Бутнаха паметника на мюсюлманската партия в Славяново

Борисов: Държавата си е на мястото
30 сеп 2009 23:32,
438
Бутнаха паметника на мюсюлманската партия в Славяново
Снимка: БГНЕС

В сряда вечерта е съборен паметникът на незнайния турски воин в Славяново, съобщава БНТ.

Доколкото знам в Славяново има незаконни постройки и прокуратурата, и органите на реда са взели необходимите мерки и се надявам повече по тези незаконни неща да не се говори.

Това подчерта премиерът Бойко Борисов в интервю за националната телевизия.

Държавата си е на мястото и за подобни постройки има ред, който трябва да се спазва – добави премиерът.

Ако държавата събори паметника на незнайния турски войн в село Славяново, от Мюсюлманския демократичен съюз няма да се противопоставят.

Това заяви по-рано в сряда председателят на новата политическа формация Атанас Йорданов (Али Юзеиров).

Той твърди още, че на никаква цена не би се конфронтирал с ВМРО, тъй като симпатизантите му били кротки хора.

В сряда прокуратурата обискира т. нар. клуб за приятелство на братя Юзеирови и дома, в който живеят близките им.

Още по темата

Прокуратурата се е самосезирала по сигналите, че в „клуба за приятелство“ в Славяново се разпространява незаконна ислямистка литература.

Полицаите изнесоха от клуба два чувала с книги на български и арабски.

Юзеиров определи религиозните книги като най-обикновени.

Председателят на Мюсюлманския демократичен съюз твърди, че е купил книгите от легални книжарници на църкви и джамии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


438
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
351 e praw no ima mnogo prowokatori takiwa sa ATAKA I IUZEROV
358
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 356.Сиктир.
357
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не трябва да има и провокатори като Сидеров за тази цел.Трябва ли да обръщаме внимание на всеки луд?
356
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЗАЩО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ НЕ БЯХТЕ ТАКИВА БАБАИТИ И НЕ ГОВОРЕХТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ И "НАУЧНИ " теории питам къде бяхте значи вие сте тук тогава от 20г. ще ви кажа къде бяхте криехте се като таракани в мръсните си дупки сига изпълзяхти като сита въшка на челото на българия и нададохте вои за права и свободи с тава вече свърши МАРШ ОБРАТНО В В ЛАГЪМИТЕ ОТРОВНА СМРАТ!!!
355
0
 
0
 
! Отговори
Мел преди 14 години
Добре, съгласна съм и аз искам точно това, но за тази цел не трябва да има провокатори като въпросния господин Юзеиров, той също иска "мир" но се прави изказвания по телевизията като "трябва да има такива паметници във всеки град в България, да има улици и площади наречени с имена на турски войни" и т.н?!Защо след като Юзеиров иска "мир" прави такива провокативни изказвания?!
354
0
 
0
 
! Отговори
obsidian cat преди 14 години
Старата песен на нов глас?
353
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Съгласен съм.А лудите като Юзеиров да ни правят шоу.Ние турците също му се смеем.Ето,че не било толкова трудно.И аз живея изключително сред българи и всичките ми приятели са българи.Българин е и ортакът ми по бизнес.Но никой от тях не ме е нарекъл с тези думи,които чета във форума.Затова се паля.
352
0
 
0
 
! Отговори
Докажете обратното! преди 14 години
Цитат от в. Труд / 27.05.2009 г.: Половината от гените на българите идват от траките. Това научно твърдение е поместено в сръбското списание НИН, което се позовава на заключенията на швейцарския Институт по генетика Игенеа.Освен 49 на сто тракийска, във вените на българите течала по 15 процента славянска и елинска кръв, 11 на сто от гените ни идвали от античните македонци и 8 процента - от финикийците, твърди изследването.Анализирали сме генетични, а не политически или исторически племена, които могат да се различават генетично, посочва пред НИН директорката на института Ирна Пасос. Много е важно да се прави разлика между генетика, история и антропология. Всички тези научни клонове могат да са свързани помежду си, но чрез генетиката не могат да се обосноват всички теории, казва тя. Край на цитата. Естествено възниква въпросът: ЗАЩО СРЕД СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМА БЪЛГАРСКИ ГЕН? Неговата липса само потвърждава историческия факт, че ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ КАТО ОТДЕЛЕН НАРОД. С името БЪЛГАРИ през средновековието са били наричани всички жителите на българската държава независимо от тяхната народност, така както с името РОМЕИ са били наричани всички жители на византийската империя, независимо от тяхната народност. Днешните българи, подобно на предците си, се наричат българи, защото живеят в държавата България, въпреки че по произход не са българи има славяни, траки, македонци, гърци, власи и пр. и пр.. С какво се хвалите тогава?В същото време време в анализа на същия швейцарски институт за генетични изследвания генетичниния фон на днешните македонци е следният: - 30% античномакедонски;- 10 % илирийски;- 15 % елински;- 5 % финикийски;- 20 % германски;- 5 % хунски;- 15 % славянски.Значи не се изчезнали во нищото древните македонци, щом като тяхната кръв тече в жилите на една трета от днешните македонци и в 11 % от жителите на България, което означава, че над 850 000 български граждани имат македонски произход
351
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Хайде да не се караме БЪЛГАРИ и БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ!И без това в смесените райони по комшийски си почитаме и християнските и мюсюлманските празници!Всички заедно ядем и свински пържоли и агнета и баклава,чукаме се с боядисани яйца по Великден и т.н.И пиеме здраво,ама не шербет и боза,а вино и ракия!След което се случва и да се чифтосваме....
350
0
 
