С бясна скорост БМВ се прицели в президентството

Колата се насочила към парадния вход, ударила бордюра и спряла
Обновена: 27 окт 2010 11:46 | 27 окт 2010 11:07,
290
С бясна скорост БМВ се прицели в президентството
Снимка: БГНЕС

Инцидент с автомобил е станал тази сутрин пред парадния вход на президентството, съобщиха от НСО.

Около 9,50 ч. тъмносиньо БМВ с висока скорост се е насочило към парадния вход на президентството, ударило се е в предпазния бордюр и е спряло на метри от гвардейците.

Благодарение на светкавичните действия на специализираните полицейски сили е задържан 27-годишният шофьор.

Той има присъда за умишлено убийство и е с криминална регистрация за хулиганство. Отведен е за разпит, съобщиха от МВР.

„Няма нанесени материални щети на сградата на президентството“, коментира директорът на НСО Димитър Димитров пред Фокус.

Запитан дали президентството е достатъчно защитено той каза: „Опасност винаги съществува, но това, което се взима като мерки, считам, че са адекватни към момента”.

В момента колата е обградена с полицейска лента. Пространството между Археологическия музей и фонтана пред президентството е отцепено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: БМВНСО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
1
 
! Отговори
недоволен преди 13 години
Утре дай боже се прицелим сичките в парламента ех що нямаше един пиночет в българия колко ядове щяхме си спестим как щяха да носят тия селски плевели парата по стадиона с вертолетчета да им видя тогава физиономиите
271
0
 
3
 
! Отговори
Сбъркал целта преди 13 години
Това май е репетиция за нещо по-голямо. Само че по-голямото трябва да нацели народните избранници, та белким се оттървем от 240 търтея. Дай Боже.
270
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знам за много случаи, когато полицията е уведомявана и тя не взима отношение, докато хората не се оправят ето по този начин 21 век ... Лесно е да се пише без да знаеш за какво става въпрос и за бездействието на институциите, които трябва да те пазат или да вземат мерки за да не се стига до подобно развитие. Но ние сме такива, гледаме от страни и раздаваме правосъдие, а нетърсим причиноследствените неща...
269
2
 
18
 
! Отговори
Ал преди 13 години
Присъда за УМИШЛЕНО убийство!!! И човека е на свобода и си кара автомобила! Как да не сме щастливи,че живеем в такава либерална държава!Утре ще отида да се изпикая във входа на президентството.
268
0
 
9
 
! Отговори
Да поясня преди 13 години
" ...има влязла присъда условно 8 години."Aз знaм eдин c 15 години условно.
267
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
важна е книШката .
266
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За ням човек да има книшка е възможно, но за глух не ми е ясно как става......
265
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май момчето е изгубил управление над автомобила, като вземем предвид жълтите павета, при които при малко дъжд и стават като пързалка, дори и аз като съм минавал от там съм имал проблем с "въртенето" :)
264
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
леле горкият Полицай, как се мокри милият :(
263
0
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 13 години
...а президента се ..., той отдавна го прави.
262
3
 
7
 
! Отговори
Sofia преди 13 години
Само какви образи се движат по пътя,е утре ще блъсне някой и какъв ще е резултата?
261
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
леле тоя *** го мислят за атентатор ще пад от смях,ама то и телевизии и други акъл имат ли..Човекът е за психиатър...
260
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А гражданска отговорност има нали.
259
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахаха,журналистите откриха репоратажа на века....Престъпник прави атентат на президентството...нищо че може да се окаже повреда..и ако е решил да влиза защо е спрял точно отпред?*** народ,можеш да го лъжеш както си искаш.Еи жалки работа.Плюите престъпника този е за 100 доживотни присъди...смешниииииииииииииииииии
258
0
 
22
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Да поясня,момчето е съдено и има условна присъда за убиство на баща си които е тероризирал семейството(него,маикаму и сестраму0 и има влязла присъда условно 8 години.(Дали някои от обвиняващите без да знае за какво става въпрос ако е пребиван в семейството си няма да търси изход??????е да убииство е много но незнаете как е станало ,и щом е условна присъдата?????Обаче елементарните хура знаят само да хулят без да влизат вподробности.И това момче стана НАЙ-ГОЛЯМИЯ терорист...малиии *** държава
257
6
 
4
 
! Отговори
Hещастното момче преди 13 години
"Много добро момче, кротко и работливо. Забележете, че е съден ,защото е убил баща си, който пребивал от бой майка му и сестрите му, за което е осъден условно." pepi_55, шa мъ рaзплaчиш, бe!
256
2
 
30
 
! Отговори
pepi_55 преди 13 години
Сега видях големия "престъпник" по телевизията. Той е от махалата и искам да ви кажа, че няма някой който да каже нещо лошо за него. Много добро момче, кротко и работливо. Забележете, че е съден ,защото е убил баща си, който пребивал от бой майка му и сестрите му, за което е осъден условно. Не търсете сензация, той е едно нещастно момче, което е преживяло голяма лична драма. Жалко, ако всичко това се е отразило на психическото му здраве.
255
1
 
6
 
! Отговори
Mitko преди 13 години
хаахха, Долна инсинуация на бате Гоце.... дайте видео записите , да ги прегледаме , май ще се установи , че бавареца който по рождение е "Връткалник" , и момчето е изгубило управление ...хахаха, Гоце Гоце , елементарен си !
254
3
 
2
 
! Отговори
nikvat преди 13 години
Абе тези двамата,дето висят пред вратата що не са гърмяли?Нали са охрана?
253
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нека президента се замисли и засрами каква държава ръководи, в която може да убиеш човек умишлено, да извършиш още едно престъпление и на 27 да си караш бмв където ти скимне.