Жена загина във верижна катастрофа на Владая

Още двама души са ранени при тежкия инцидент
Обновена: 14 окт 2010 17:20 | 14 окт 2010 17:13,
33
Жена загина във верижна катастрофа на Владая
Снимка: БГНЕС

Една жена загина, а други двама души са ранени при верижна катастрофа на Владая, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал към 15:30 часа, когато са се ударили няколко автомобила.

Екипи на полицията и линейки присъстват на мястото на пътното произшествие. Все още се установяват причините за тежкия инцидент.

Движението в района на Владая е отклонено през Горно Драгичево - новата бензиностанция на Перник.

Преминаването на автомобили е силно затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Владая
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
4
 
! Отговори
рени преди 13 години
това е от kat.mvr.bgпредлагам младежи до 23 години да нямат право да управляват джипове над 1 тонблондинки даже до 25 години
28
0
 
2
 
! Отговори
рени преди 13 години
На 14.10.10 г., около 15.30 ч., на Пернишко шосе, преди километричен камък 282, л.а.Мерцедес, управляван от И.Г. на 21 години, напуска пътното платно в ляво, преминава през двоен еластичен парапет и завъртайки се , реализира ПТП с т.а.Мерцедес, управляван от К.К. на 53 години. От ПТП са пострадали пътничките: 1. П.Н. на 55 години. ПОЧИНАЛА НА МЯСТО. 2. Л.Н. на 17 години, настанена в Пирогов, с фрактура на срамна кост. Водачите: 3. И.Г. , настанен в Пирогов, с контузно-разкъсни рани п
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както винаги високата скорост е причинила смърт... Ако всички караха бавно, най-много някой калник да беше изкривен. Колите станаха много бързи и подвеждащи - за жалост сигурността не отговаря на скоростта.
26
1
 
8
 
! Отговори
Нико преди 13 години
То, не че аз спазвам навсякъде, но си има места и места, *** преди да излеза на "магистралата" след Драгичево не го настъпвам, защото пътя е тесен, трафик бол, наоколо е пълно с къщи, сервизи, складове, ако не човек, то котка може да притича и белята е станала. Да не говорим за потока пернишки джигити и колегите им от по-голямото село, които се изпреварват навсякъде и със всякакви скорости, със или без мигач.Излезеш ли край Студена, пътя вече позволява и да понарушиш, но не преди това ...
25
0
 
26
 
! Отговори
TIR преди 13 години
Съветвам по-младите колеги винаги да карат страхливо,недоверчиво и отбранително,защото всяка една "лека кола" е преди всичко около 1 тон железария поставена в състояние на ускорение , инерция и центробежни сили.Та тия няколко физични закони си знаят тяхното и не се съобразяват,че закъсняваш за работа,за среща или за аерогарата.
24
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПеУник рулззз!
23
0
 
45
 
! Отговори
Свидетел преди 13 години
Минах минути след удара. Ужасна гледка, имаше микробус Мерцедес спринтер с изскочила възглавница, имаше и една кола сплескана до неузнаваемост но дали беше джип... На шофьорското място тавана беше доста смачкан. Моля карайте по - бавно. 30 мин за никъде не стигат. Толкова ме е яд за такива жертви....
22
36
 
10
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 13 години
ГРЕШКА ТО НЕ БИЛО *** А *** И НЕ Е УБИЛА НИКОГО А СЕ Е САМОУБИЛА! МАЙНАТА И !
21
9
 
15
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 13 години
ОЩЕ ЕДИН ПЛИТКОУМНИК ПРАВЕЩ СЕ НА ШУМАХЕР! НЯМА ЛИ КОИ ДА НИ СПАСИ ОТ *** ПО ПЪТИЩАТА???? ПОЛИЦАИТЕ ЯВНО НЕ ВЪРШАТ РАБОТА! ОСВЕН ЗА ФИНАНСОФИЯ ИМ ПРОСПЕРИТЕТ ,ЗА ДРУГО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА! А, ЧЕ ТАКИВА *** НИ ИЗБИВАТ.... ! ЗАЩО СА НИ ТОГАВА ТИЯ ФУРАЖКИ ПО ПЪТЯ ?!
20
9
 
