Собственик на вила в Троян уби крадец

Мъжът е стрелял със законно притежавано оръжие
13 фев 2010 17:16, Петя Славова
433
Собственик на вила в Троян уби крадец
Снимка: БГНЕС

Собственик на вила в Троян уби крадец със законно притежаван пистолет, съобщи МВР.

Към 14.30 на 12 февруари е постъпил сигнал в местното районно управление от 60-годишна жителка на града, че двама непознати  мъже обикалят необитаеми през зимата къщи в околностите на Троян.

Собственици на имотите ги забелязали и хванали единия, но другият успял да избяга. Веднага след него тръгнала група, която успяла да го застигне.

Последвало второ обаждане в полицията и този път жената казала, че съпругът й е прострелял другия извършител, след като крадецът отправил заплахи и симулирал, че вади нож.

Пристигналият на място екип установил, че нарушителят е прострелян в таза.

Пострадалият е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ в Троян, но по-късно е починал.

Установено е, че това е 33 - годишен от Троян, криминално проявен и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство. Задържани са за 24 часа стрелецът и другият крадец - 15 годишно момче от същия град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
1
 
13
 
! Отговори
ситуация преди 14 години
Каквото търсило - намерило! Очакваше се, че хората ще почнат да се защитават сами. Няма да чакат да ги обират, пък и да им изнасилват жените и децата, я.
298
2
 
17
 
! Отговори
Стрелецът преди 14 години
Свобода за човека,защитавал собствеността си!!!
297
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Каквото ни е правосъдието,нищо чудно да осъдят човека.а той е защитавал частната си собственост,той да не е викал оня крадец да идва във вилата му.Така че вместо да го оставят човека ще го осъдят,а такива като Хамстера,които имат незнам колко престъпления,ги освобождават.
296
0
 
6
 
! Отговори
ГОРСКАТА преди 14 години
До ГОРСКИЯ Браво, Горски! Аз предлагам да наградят и теб заради чудесната ти идея!!!
295
1
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 14 години
Да не е крал! Заслужава си го!!! Трябва държавата да награди хората , участвали в гонката защото тя не си е свършила работата и най-вече стрелеца!
294
4
 
9
 
! Отговори
бай мангал преди 14 години
Жалко, че не е очистил малкия ***.
293
2
 
11
 
! Отговори
kil преди 14 години
Каде си вре гагата в чужди имоти така трябва да е. Трябва да го пуснат човека.
292
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Освен да наобикалят къщите друго извършили ли са хванатите "крадци"? Поне със крадена стока ли са ги спипали или са ги разстреляли само защото са се навъртали наоколо?
291
1
 
25
 
! Отговори
ГОРСКИЯ преди 14 години
Да пуснат човека незабавно от ареста, а министър Цветанов да му подари за награда един АК-47 на първо време, както и да поощри другите в подобни ситуации. Президентът да постанови указ и да връчи на човека някакъв орден още в понеделник.
290
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Браво на човека.Само така ще ги оправим.
289
0
 
23
 
! Отговори
peterstar преди 14 години
Оценката на ситуацията е ясна. Ако искаме да се опълчим срещу наглите бандити, дайте да помислим как да се помогне на човека, който е стрелял, за да не го осъдят - дали да правим подписка, събиране на митинг в подкрепа или нещо подобно...това ще има ефект.
288
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
Интересно явление... *** отбелязват с "неуместен коментар" мнения, за почти всички от които няма и един отрицателен глас, но за сметка на това - много полжотелни. Кой крив, кой прав? Кое е неуместното и по чии стандарти? Аз съм прясна жертва на грабеж. Излишно е да си казам мнението.
287
0
 
10
 
! Отговори
Циганска напаст преди 14 години
Ужас - отивам на сауна в 4 зв. хотел и след малко влизат сауната е изпълва с 5 нагли ***, правят се на биячи, говорят на турско-*** като отвреме на време минават и на български защото и ***-турския не знаят - това ли са нещастните "роми" ???
286
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БРАВО НА ЧОВЕКА ... иначе биха го заклали и чакайте правосъдие!!!!!!!!!!!!!! едни болни адвокати едно чудо браво!!!!!!!!!!!!
285
0
 
4
 
! Отговори
Breach преди 14 години
И сега ще го лежи.
284
8
 
5
 
! Отговори
Предупреждение : преди 14 години
Не ходете в Троян и околностите на туризъм ! Местните хора са студени балканджии и са недружелюбно настроени към пришълците ! Те наричат всички останали хора "полендаци" (от полето) и търсят само начини да се заяждат с тях ! Това в особена сила важи за полицията и прокуратурата в Троян, която мери с различен аршин деянията на местни и чужди ! Спрат ли те за проверка с друга регистрация троянските катаджии все ще намерят за какво да те глобят ! Не ходете там, освен ако не ви се налага !
283
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
какво е това трекинг, а. няма ли си българска дума
282
1
 
10
 
! Отговори
Jolly Roger преди 14 години
Ха ха, Троянски зет съм и знам за какви хора става въпрос. Всеки който отиде да краде по вилите го чака подобна участ.
281
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз мислех да ходя на трекинг от драгалевци до бай кръстьо, но се отказах, щото как да мина през вилната зона драгалевци- *** после доказвай, че си турист-лифтаджия, а не с други намерения.
280
0
 
12
 
! Отговори
оф роуд преди 14 години
309 според тебе планинският трекинг е любимо занимание за криминално проявени циганье!??? Който обира чужди къщи не е крадец,а трекингджия??? Имаш чуство за хумор