Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна

Семейството на детето било на гости в село Сушево
19 окт 2009 16:00,
320
Не едно, а четири кучета разкъсали Кристияна
Снимка: Булфото

Четири кучета са нападнали и убили петгодишно дете в село Сушево, съобщиха от полицията в Разград.

По първоначална информация три от животните са собственост на жена от селото, а четвъртото куче най-вероятно е безстопанствено.

Собственичката имала в дома си общо 14 кучета, като 5 от тях са големи и 9 са на 2-3 месеца.

Кучетата са настанени в приют в Исперих.

Окръжният прокурор Огнян Дамянов съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, тъй като се изясняват обстоятелствата около инцидента.

Досега са извършени оглед и разпит на очевидци.

Още по темата

По думите на кметицата на Сушево Атике Ешреф семейството на детето е било на гости при роднини, а когато е станал зловещият инцидент, майката е била до съседен на къщата им магазин.

Малката Кристияна я последвала и излязла да играе на улицата. Тогава била нападната от псетата.

Кметицата твърди пред агенция "Фокус", че когато комшиите видели кървавата сцена, скочили и успели да откъснат кучетата от детето.

Съседи веднага я качили на бус и тръгнали към най-близката болница.

Детето обаче починало на път за лечебното заведение.

Момиченцето е от многолюдно семейство. Родителите й имат още пет деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
1
 
! Отговори
Фатима преди 14 години
Има хора, които обичат животните, но ние обичаме повече децата и затова ще попитам къде е бил кмета и защо не е изпълнявал служебните си задължения навреме, а е оставил всичко на самотек, не е ограничил развъждането на безстопанствените кучета и не е употребил законови средства за справянев с тази напаст и е допуснал поради НЕХАЙНА БЕЗОТГОВОРНОСТ смъртта на едно дете?
299
0
 
0
 
! Отговори
keysi преди 14 години
istinata e edna trqbva da ima nakazani potresena sam v civilizovanite strani nqma skita6ti jivotni trqbva spe6no da se vzemat merki da nqma pove4e smart malko e da kaja jestoko tova e ne6to 4udovi6tno kade e darjavata kade sa kmetovete i te trqbva da se nakajat bog da e na pomo6t na maykata za deteto ve4e e kasno
298
0
 
2
 
! Отговори
petrarka преди 14 години
На всички защитници предлагам само за една минутка да седнат и да си помислят, да си представят образно и в детайли какво е преживяло убитото момиче.Болката, която е изпитвала докато зъбите на помияра са разкъсвали гърлото и. Страха от това да лежиш в локва кръв, да не можеш да дишаш и единствено, коеото чувстваш е как се забиват зъбите на побеснели *** в крака ти, ръката ти и да знаеш, че няма как да се измъкнеш. Да молиш за помощ и да няма кой да ти помогне.Аз съм го изпитал, за това тровя
297
0
 
0
 
! Отговори
petrarka преди 14 години
До човека с тиргите.Тук не става въпрос за домашни кучета, самият аз имам куче, голямо, силно, близо 60 кг- Каракачанка, и това куче е обучено, възпитано и не би нападнало човек камо ли да го убие. Става въпрос за безстопанствени кучета, скитащи по улиците без да бъдат контролирани.Едно или няколко такива кучета озверяли от глад и болести срещат дъщеря ти след 21 часа на улицата и какво се случва.... На никого не го пожелавам.
296
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
prav si xaus...ima mnogo bolni xora...i tuk ima jestoki i bolni xora,6tom si pomisliat da troviat....
295
0
 
0
 
! Отговори
xaus преди 14 години
po jestoki ot xorata niama..ne obviniavaite jivotnite...vijte xorata kolko sa jestoki i kolko ubiistva naposledak stavat .
294
0
 
0
 
! Отговори
aaaa преди 14 години
vijte kolko ubiistva stavat vseki den ...i kolko ku4eta sa ubili xora...po lo6i i jestok ot 4oveka niama..
293
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Смърт на кучетата и кучкарите!
292
1
 
0
 
! Отговори
Raven преди 14 години
Кучетата не са виновни.Ако не беше толкова *** щеше да го осъзнаеш.Ако аз си завъдя няколко тигри в двора на мутрафонската си къща в Бояна и тези тигри избягат на свобода и ти изядът детето- кой ще е виновен?Аз или тигрите?Разбира се че тигрите,аз какво общо имам.Значи тогава се вдигате всички избивачи на животни и отивате в Бенгал и избивате всички тигри, и така ще се оправят нещата.
291
0
 
0
 
! Отговори
до Фондови от Petrar преди 14 години
Тази глутница я знам, седят от другата страна на Антим тауър , има вход за някакви складове там и не веднъж са се спускали, когато съм минавал от там с колелото за към парка. Разбирам тревогата ти и можем да организираме нещо заедно.
290
0
 
0
 
! Отговори
един Българин преди 14 години
Прав си друже, ако куче има неблагоразумието да ме ухапе - мъртво е и никой природозащитник няма да го спаси. Ако (недай Боже ) куче разкъса детето ми - и кучето / кучетата , и собственника / собственниците живи ще ги одера ако ще това да ми коства живота .
289
0
 
0
 
! Отговори
Фондови Жилища преди 14 години
Давай, че и аз всяка вечер едва се прибирам от тия песове, а приятелката ми в 24ч като се прибира от МТЕЛ там на ЖП прелеза и направо умирам от страх как не са я нахапали още не знам!!!
288
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ж.к. Слатина.... 2 кучета нахапаха 1 жена 19.10.09
287
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Анонимен 286, а ти имаш ли смелоста да застанеш пред тази майка и да й кажеш, че и тя е виновна, защото е оставила детето си без надзор? А? При това ще трябва да говориш на румънски.
286
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Темата не е дали да ходим въоръжени или не. Темата е как горките безщатнитни кученца могат безнаказано да разкъсат ЧОВЕК. Имали поне един природозащитник, който да има смелостта (наглостта) да застане очи в очи с майката на това дете и да каже: "кучетата не са виновни"?
285
0
 
1
 
! Отговори
petrarka преди 14 години
Хората са го казали: *** народ, слаба държава.Едно време в квартала ми (Зах. Фабрика) имаше над дузина бездомни *** и едно от тях има наглоста да ме нападне и ухапе. Седмица след случката квартала усъмна без нито един *** и няколко години живяхме спокойно.Сега пак са се навъдили и скоро пак ще има наказателна акция. Не не ме е срам от това, което съм направил и това, което пак ще направя, най-малкото защото моето здраве е по-ценно от всичко останало.
284
0
 
1
 
! Отговори
Кастрация преди 14 години
Писна ми от тези животновъди. Тази жена ги отглежда за развъждане. Кой нормален човек ще гледа в къщата си 5 кучета? За какво са му? Едно или две за охрана е разбираемо, но 14? И защо не са вързани или в клетки? Откачалки.
283
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да бе, не сменяй темата, попитах те като излизаш с детето си, носиш ли оръжие. Не се оправдавай:-)
282
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Явно сте незапознати с различните видове огнестрелни оръжия, може да нося и пистолет и какво ли не още. В конкретния случай ставаше въпрос за въздуна пушка, която по една случайност ми беше под ръка.Въпроса е в принципа. Престъпниците ги вкарват в затвора нали. Куче посегнало на човек е вид престъпник. Трябва да си получи наказанието. Иначе да отворим затворите и да настане анархия.
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти излизаш с дъщеря си и с пушка ли?