0
 
! Отговори
obsidian cat преди 14 години
Нали се сещаш ,че уважението трябва да се заслужи . Ти уважаваш ли тези, от които очакваш уважение? П.П: Не те нападам , просто питам .Желая ти приятен ден.
349
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Изобщо не ме интересува този паметник.Но няма да позволя никой да напада моята етническа група с обидни думи,заради някакъв луд.Искам да има мир,разбирателство и уважение.Това е.
348
0
 
0
 
! Отговори
Мел преди 14 години
До: АнонименАбе "пич",тюрк или там каквото си...какво значение имат неща преди повече от 1300 години, живеем в 21 век...тази територия се нарича БЪЛГАРИЯ, това е единственото й име от стотици години насам, БЪЛГАРИЯ е била и ще бъде!Та...в тази държава нормално ли е да има паметник на турци, тюрки или там каквото сте?!Все пак живеем в настоящето, не в миналото, и няма да проследяваме историята на Света, защото може и да се окажеме наследници на древните атланти както се изрази някой :D!
347
0
 
0
 
! Отговори
obsidian cat преди 14 години
*** коза , шуте шуте , това че ти си коч не прави другите хора скотове като теб. Пак се върнахме на глобалистка тематика , а ? Що не идеш в "Тюркия" да ги светнеш за глобализма и да им порецитираш малко Маркс и Енгелс?*** им кажи на т.нар. тюрки (за нас - турци), че от национализъм смисъл няма и най добре всички да се прегърнем , да признаем ,че сме братя и да премахнем всякакви граници на всички държави , заедно с имената на въпросните държави.
346
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че си *** коза.Всички хора са еднакви и всякакви националистически изказвания са израз на простотия и комплекс.И за да не съм голословен,ето ти и генетичния състав на Турция:Antic Peoples in Turkey Turk 28 % Phoenician 21 % Berber 11 % Hellenic People 10 % Teuton 10 % Slav 9 % Arabs 5 % Illyrian 4 % Jews 2 %
345
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПЪРВО СКАПАНИ *** СИ ОПРЕДЕЛЕТЕ ВАШИЯ ПРОИЗХОД ОТ ЦАЛАТА ГМЕШ И *** *** ТРЪГНАЛА ОТ МРАЧНИТЕ ДЪЛБИНИ НА АЗИЯ НАЛИТАЛИ КАТО МУХИ НА МЕД ВЪРХУ НАШИТЕ ЗЕМИ ТА УЧЕНИТЕ ТВЪРДЯТ ДЕТО КЮРДИТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ ЗАТОВА ГИ МРАЗИТЕ И ИЗТРЕБВАТЕ ЗАЩОТО СЕ СРАМУВАТЕ ОТ ПРОИЗХОДА СИ!!!
344
0
 
0
 
! Отговори
obsidian cat преди 14 години
И ? Какво доказа тук, умньо?
343
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Antic Peoples in Germany Celtic 45 % Teuton 25 % Slav 20 % Jews 10 %
342
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз съм тюрк,а какво значи турчин,не знам.Сигурно нещо като булгарчин.
341
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 14 години
:) ей сега ти повярвах
340
0
 
0
 
! Отговори
obsidian cat преди 14 години
То и държава Германия не би следвало да има тогава , нали на немски е Дойчланд. Германците сигурно не са германци ми са дойчовци. Умник .