ДАНС привика Зоя Димитрова и Кристина Патрашкова

Журналистите извикани заради доклада с корумпираните министри
20 окт 2009 11:06,
32
ДАНС привика Зоя Димитрова и Кристина Патрашкова
Централата на ДАНС. Снимка: БГНЕС

Бившият говорител на ДАНС, а сега главен редактор на вестник "Галерия" Зоя Димитрова и журналистката Кристина Патрашкова са извикани в ДАНС заради доклада с корумпираните министри, публикуван в изданието.

Пред журналисти Патрашкова посочи, че докладът е получен в пощенската кутия на зам.-главния редактор на вестника Явор Дачков, записан на USB флаш памет.

Тя обясни, че най-вероятно извикването й тук е свързано с "мистериозния доклад на ДАНС".

Още по темата

"Лично премиерът Бойко Борисов каза, че документът е автентичен и ще разпореди проверка", посочи Патрашкова.

Явор Дачков, който дойде пред ДАНС с колегите си Димитрова и Патрашкова, но не бе допуснат в сградата каза, че не се притеснява, че е изнесена класифицирана информация.    

"Корупцията не е класифицирана информация. Когато става дума за корупция на министри от правителството на Сергей Станишев, никой не би трябвало да се притеснява, че това се оповестява", отбеляза Дачков.

В началото на септември финансовият консултант Кольо Парамов обяви за съществуването на такъв доклад за корупцията в кабинета "Станишев".

Той бил подготвен още през януари и в него фигурирали имената на депутатите от БСП Румен Петков и Асен Гагаузов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Зоя е супер мадама
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз гласувах за коментара ти с палеца нагоре, но както трябва да се разследват тези в доклада, така трябва да се разследват и тези които го били получили на флаш памет, а по стечение на обстоятелствата едната пък е била прес-аташе на въпросната агенция.
30
1
 
3
 
! Отговори
ПАЛЯЧОВЦИ ОТ ДАНС преди 14 години
ПАЛЯЧОВЦИ ! КАКВА АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ Е , КАТО ТУРЦИТЕ ВСЕКИ ДЕН СИ ПРАВЯТ ПАМЕТНИЦИ НА ТЕРОРИСТИ И ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО В РАЙОНИТЕ В КОИТО ПРЕОБЛАДАВАТ ТУРЦИ !? АМА ТО ХИЛЯДИ ДОКЛАДИ СЕ ИЗЧЕТОХА/ЗАНЕСОХА/ПРЕГЛЕДАХА , ПРЕПИСКИ СЕ ОБРАЗУВАХА И КАКВО ?! НИТО ЕДИН АРЕСТУВАН , НИТО ЕДИН ОСЪДЕН И НИКАКВО РАЗВИТИЕ ПО СЛУЧАИТЕ. В ДАНС Е ПЪЛНО С ДЕБЕЛОСЕРИ ВРЪЗКАРИ С ПО 2000 ЛЕВА ЗАПЛАТА, ДОКАТО БГ ПОЛИЦАЯ СЕ ГЪРЧИ ЗА 600 ЛЕВА ! ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕТЕ !
29
1
 
4
 
! Отговори
Бябя Яга преди 14 години
Ченге и ***! Зоя е всеизвестно ченге, долнопробна "журналистка", смятаща себе си за голяма работа. Патрашкова е нищо друго от една долна ***, която е била в леглата на поне 50 политици и журналисти. Заедно с тапака Дачков - който е толкова смешен, че няма просто къде да мръдне - правят такава тройка... Те ли вадят корупцията наяве, точно тези ли? Аре марш! А вие колко сте крали?!
28
1
 
2
 
! Отговори
Баба Дацка преди 14 години
Ми то баби , как да кажа......аз изнесох доклада.....Пък Яворчо ми е един такъв сладичък.........как да не му го даде човек
27
0
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 14 години
И аз се питам, защо не разследват корумпираните за които е изнесена информация, а веднага се захващат с това кой е изнесъл информацията ???
26
0
 
3
 
! Отговори
петров преди 14 години
Стане ли работата "квалифицирана информация" значи виновни нема, или в най-лошия случай виновни са журналистите. В голямо блато живеем, хора. Който може да се спасява.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ох тая Зоя колко е яка........
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Бившият говорител на ДАНС, а сега главен редактор на вестник "Галерия" Зоя Димитрова"Да живее българската журналистика!!! Независима и без ченгета, нали така;)
23
0
 
2
 
! Отговори
Galeff преди 14 години
Какъв затвор бе? Шарков, каква корупция? Не разбрахте ли, че без хора като нас не може! Кой ще финансира партийте, кой ще пълни гушите на изпълнителната и съдебната власт? Ти ли? ...не мисля ;-) А все пак трябва да сме на свобода за тази цел, нали? (за справка Маргините) ...Хайде пък след 4 години пак ще си говорим...
22
0
 
2
 
! Отговори
dupni4anin преди 14 години
patra6kova koga 6te iznese i danni za bratia galevi...sram za tazi darjava ,ako ne gi tikne v zatvora
21
0
 
1
 
! Отговори
Uncle Sam преди 14 години
Докато се оставяте да ви вземат за канарчета!!!
20
0
 
1
 
! Отговори
баба Тонка преди 14 години
Докога ще ни вземат за канарчета!
19
0
 
2
 
! Отговори
INJ преди 14 години
"Корупцията не е класифицирана информация. Когато става дума за корупция на министри от правителството на Сергей Станишев, никой не би трябвало да се притеснява, че това се оповестява", отбеляза Дачков.Това направо кърти. Значи ако корумпираните са от предното правителство - не е класифицирана, ако е от това обаче е. Брейййй, че важни станахме за няколко месеца.
18
0
 
2
 
! Отговори
Патрашката преди 14 години
Оопс! Май много се разприказвах. Лошото е, че не се усещам.
17
0
 
1
 
! Отговори
Мама преди 14 години
Кво да става с Мургина - нищо. Живее си с парите от ДДС-то дето източи, има пари да си плаща на съдиите да не я закачат, можете само да и цунете п*тката на Мургина.
16
0
 
1
 
! Отговори
Ra40 преди 14 години
Тия наистина вече няколко месеца нищо не свършиха. Сега освен да разледват от коя фабрика е хартията. За съжаление, убедих се че комунистите повече работеха отколкото говореха.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вярвате ли ,че нещо ще научите? А,какво става с Мургина?Всичко е по старому.
14
0
 
2
 
! Отговори
Той преди 14 години
Ами така е в нашата мила родина, не се разследва който е корумиран, а се разследва кой е казал че е корумпиран....позната история.
13
0
 
1
 
! Отговори
........... преди 14 години
Патрашкова се прваи на интерсна и лъже как е получила доклада, с цел да рекламира новия вестник