17-годишна ученичка уби новороденото си бебе

Майката учи в Музикалното училище в Котел
31 мар 2010 11:19,
325
17-годишна ученичка уби новороденото си бебе
Снимка: БГНЕС

17-годишна ученичка от Музикалното училище в Котел е родила дете в квартирата си и после го е убила, съобщиха от МВР.

Снощи в местното РПУ бил получен сигнал, че единайсетокласничка е родила дете в квартирата си на ул.”Георги Захариев” в града.

При извършената проверка е установено, че 17-годишното момиче от Ямбол предния ден е станала майка на момиченце.

След раждането тя увила бебето в хавлиена кърпа, нанесла му няколко прободни рани, и го укрила в шкаф.

Трупът на детето е откаран в МБАЛ - Сливен за аутопсия.

Майката пък е настанена за лечение в болницата в Котел.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
14
 
! Отговори
родителите преди 14 години
явно не схванахте иронията и сарказма в предишния пост. Това момиче сигурно има майка, но никога ли тази негова майка не е разговаряла с голямата си вече дъщеря на такива теми? Тези неща могат само в семейството да се възпитат, колкото и часове здравна просвета да има! Отношението към теб като дете формира отношението към децата ти! Пък после - защо има осакатени животинки, пребити деца и умъртвени новородени
25
1
 
18
 
! Отговори
Просто жена преди 14 години
Като се замисля колко семейства се борят с години да имат детенце......а това същество да убие собственото си невинно бебе...Това нито е човек,нито някога ще бъде!
24
12
 
7
 
! Отговори
Т преди 14 години
Не сте прави. Действително има такъв майчински синдром, в които майката може да нарани детето. За това и в родилните домове детето не се дава на майката поне 3 дни. Не е шега работа това...
23
3
 
3
 
! Отговори
Cool преди 14 години
Хей,като чета написаното от теб се съмнявам ,че си родител.Тук не става ясно за причината,довела момичето да сложи край на живота на детето.Не мисля,че постъпката ѝ е нормална,за мен е ужасяваща,но фактите липсват и никого не мога да осъдя така.А пък процедурите за осиновяване са дълги и сложни,с 2 думи-почти невъзможно е да стане.Мъчно ми е за изоставените деца,какво са виновни,че големите нямат мозък?
22
1
 
9
 
! Отговори
аз преди 14 години
Съмнявам се, че е ***! Щом е на 17 г. и още учи...
21
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
pri uslovie,che e vzela reshenie da go rodi predi 9 meseca...za da napravi tova izglejda ili tya ima psihicheski problem ili nqkoi drug
20
0
 
27
 
! Отговори
ТТ преди 14 години
Всичко е от неграмотност, липса на сексуална култура, криво-разбран морал и възпитание.
19
0
 
39
 
! Отговори
страшно ! преди 14 години
докъде я докарахме... Вече почти всеки ден се чудя какво по дяволите правя още в тая 'държава" ???? 17 годишни раждат и убиват, "футболист" набор 88 бие жени и казва, че било нормално, уличница разправя на свекърва си, че ще я пребие, садисти осакатяват зверски животинки, правителството се занимава с глупости........и т.н.Всеки ден- нова и нова помия.. Човек как да е нормален после???Не знам накъде отиваме, но положението е страшно и за съжаление май по-страшно ще става...жалко за децата ни.
18
2
 
12
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
16, не мисля, че преподавателите имат право да се бъркат в подобен казус. Това е деликатен и много личен въпрос, който трябва да се решава от близките, а не от полу-познати даскали.
17
1
 
15
 
! Отговори
Лара преди 14 години
Неможе да кажем дали е ромка или не,но каквато и да е вече за обществото е "***".Съжалявам за израза,но е така...
16
19
 
5
 
! Отговори
родителите преди 14 години
Къде да сме - кариера правим! Щерката станала-нестанала на годинка, дадохме я на ясла, после в детската градина! Сетне взе че пропя, и хайде в музикалното - на пансион, ама попорастна и й наехме квартира - да работи на спокойствие и после кариера и тя да направи! Къде са гледали тия даскали, ааааааааааа, за това ли получават заплати?
15
0
 
12
 
! Отговори
Лара преди 14 години
Абе не го иска,не го ами дай го а осиновяване,защо е нужно да го убива и то по такъв жесток начин.Сега вече е убийца и това ще й е за цял живот.какво става стази младеж,незнам-***,убийци,наркомани,хайде родители и власт помогнете им..... ,но за съжаление и властта е виновна затова,живота ни също,Родителите не обръщат внимание на децата си ,учителите хора немогат да бъдат лекари,тя може да го е крила по някакъв начин.
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Що трябва да го убие бе,не може ли да се даде за осиновяване.Не ги разбирам такива хора.Нямам думи.
13
9
 
6
 
! Отговори
Даниел преди 14 години
Пак става дума за *** история...
12
7
 
20
 
! Отговори
Поаро преди 14 години
такава жестокост към бебето може да се обясни само с огромна омраза на момичето към бащата, ако е била изнасилена например. Българките по време на османското робство редовно са душали бебетата, които са се раждали вследствие на изнасилване от турчин. Тогава православните български не са могли да понесат мисълта да отгледат дете заченато от мюсюлманин при това насилствено.
11
0
 
3
 
! Отговори
Тъпото преди 14 години
6 е много прав за съжаление..... :((((((((
10
23
 
15
 
! Отговори
Цървулан преди 14 години
Виновна е СВЕТОВНАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ
9
3
 
37
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Доживотен затвор за подобни ***. За тия тийнейджъри презервативи няма ли? Противозачатъчни няма ли? Спешна контрацепция? Аборт?Аман от необразовани девойки, които не знаят и бъкел, но са правили повече секс от родителите си вече.
8
0
 
12
 
! Отговори
omainiq преди 14 години
лелеее сега ще заживее в сливен за няколко години...но явно страха и е бил по силен от любовта към детето или някакви други причини
7
0
 
27
 
! Отговори
Cool преди 14 години
Къде сте родители,къде?