10
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
Досадно става вече всеки ден да пише за някаква катастрофа...Това ли е най-важното?Кой къде се е претрепал???Ами ако ВСЕКИ кара бавно и според знаците на година ще има най-много 10 катастрофи...че и толкова няма да има.НО БЪЛГАРСКИЯТ ШОФЬОР Е НЕДИСЦИПЛИНИРАН,НЕМЪРЛИВ И БЕЗОТГОВОРЕН,затова всеки ден стават катастрофи.Какво само си чешете езиците?Неговоря за българи като мен които са в чужбина,ние знаем как се шофира.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bivsata ski sanca tam jiveqt *** te sa okrali resetkite .
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
valdaq nai korumpiranite hengeta sa tam samo pari zimat mesto da obikalqt da rakovodqt dvijenieto izprevarva se super qko osobeno kumurite kato si trgnat ot rabota tiq tyningovi gazari .....
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TAM LIPSVAT NIAKOI RESHETKI OT BODNATA KANALISAZIATA.. ZNAETE SASHTO..DA NE BI TOVA DA E PRI4INATA...
16
1
 
56
 
! Отговори
TIR преди 13 години
Лично аз съм оцелял след челен удар и знам какво е да лекуваш потрошено тяло,смляно чене и десетина пукнати и счупени ребра от кормилото,стъпало и колянна капачка от железариите около *** и оста на кормилото.Номерът е да стигнеш по предназначение невредим и със запазена кола.Агресията и атаките на шосето на никой не са помогнали да забогатее
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Служителка в благоевградското кметство загина по време на верижна катастрофа при Владая. Деловодителката Петрана Николова шофирала джип "Мерцедес", който се преобърнал на пътя и се ударил в мантинела, научи Дарик.Петрана Николова се прибирала от София към Благоевград. В джипа се возили и двете й дъщери. Николова ги посрещнала на летището след полет от Америка. Петрана загинала минути след пътния инцидент. По неофициална информация са пострадали и двете момичета. Те са транспортирани в столична клиника.Причините за тежката катастрофа още се изясняват. Произшествието е станало към 16.00 часа на мокър участък от пътя при паметника на Владая. Заради катастрофата движението в посока Благоевград е отбито през Драгичево.
14
1
 
11
 
! Отговори
Светльо преди 13 години
Да и аз съжалявам за нея! Няма проблем...в крайна сметка всеки може да си пише каквото иска, така че и написаното от мен не трябва да те впечатлява...радвам се че все пак разсъждаваш както трябва!:)
13
1
 
12
 
! Отговори
TIR преди 13 години
Тъй като не те познавам лично,не познавам и жена ти,не приемай писанията ми лично,аз само съжалявам за загиналото момиче и изпускам парата по мой си начин.
12
1
 
6
 
! Отговори
Светльо преди 13 години
Това е твоето мнение, за мен твойте писания са израз на елементарна простащина и тъпотия...пък ти си живей с мисълта че си оригинален и че жена ми би те предпочела, това последното беше най-*** исказване което съм виждал скоро...абе накратко казано тъпичък ми се струваш, пък ти ако искаш си мисли и пиши на воля след това! Успех с четенето на повече книжки за ограмотяване!
11
0
 
34
 
! Отговори
anti преди 13 години
Магистрала Люлин няма да реши проблема, просто трябва целия път да се разшири и от София до Перник да има 4 ленти, разделени с мантинела. Друго решение няма.
10
1
 
38
 
! Отговори
TIR преди 13 години
Новозабогатялите дебилски рожби изобщо не могат да се досетят колко е опасно да се кара с купена книжка....