Задържаха мъжа, разбил колата на шефа на НВМС

Арестуваният е 25-годишен младеж от Горна Оряховица
1 сеп 2010 19:45,
79
Задържаха мъжа, разбил колата на шефа на НВМС
Мястото на инцидента. Снимка: БГНЕС

Криминалисти от СДВР задържаха мъжa, който счупи стъклото на джипа на генералния директор на НВМС Йордан Войнов. 

Арестуваният е 25-годишен младеж от Горна Оряховица. 

Още по темата

Той е без регистрация за постоянно местожителство в столицата. 

В обясненията си пред полицията мъжът заявил, че неволно е причинил щетата. 

От събраните данни става ясно, че деянието му не е свързано със служебната дейност на Войнов, съобщават от пресцентъра на МВР.

25-годишният мъж е задържан за 24 часа. 

Той има криминална регистрация за хулиганство и за притежаване на наркотици. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Йордан ВойновНВМС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Написано от Rosi: "Ако беше моята или нечия друга кола, едва ли щяха да задаржат някого !!!!! Скапана държава"Точно така е, Rosi! Преди година ми се случи същото и все още чакам хабер от полицията. Скапана държава, спор няма.
77
1
 
0
 
! Отговори
до: 73 преди 13 години
А ти защо си мислиш, че заплата от 400 лв. в ПРОВИНЦИЯТА е достатъчна за "студени банички с извара за закуска"? Или само в столицата стават убийства и обири......София не е България, мой човек! А хората от ПРОВИНЦИЯТА работят и за по-малко от 400 лв.
76
0
 
1
 
! Отговори
мда преди 13 години
Абе тоя младеж дето са го заловили, най-вероятно няма нищо общо със случая.Изпитвал съм го на свой гръб....идват арестуват те държат те 24 часа от които те разпитват 10-15 мин карат те да подпишеш "обяснение" и те пращат у вас. След това влизаш в статистиката за месеца, лепват ти "криминално проявен" и въпреки че прокуратурата е ПРЕКРАТИЛА дознанието, на всяка направена справка си ОСТАВАШ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. Полицаите са за затвора - само тогава ще се оправи тази държава
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От джоба си... каква е ази злоба бе ? Ти трабант ли караш или какво?тази кола е мног по евтна от колите на повечето ми познати коио са си "нормални" работещи хора не министри
74
1
 
4
 
! Отговори
Rosi преди 13 години
Ако беше моята или нечия друга кола, едва ли щяха да задаржат някого !!!!! Скапана държава
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На кого си седнал да обесняваш не се хаби Българите сме си такива както се казва не е важно аз да съм дбре, важно е Вуте да е зле
72
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой прави зулумите в прекрасната ни столица??? Лицата без квалификация от провинцията, естествено! Защото когато няма какво да работиш в провинцията идваш в София. Там осъзнаваш и се убеждаваш, че със заплата от около 400 лева (с каквато стартират всички селяни тук, като продавачи, охранители и прочие) не можеш да си платиш само наема и студените банички с извара за закуска. И тогава настъпва преломния момент в психиката им - сега ще покажа на софианците, че съм повече от тях. Убийства, кражби..
71
2
 
6
 
! Отговори
AU преди 13 години
АБЕ ВИЕ МОЖЕ ЛИ ТАКЪВ ГЛУПАВ И ЗЛОБЕН НАРОД ДА СТЕ-ТАКАВА РАВ 4-КА СТРУВА КЪМ 15 000ЛВ И ДОКОЛКОТО ВИЖДАМ Е СТАРИЯ МОДЕЛ(ЗА ТЕЯ ДЕТО МИ ПИШАТ МИНУСИ БАЧКАМ В ТОЙОТА ОТ МН ГОД. АКО ИСКАТЕ ЩЕ ВИ НАМЕРЯ ЗА ТАКАВА ЦЕНА).СЪС ПРАГОВЕТЕ ДА СТАНЕ МАКС.17-20. Е ВИЕ ЩЕ СТЕ ДОВОЛНИ КОГАТО МИНИСТРИТЕ КАРАТ ЖИГУЛИТА ЛИ?-ТОГАВА НИЕ ЩЕ ЯЗДИМ КОНЕ :) АКО ЗЛОБАТА НЕ ВИ Е ИЗТРИЛА ОТ ЗЕМЯТА
70
0
 
3
 
! Отговори
... преди 13 години
Какво сте се заяли с колата на човека? Специално този автомобил струва 400-500 кинта на месец с лизингова схема. Ако шефът на НВМС не може да си позволи такава вноска... На бас, че половината от собствениците на Кайени-Майени, Кю 7, 8 , 100 и пр не могат по никакъв начин да докажат доход. За дупетата, напълно подкрепям.
69
0
 
0
 
! Отговори
lisygera преди 13 години
ако е служебен защо е такова заглавието тогава...тази кола е на държатава
68
5
 
1
 
! Отговори
lisygera преди 13 години
От къде един *** ветеринар извади 35000лв за джипка...
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Служебен джип.
66
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От къде тоя чиновник има пари за такава скъпа кола?????????
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Де да действаха така за счупените стъкла на всеки гражданин! Ама нали чиновник, сановник, важен човек, не е като нас простосмъртен, а сутрин след кафето вместо л... снася по едно златно яйце и го носи на премиера за закуска.
64
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Половин тон агнешки бутчета са изчезнали от уж охраняван склад на фирмата на *** за който става въпрос по долу! За такова престъпление във всяка нормална държава се влиза в затвора!
63
1
 
8
 
! Отговори
ала бала преди 13 години
много бързо го откриха, чудно
62
2
 
5
 
! Отговори
Иво преди 13 години
"Част от стоката в склада е под възбрана заради изтекъл срок на годност и неизрядна документация. Имало е опити за смяна на партидните номера на месни продукти, затова тази нощ складът на фирмата бе охраняван от полицията, съобщи Националната ветеринарно-медицинска служба в сряда.Липсата на месните продукти е установена тази сутрин от ветеринарните инспектори в Плевен. Те ще установяват дали агнешките бутчета наистина са изчезнали, както се смята, или са били преместени на друго място в склада."---------------------------Този Костадинов определено е за затвора, а кой е охранявал забраненото месо? Там също трябва да има наказани предполагам..
61
3
 
6
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Говорим за милионна далавера която продължава и сега , а тука има хора които абсолютно неадекватни разсъждения правят, интересуват се за колите си, всякакви *** които явно не са в час изобщо!
60
1
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 13 години
До: 60Теб може и да не те интересува моята кола но мен силно ме интересува! А теб като не те интересува моята не чакай някой да се замисли и за твоята и всичко по старо му - няма оправия!
59
2
 
2
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Абе кой се интересува от твоята кола, тука става въпрос за умишлено чупене на стъкото на служебния джип на главния ветеринар на републиката (и то се е очаквало такова нещо) от някакъв наркоман, а парите за това са дошли най-вероятно от наглеца Костадинов.