Георги гледал на всяка жена като на плячка

Прокуратурата иска постоянен арест за задържания за убийството на Радостина младеж
9 мар 2009 10:27,
274
Георги гледал на всяка жена като на плячка
Снимка: Булфото

Прокуратурата ще поиска днес постоянна мярка „задържане под стража“ за 21-годишния Георги Цветанов, обвинен за убийството на състудентката си Радостина Евтимова.

Трупът на младата жена беше открит в петък вечерта в апартамент на ул. „Мир” във Варна с над 50 прорезни рани по цялото тяло и лицето.

"Той го направи, той я уби", викала шокирана от видяното Теодора – по-малката сестра на Радостина, която открила трупа й.

С Георги били само колеги в една група по специалността "Стопанско управление", 3-ти курс.

На 5 март двамата се веселили в обща компания на партито за 8 март на Икономическия университет във варненската дискотека "Трала-ла".

Радостина била и със сестра си Теодора, но по-късно се разделили.

Жестокото клане станало в апартамента на приятеля й Петър, който учи в Англия.

Никой през нощта или на другия ден не е чул подозрителни шумове от въпросния апартамент 11, където е станало жестокото убийство.

Повечето от съседите са турски и кипърски студенти, които живеят също в луксозни апартаменти под наем.

Близки на Радостина са я издирвали през целия ден по мобилния телефон и в Skype, но без успех.

Тогава сестра й Теодора отишла и намерила безжизненото съсечено тяло. Радостина била само по бикини.

Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им.

Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.

"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян. На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
0
 
! Отговори
Drug преди 15 години
"Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър."*Propusnahte da pishete che e bil i chlen na pionerskata organizaciia na SDS ot 3-godishna vyzrast...
235
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
leka i prast na radostina allah ,i gospod da dadat mir na du6ata i!v bg nqmame zakoni vsi4ki sa korumpirani tova e samata istina
234
0
 
0
 
! Отговори
PENE преди 15 години
Тоя татковия мухлйо,дето цял живот нищо не е "пипнал" та да кажем една добра дума за него-гледал на жените като на плячка??! Дано го вкарат на топло та всеки *** да гледа на него като на жена!!! Е и на жертва разбира се - те там мнооого им се радват на татковите синчета!!!!
233
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
230, не са *** жените- просто мъжете са *** - ясно ли ти е? да си чувал за жена сериен убиец, или жена да отвлича самолети или автобуси - слаба ви е психиката и се чувтствате силни само като демонстрирате насилие, понеже мозък не ви достига! Аз уча в същия университет и днес темата на разговор беше относно това, че всеки е попадал в такива обстоятелства и не се знае кога какво може да ти се случи! Поклон пред паметта на Радостина!
232
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хора, колкото и да си чешете езиците истината е, че когато жена води мъж вкъщи посред нощ, това се разбира като покана за танц... И когато заведеш пиян или надрусан мъж вкъщи посред нощ е доста рисковано да се правиш на светица в последния момент. Сега може и да ревете срещу мен, но така е устроен света, като не са я научили вкъщи да се пази, ще си сърбат надробеното...
231
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Eгати наглия убиец, снимал я гола, занесъл си окървавени дрехи вкъщи... Тоя по-скоро е *** като бесепарски син, а баща му от СДС... Вър'и ги разбери тия поданици на ***...
230
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жените са наивни до мозъка на костите си. Познавала е убиеца от училище, той познавал и приятеля й, и наивно му се е доверила...Жените са *** до малоумие и не си дават равносметка за това което правят. Затова при изневяра най-честото им оправдание е "аз не исках така да стане, то просто се случи"...Трябва да имаш малко акъл в главата за да осъзнаеш колко грозно е да поканиш нощем друг мъж в апартамента на приятеля си, дори и той да е добре познат от детството...Момичето не е курвeтина, както я изкараха някои СДС-ари, но определено със своята наивност сама има вина за смърта си.А защо убиеца да не легне да заспи спокойно след убийството, след като и друг път е бил жени и изнасилвал, но таткото е оправял винаги нещата? ***... Да се разследват и предишните престъпления на Георги, да се установи как баща му го е измъквал и да влезнат заедно в затвора, заедно с тези, които са взимали подкупите!
229
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Леле -мале ! "... Радослав Лазаров се позова на свидетелските показания на приятеля на жертвата Петър Георгиев, който беше разпитан днес от съда. По думите му той е провел разговор по скайп с Радостина минути преди тя да бъде убита. Жертвата му е казала, че е в компанията на Георги, който я помолил да пренощува при нея, тъй като имал проблеми с родителите си. " Боже мили ! ! !Как ще пита Петър дали може Георги да остане да спи у тях? Ама това момиче само е предизвикало собствената си смърт ,предизвиквайки гнева и ...дявола.Ужасссс....
228
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бог да я прости
227
0
 
