Собственик на вила в Троян уби крадец

Мъжът е стрелял със законно притежавано оръжие
13 фев 2010 17:16, Петя Славова
433
Собственик на вила в Троян уби крадец
Снимка: БГНЕС

Собственик на вила в Троян уби крадец със законно притежаван пистолет, съобщи МВР.

Към 14.30 на 12 февруари е постъпил сигнал в местното районно управление от 60-годишна жителка на града, че двама непознати  мъже обикалят необитаеми през зимата къщи в околностите на Троян.

Собственици на имотите ги забелязали и хванали единия, но другият успял да избяга. Веднага след него тръгнала група, която успяла да го застигне.

Последвало второ обаждане в полицията и този път жената казала, че съпругът й е прострелял другия извършител, след като крадецът отправил заплахи и симулирал, че вади нож.

Пристигналият на място екип установил, че нарушителят е прострелян в таза.

Пострадалият е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ в Троян, но по-късно е починал.

Установено е, че това е 33 - годишен от Троян, криминално проявен и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство. Задържани са за 24 часа стрелецът и другият крадец - 15 годишно момче от същия град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Човек извадил разрешително за закупване на късоцевно оръжие,който има и вила! Какво ти е толкова чудно???
278
0
 
8
 
! Отговори
до 309 преди 14 години
номер 309- с този трекинг туризъм направо къртиш плочки
277
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Троян е туристически център. Но сами си преценете дали да ходите там-"ако обикаляте" из троянския балкан може да ви застрелят. Отиват двама туристи на зимен трекинг из стара планина, и се появяват въоръжени виладжии и откриват огън по туристите-защото са "обикаляли" наоколо. Откога трекинг туризмът, обикалянето на туристически местност са незаконни. Убитият не е носил крадени вещи, тоест убитият е бил мирен турист! Повтарям-няма намерени откраднати вещи, тоест той не е крадец, а турист
276
0
 
16
 
! Отговори
с. преди 14 години
Абе много ме дразни тая дума ром!И повсеместното и налагане навсякъде!Да не би *** да имат нещо общо с римляните или с ром Капитан Морган примерно!?Или думата е намек че всичките трябва да ги пратим да бачкат в плантациите за захарна тръсика!?Което не е лошо като се замисля!Самите *** си се наричат *** и така и трябва да бъде!Само за права реват тия ***!Виж за задължения дума не отварят де!
275
0
 
10
 
! Отговори
Joro преди 14 години
Пуснете ЧОВЕКА!!!
274
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
какви са тези виладжии с "законни пистолети".
273
0
 
13
 
! Отговори
Безправен преди 14 години
З А К О Н А ЗАЩИТАВА БАНДИДИТЕ за да печелят адвокатите, кото пишат законите. Като сме зяпнали щатите, да им въведем и законите.
272
0
 
4
 
! Отговори
302 преди 14 години
пич,ама хич не си запознатв Бургас ромите се бяха настанили на частна земя - даваха го по СКАТвторо дори да беше държавна,те не са плащали никога данъцитака че разликата е огромна
271
4
 
3
 
! Отговори
до 301 преди 14 години
пич, значи дядоти според теб може да си хареса държавна земя, да си забие колчето и след 10 години дда си извади нотариален ред, а ако ром постъпи по същия начин о гонят. През лятото роми бяха изгонени от бургас-бяха се настанили в държавни земи от над 10 г, и бяха изгонени, а българин ако си хареса държавна земя-никой не го гони. И дядо ти не е собственик- не е допустимо придобиване по давност на държавен имот! Значи който е честен-тегли кредити и купува земя на пазарни цени, а който е хитър -д
270
0
 
2
 
! Отговори
до 298 преди 14 години
едно време е имало бол земя,отиваш някъде,забиваш колчето и започваш да плащаш данъка. след години става твое.това не е частна собственост,защото преди 50 години не е имало термин "частна собственост",било е държавно. Ти си плащаш данъка.Кое е незаконно ?В цяла България е така,и на мене дядо ми така е придобил имот.
269
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
явно тебе мисленето не ти е силата! Я прочети статитята-става дума за имоти в "околностите на троян", а не за града троян. Става дума за така наречената вилна зона на троян, а как тази горска местност стана на вилна зона е интересен въпрос-всичко е било по законен път, нали...
268
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Mnogo vaprosi zadavash mi se struva i to vse ne na mqsto. Tuka stava vapros za imot v grad Troqn ne v troqnskiq balkan kato cqlo i razbira se 4e 6te ima vsi4kite neobhodimi dokumenti. Misli predi da pishesh
267
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Най-важния въпрос е как така земите в троянския балкан изведнъж са станали частни, и са построени частни вили. Тоест-земята продавана ли е на публичен търг, при предварително обявени условия, и как земята от държавна е станала частна. Какъв е произходът на средствата за построяването на вилите, и за покупката на земята, платени ли са данъци . Вилите построени ли са съобразно изискавинята на закона, как и дали земите са попаднали в регулация, имат ли акт 16. Въпроси , въпроси
266
1
 
14
 
! Отговори
desso преди 14 години
Убития е криминално проявен и осъждан! Както казваше ББ, ако беше в затвора сега щеше да е жив!
265
1
 
13
 
! Отговори
Банана преди 14 години
До НК.В Троянът всеки мъж трябва да има джип/текезарка/.резачка/за дърва/и цев иначе нете гледат с добро око.Неможеш да се ожениш.Никои няма да даде дъщеря си на ***.Ела му разбии къщата пребии му децата пък чакаи закона да те спасява.
264
0
 
3
 
! Отговори
яяяяяя преди 14 години
браво бе!
263
0
 
17
 
! Отговори
до Байчо преди 14 години
Съгласна съм с теб Байчо! Преди три дни откраднаха 42 инчов ЛСД от къщата ни, като са отворили без проблем ПВЦ дограма. Ако бях там и имах оръжие със сигурност щях да убия поне един от крадците. Добре, че се е разпищял СОТ-а, че не са обрали всичко. Добре, че детето не е било в къщи, че не ми се мисли какво можеше да стане!
262
1
 
20
 
! Отговори
Dmode преди 14 години
Г-не НК не го четете. Всички знаем, че е осакатен. Неизбежната отбрана, така е формулирана, че трябва да те убият първо, за да може да се защитиш.Стига сте ги защитавали тея ***. Един Хитлер трябва да ги оправи тея ***.
261
1
 
18
 
! Отговори
MMM преди 14 години
*** не са жертви на безхаберието на политиците, те са облагодетелствани и не ме карай да изброявам:-неплащат ток,вода и т.н;-получават един куп помощи на калпак, аз за малодетно такова семейство още не съм чувал;-ненаказаност в съда с предтекст да не се дискриминират и да не вземат те нас да осъдят;-един куп правозащитни организации български и чужди гледащи под лупа всичко което им се казва или правии да не продължавам
260
0
 
21
 
! Отговори
Банана преди 14 години
В Троянът във всяка къща има цев това е закона.Ако *** го бе заклал чакаи след това правосъдие има да чакаш.И за какво е повел малкото *** сигурно да го учи как се разбиват Български къщи.Поета революционер е казал.Додея ми майко турчин да беснее над бащино ми огнище.