Уволняват полицай, направил неприлична снимка на студентка от УНСС

Инспекторът фотографирал момичето без нейно позволение
30 окт 2009 21:51,
163
Уволняват полицай, направил неприлична снимка на студентка от УНСС
Снимка: Булфото

Инспектор от МВР, направил неприлична снимка на студентка от УНСС, ще бъде уволнен.

Това обяви вътрешният министър Цветан Цветанов в Пловдив.

Инспекторът е снимал студентката без нейно позволение този четвъртък. 

"Фотографът“ е задържан, назначена е проверка по случая.

Вътрешният министър отказа да коментира пред пловдивските журналисти подробности около снимката, но подчерта:

Ще бъдем безкомпромисни към всички полицаи, участвали в злоупотреби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
0
 
! Отговори
Федята преди 14 години
И това дами и господа ще бъде поредния отървал се много леко полицай!Хора , които нищо друго не могат да направят в живота си ссъс себе си стават или полицаи или военни и на всичкото отгоре си мислят че закона ще ги закриля и никой няма да им търси сметка за абсолютно нищо , но не е така и такива ще започнат да пълнят затворите и то яко !!!!
161
0
 
0
 
! Отговори
sass преди 14 години
до 160не всичко е конспирация , по скоро се назначават куцо ,лудо и съкато където не трябва.по няма да се връзват нещата ако политици влязат в затвора
160
0
 
0
 
! Отговори
J преди 14 години
Абе нещо няма логика полицай в унсс в тоалетните да снима..........не се връзват нещата а и никаква информация няма каква е снимката и каде е направена.Според мен има нещо което ние не знаем или просто трябва да се досетим
159
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 14 години
до свидетелпич не им се обяснявай на тея плиткоумници.те просто търсят повод да си излеят агресията понеже от бездействие и много чеки..и мозъците им са закърняли и развитието им е достигнало до развитието на лабораторен плъх. то повечето пишещи тук са някви *** бъдещи психопати
158
0
 
0
 
! Отговори
Куките са мърши преди 14 години
Нека правим разлика м/у полицай и куките-***. Снима по кенефите студентки - ***. Отказва подкуп - полицай. Номера е че повечето са куки -*** просещи по 10 лв от шофьорите, взимащи подкупи от който даде и тормозещи всеки ,който може. Уважавам полицаоте които си вършат работата но за съжаление те са далеч под 50% от служителите на МВР , така че с извинение за полицаите които си вършат работата - КУКИТЕ СА ***!
157
0
 
0
 
! Отговори
МЕГИ преди 14 години
КВО ИМ ОБЯСНЯВАШ! ТОВА СА *** НАВРИ ИМ ГЛАВАТА В *** ВМЕСТО ДА СЕ ОБЯСНЯВАШ!1!
156
0
 
0
 
! Отговори
МЕГИ преди 14 години
АБЕ ПРОСТАКО, КЪДЕ ЖИВЕЕШ В *** КВАРТАЛ ЛИ? ГЛУПОСТИ ДРЪНКАШ! СТИГА С ТИЯ ПОЛИЦАИ СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ ХВАНЕТЕ МИНИСТРИТЕ ЗА ГУШАТА КАКВО СТЕ ЕМНАЛИ МОМЧЕТАТА ДАЙТЕ ИМ ПОВЕЧЕ ПРАВА ВМЕСТО ДА ГИ НАПАДАТЕ САМО! СНИМАЛ Я Е КАК ПЪК НЕ! ТАКА ЩЕ СНИМАШ НЯКОЙ ОТ КАКВЪ ЗОР! КОИ ЗНАЕ КАКВО Е АМА ПИШЕТЕ КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПИТЕ!! А ВИЕ КОЛКО СТЕ НАХАЛНИ ЖУРНАЛИСТИТЕ ............... ВИЕ ЩО СНИМАТЕ БЕЗ ХОРАТА ДА ГО ИСКАТ ТОВА??
155
0
 
0
 
! Отговори
homusa преди 14 години
Да ви кажа аз живея в квартал . където има много проституки и често виждам полицаи да качват в полицейската кола момичета от тях и ги отвеждат някъде , най вероятно да им правят *** или секс , така че това никак не ме учудва . Това тук е нормална практика , полицаите си правят , каквото си поискат , те нали са над закона и кой ще ги закач тях .
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
снимал я е докато му духа
153
0
 
0
 
! Отговори
J преди 14 години
Eto kartinata veche e yasna s tezi podrobnosti .A ti Deanche - 16 veche si imash i priatelka i tya li ot postradalite?
152
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Е,добре де всеки е виждал полицейски знаци,що не са качили снимката на студентката,-тази дето я е направил полицаят?
151
0
 
0
 
! Отговори
Свидетел!!! преди 14 години
Действието се развива в четвъртък вечерта (29.10.2009) около 19:15 в УНСС (една от тоалетните) ...мисля,че не е коректно след като не знаете подробности да коментирате
150
0
 
0
 
! Отговори
Свидетел!!! преди 14 години
Да вярвам си...нали бях там ...+ това,ако не вярваш на мен,виж заглавието на темата :Уволняват полицай, направил неприлична снимка на студентка от УНСС
149
1
 
0
 
! Отговори
диана 17 преди 14 години
Йес!
148
0
 
0
 
! Отговори
полицай преди 14 години
Само едно ме дразни - пак ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ УКРАСИ - НОВИНАТА ЗА 10 ОТКАЗ ОТ ПОДКУП НА ПОЛИЦЯ АНДОН.... - отдалече видял изтритите гуми.... ало журналистите, айде стига де - то отдалеч с бинокъл на спряла кола не се виждат грайферите, а вие в движение с око само- хахахаха,АКО ВСИЧКИ НОВИНИ СА ТАКА УКРАСЕНИ....... каква ли е истината, освен името на полицая в тази :)
147
0
 
0
 
! Отговори
БЕСЕН СЪМ преди 14 години
ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ БЕЕЕ?????КАКВА ТОАЛЕТНА БЕ....ВЪОБЩЕ НЕ Е В УНСС СЛУЧКАТА, А СЛЕД.... АЙДЕ ДА НЕ ПИША.АМАН ОТ "НОВИНАРИ" ТУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
може ли да видим снимката?
145
0
 
0
 
! Отговори
Свидетел!!! преди 14 години
Стига сте писали глупости...всеки се измисля своя версия за случилото се....не Ви ли е срам да обвинявате момичето без да знаете как точно са я снимали...ако все още не сте разбрали -момичето влезе в тоалетната,за да ходи по малка нужда и след броени секунди излезе уплашена и каза, че вътре има някой, който я е снимал ....Питам: На Вас ще Ви бъде ли приятно да отидете в толатената да клекнете да си вършите работата (в УНСС тоалетните са клечащи) и да видите обкетив на фотоапарат,който Ви снима??
144
0
 
0
 
! Отговори
J преди 14 години
Dianche, nie si spodelyame samo i tova ne e losho.Hubav den ! Za kyki sledvashtoya pat shte si babrem !
143
0
 
0
 
! Отговори
Диана-16 преди 14 години
Ако ти цитирам приказките,които ми говореха ще ми изтрият коментара.Стига толкова с тези ченгета.Между другото:полицайката живее в моя квартал и се виждаме от време на време,обаче не смее да ме закача.Стига с тия куки!