0
 
! Отговори
И НА НЕГО ЩЕ МУ СЕ Р преди 15 години
В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ЗАКОНИ.
226
0
 
0
 
! Отговори
обикновен зрител преди 15 години
Извинета, а защо всички тука се правите на прокурори и ченгета?!?!?!Много филми гледате или от скука се вживявате в тях?!?! Някой да се замисли по въпроса това момче наистина ли е извършило деянието, в което е обвинен?Нека събраните следи говорят вместо вас! И вместо медиите ! Момчето и една дума не каза на видеото,как решихте,че се държал нагло?!?! Какви са доказателствата за вината му? Веднага го разпънахте и го осъдихте.Смъртта е страшна, мъката е голяма, но несправедливостта е същото като убийството. Дайте да изчакаме доказателствата и след това да говорим без да се оставяме всяка медия да интерпретира случая в зависимост дали е обслужва или не интересите на СДС.Едва ли някой от нас познава случая и участниците,за да е сигурен на 100 % кое как е станало в десйтвителност. Бе не съдете, за да не бъдете съдени.Хайде да изчакаме и да видим фактите,а?
225
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бащата сам трябва да поиска най-висока присъда за сина си, а не да организира връзките си за да го оневинява или смекчава наказанието!А долупишещата, на която убиеца й се сторил симпатичен - май не е виждала х** от доста време...
224
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма никакво значение каква е партийната принадлежност на родителите. Момчето не бива. Приятелите очевидно го познават по - добре от най - близките! Жалко за девойчето! Лека и пръст!
223
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Погрешната родителска защита и понеже са от СДС се считат ЗА БОГОИЗБРАНИ и че всичко им е позволено.Баща му да не се прави на умряла лисица а да си посипе главата с пепел за погрешното възпитание което е дал на сина си и повече да не се прави на голям политик.Да се скрие в миша дупка и да се моли на Бога да му опрости греховете на него и синът му.Жалко за момичето Бог да го прости.
222
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На мен Георги ми се видя много симпатичен младеж на вид и ако не дава изявления е за негово добро.Така ги съветват адвокатите все пак. Но! Все едно е дали ще мълчи или не ,когато се разнищят следите,които ще докажат вината му. Защото пред фактите и боговете мълчат !
221
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еми да, някои по форумите го описват като патологичен лъжец. А психопатите са такива. И на мен ми изглежда много нагъл - все едно нищо не се е случило. Има и превръзка на цялата длан, вероятно е наранен от съпротивата на момичето... Сега да не кажете само, че полицаите са му ранили ръката (щото те не бият синчета като това), или че си е срязал ръката докато е рязал хляб.Иначе и аз съм за СДС ама нека всеки да си получи заслуженото.
220
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Туку що излезе нова информация в новините по Канал 1. Убиеца е изпратил жертвата до апартамента й, където я е помолил да остане да преспи у тях, понеже имал проблеми вкъщи. Момичето до 3:30 през ноща е говорило по скайп с приятеля си в Англия. След това изчезва а в 5:00 часа отново се появява и започва да пише но със стил несвойствен за нея - все едно някой друг пише. През това време жертвата е била вече мъртва, а убиеца е писал вместо нея ("OK", "Добре съм...").При обиск в дома убиеца са открити оръжие и дрехи на жертвате, също така и негови дрехи нацапани с кръв!!!Днес приятеля на жертвата се е върнал специално от Англия и е бил разпитан. Убиеца е пожелал да ПРИСЪСТВА НА РАЗПИТА НА ПРИЯТЕЛЯ на жертвата си!!!??? Чудя се къде по света го има това? Сигурно се е опитвал да го сплаши с присъствието си.В съдебната зала, УБИЕЦА се е държал хладнокръвно и СПОКОЙНО, а в залата е присъствал баща му. Също така по време на разпитите е ОТКАЗАЛ ДА ДАДЕ ПОКАЗАНИЯ! Нито отрича, нито потвърждава!!!...Видях го наглото по новините - изглежда много аругантно и нахално - такива с паве да им размажеш главата. И на баща му също!
219
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе изводът от цялата история е: "Внимавайте на кого си давате ключа от апартамента", независимо дали сте мъж или жена. Сега си представям в какъв потрес са родителите на момчето, което е в Англия... Аз повече никога нямаше да му дам ключ за собствено жилище...
218
0
 
0
 
! Отговори
Аз! преди 15 години
Виновен е! Категорично! Който сее Смърт, заслужава Смърт! Да гние в Зандана, там ще му покажат, какво е да си сексуален Обект!!!
217
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Току що по канал 1 дадоха в новините,че доста неща е имало у Георги . Значи съвсем скоро , само да излезнат анализите на вещите ,ще се натрупа положителен актив за полицаите колко бързи са в акриването и залавянето на престъпниците.