътя : )... Още през далечната 1982, на погребение, един щеше да ме изхвърли от колата, защото паднали на пода листенца от букета цветя. Тези хора заслужават здрава ръка и нищо повече! Таван на таксите за километър, престой, начална такса и всички съмнителни "гъдели", чрез които ни подлагат на откровен рекет. Защото той е узаконен!!! Казват - като не ти стиска - не се качвай! Трябва Федерацията за защита на потребителите да се намеси и тук! Изобщо много работа и се отвори на тази Федерация: )...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво очаквате от тинята на обществото.Не казвам,че всички са такива,но поне 90% от тях са.Не стига,че на пътя се държат като бабаити,не стига че лъжат с цените,не стига че колите им смърдят на цигари и какво ли още не и се чува гнусна чалга (а когато ги помолиш да я сменят,ще те изядат с парцалите) ами сега и бият.Значи като пребият някои бакшиш се събират на площади и карат 2 мил. души да се съобразяват със затворените улици.А сега са се изпокрили като п.тки.Мама им *** бакшишка.Аз изключително рядко ползвам бакшиш (не повече от 5-6 пъти годишно).Призовавам и вас да се ограничите с тези гамени.
17
0
 
0
 
! Отговори
Таксиметров шофьор преди 15 години
Къде е гледала преди да се качи? Има си ценоразпис - като не и изнася да не влиза ! Щом е влязла и се е возила - трябва да си плати за услугата !
16
0
 
0
 
! Отговори
ilteko преди 15 години
Не се ли усещате, че обиждате стотици шофьори без причина.В коя професия всички са читави.
15
0
 
0
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Като им погледнеш алчните и зли физиономии,иска ми се да им ги размажа.Много рядко виждаш нормална,благородна личност.Прилагат манипулация на апаратите,нищо че са електронни.Никакви компромиси с тия нагли ***.Ползвайте ги само в краен случай.Мотат се като мухи без глави между спирките,а по Витошка да не говорим.Дремят като акули в засада по пресечките, от тях неможеш да преминеш.Защо е определена като пешеходна зона?
14
0
 
0
 
! Отговори
гудю преди 15 години
Като се скараш с бакшиша и решиш да го набиеш, трябва да спазиш две правила.1. Удряй преди да се е добрал до парлангото.2. Никога с юмрук по тиквата. Тя е дебела, ще си повредиш ставите на ръката. Удря се с отворена длан. В бокса е забранено, но тука не е. Ако ти се намира нещо твърдо, не се колебай да го използваш. Закъснееш ли, *** ще повика себеподобните, които хич няма да те бавят и разпитват кой крив и кой прав.Удряй първи!
13
0
 
0
 
! Отговори
Anna преди 15 години
zatova vi kolqt horata ! vednaj se ka4ih ot leti6teto i poredniqt bak6i6 mi se obesnqva6e v liubov ,4e nqma da me zakara tam kadeto az iskam ,4e samo vednaj da sam go celunala i t. .n. boje kakav strah me hvana togava neznam ne bqh na sebebsi i kato vidq ,4e nqma da stane i mi izvadi golqmata suma i az bqh sama i nqma6e nakade posle napravih jalba do policiata i do den dne6en gi 4akam i sam re6ila da ne se ka4vam na nepoznati ve4e 2godini otgovor nqma ot tova ! te sa *** i dolni hora !